ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ! Έλληνας ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ είπε τι πραγματικά συμβαίνει – Θα εύχονταν να μην τον είχαν βγάλει στον «αέρα»…

 Ο Έλληνας επιχειρηματίας, Θανάσης Μητσόπουλος, που μένει στο Κίεβο ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ που ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ τα ΜΜΕ!

Μιλώντας  ζωντανά μέσα από την ουκρανική πρωτεύουσα αρχικά ρωτήθηκε για την είδηση με την υποτιθέμενη επίθεση στο νοσοκομείο της Μαριούπολης.

Είπε πως τάσσεται με την άποψη του κ. Αυγερινού, δηλαδή του ανταποκριτή του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού στην Μόσχα, ο οποίος, επικαλούμενος τις ρωσικές ανακοινώσεις, τόνισε πως πρόκειται για προβοκάτσια και στημένο σόου .

Μάλιστα, ο κ. Μητσόπουλος σημείωσε πως δεν μπορεί να πει απευθείας την γνώμη του γιατί στο Κίεβο έχουν επιβάλλει στρατιωτικό νόμο και τους επιβάλλουν να μην μιλάνε για τέτοια θέματα.

Τέλος, ο επιχειρηματίας, ο οποίος έπιασε στον ύπνο τους δημοσιογράφους, αποκάλυψε πως το Κίεβο γίνεται επικίνδυνο και πως εκτέλεσαν σημαίνον πρώην στέλεχος των μυστικών επιχειρήσεων μέσα στο αμάξι του. «Άμα γίνει πόλεμος θα γίνουν ακόμα πιο επικίνδυνοι», τόνισε.

Ιδού η αλήθεια:

loading...