Πατέρας Ελπίδιος: “Για την Ευρώπη περνούν μπροστά μου εικόνες ερειπίων. Για την Ελλάδα περνούν μπροστά μου εικόνες πείνας και εξαθλίωσης”

 “Πολύ δύσκολη” χαρακτήρισε τη μελλοντική πορεία της ανθρωπότητας ο πατέρας Ελπίδιος μιλώντας στον Focus FM και τον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη.

“Ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι πολύ φοβισμένος, νιώθοντας ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν αποκλείεται να ξεφύγει και να εξελιχθεί σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Γιατί γίνεται αυτός ο πόλεμος και ποιοι κρύβονται από πίσω; Τι έρχεται μετά; Ο Άγιος Παίσιος προφήτευσε ότι η Ευρώπη θα διαλυθεί από τους ίδιους της τους φίλους. Τώρα βρισκόμαστε στη διαδικασία εκπλήρωσης αυτής της φοβερής προφητείας” υποστήριξε ο γέροντας.

“Πίσω από όλα όσα συμβαίνουν κρύβεται μια τρομερή κρυφή παγκόσμια δύναμη, η περίφημη πενταρχία του σκότους. Μία μυστική οργάνωση πέντε οικογενειών αφιερωμένη πλήρως στη λατρεία του σατανά. Που ελέγχουν τα πάντα. Σκοπός τους είναι να υπάρξει μία παγκόσμια κυβέρνηση με θρησκευτικό αρχηγό τον Αντίχριστο ψευδοπροφήτη. Πρέπει να καταστραφούν όλα τα έθνη για να μην υπάρχει αντίδραση και αντίσταση από πουθενά. Γι΄αυτό έχουν τοποθετηθεί ως ηγέτες κρατών άνθρωποι -μαριονέτες, που δε διστάζουν να γίνουν αδίστακτοι δολοφόνοι των ίδιων των λαών τους. Τώρα, επιχειρούν να καταστρέψουν τη Ρωσία, γιατί είναι η μόνη χώρα που λόγω θρησκείας και του προέδρου της, τοποθετήθηκε εναντίον όλων, προκαλώντας μάλιστα ανοιχτά την κορυφαία οικογένεια των Ροτσάιλντ”, είπε.

Ο πατήρ Ελπίδιος μίλησε με πόνο καρδιάς για τα όσα βλέπει να έρχονται. “Ο πόλεμος θα πάρει ευρύτερες διαστάσεις και θα απλωθεί σε όλη την Ευρώπη. Το ΝΑΤΟ θα έχει ενεργό μέρος, αλλά θα μετρήσει μεγάλες ήττες. Θα εξαναγκαστούν από τις ΗΠΑ όλα τα κράτη μέλη να συμμετάσχουν στον πόλεμο και θα καταστραφούν και θα διχοτομηθούν σε μικρά κρατίδια με εμφύλιες συρράξεις, Άλλα θα γίνουν απέραντες ερημικές εκτάσεις. Θα συμβούν φοβερά πράγματα και στην ανατολή”, είπε.

“Πόλεμος, αίμα, πείνα, θλίψη και αφάνταστος πόνος θα απλωθεί με αστραπιαία ταχύτητα πάνω από όλα τα σατανοκρατούμενα χριστιανικά κράτη της Ευρώπης. Κανένας θρησκευτικός ηγέτης δεν είχε την τόλμη και το χριστιανικό θάρρος να αντισταθεί και να αντιδράσει. Πρόδωσαν το Χριστό. Τώρα ο Θεός να επιτρέψει σε όλους μας να δούμε τα ολέθρια αποτελέσματα αυτής της ασέβειας. Ο καιρός που το άχυρο θα χωριστεί κυριολεκτικά από το σιτάρι, έχει αρχίσει. Τα τέσσερα κρίσιμα Πάσχα μέσα από τα οποία θα κριθούν τα πάντα, έχουν ξεκινήσει. Οι ώρες που ζούμε, είναι πολύ κρίσιμες.”, ανέφερε.

“Για την Ευρώπη περνούν μπροστά μου εικόνες ερειπίων. Για την Ελλάδα περνούν μπροστά μου εικόνες πείνας και εξαθλίωσης. Μακάρι αυτές οι εικόνες να είναι ψεύτικες και όλα αυτά που λέω να μην είναι αληθινά. Στο μόνο που ελπίζω είναι η Χάρη της Παναγίας που παίρνει δύναμη από τις προσευχές μας και αγκαλιάζει τη χώρα μας.”

“Οι πολιτικοί ερμηνεύουν τα πάντα με αναλύσεις πολιτικές. Όμως αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Υπάρχει και η πνευματική όψη, όπως τα βλέπει ο Θεός. Πάντα όταν ο λαός ξέφευγε από τη Χάρη Του, τότε επενέβαινε ο Θεός για να επαναφέρει τους ανθρώπους στην αληθινή πίστη και την αλήθεια.”

loading...