Ο ΦΟΒΟΣ στα μάτια τους… Το πιο χαρακτηριστικό ΒΙΝΤΕΟ για την Μεγάλη Επανεκκίνηση που ΕΡΧΕΤΑΙ

 Τώρα αυτοί, αύριο η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ!!! Απόδειξη του τι έρχεται με πρόσχημα την «κακή Ρωσία»…

Σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά βίντεο για αυτά που ζούμε και αυτά που έρχονται, η γερμανική κυβέρνηση προετοιμάζεται για επιδείνωση των προμηθειών φυσικού αερίου.

Ο υπουργός Οικονομικών Ρόμπερτ Χάμπεκ (Πράσινοι) έθεσε σε ισχύ το επίπεδο έγκαιρης προειδοποίησης του σχεδίου έκτακτης ανάγκης για το φυσικό αέριο, ζητώντας από ΙΔΙΩΤΕΣ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ να κάνουν οικονομία στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ, προκειμένου να βοηθήσουν την Γερμανία και την Ουκρανία!

Πλέον, μετά τις ρωσικές δηλώσεις πως ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΡΟΥΒΛΙΑ, κάθε μέρα μια ομάδα κρίσης που αποτελείται από αρχές και προμηθευτές ενέργειας συνεδριάζει πλέον καθημερινά στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας.

Σύμφωνα με τον Χάμπεκ, δεν είναι σαφές πόσο θα διαρκέσουν τα αποθέματα φυσικού αερίου σε περίπτωση διακοπής της ρωσικής προμήθειας. Καθοριστικός παράγοντας είναι το πόσο γεμάτες θα είναι οι δεξαμενές αποθήκευσης το ερχόμενο φθινόπωρο και χειμώνα. Αλλά κάθε κιλοβατώρα που εξοικονομείται ήδη βοηθά, ισχυρίζεται.

 «Κάνω έκκληση προς τις εταιρείες και τους ιδιώτες καταναλωτές να μας βοηθήσουν, να βοηθήσουν την Γερμανία, να βοηθήσουν την Ουκρανία εάν εξοικονομήσουν φυσικό αέριο ή ενέργεια συνολικά», τόνισε.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΤΛ…

Από την άλλη διαφαίνεται πως χωρίς την Ρωσία, η Ευρώπη καταρρέει ενεργειακά και πως οι κυρώσεις δεν πλήττουν την «Αρκούδα» αλλά τους ίδιους τους πολίτες των ευρωπαϊκών κρατών.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

loading...