Τι ωραια που ηταν παλια , με τον καναπε μας , της μπυριτσες και την πιτσα μας να βλεπουμε τους νατοικους στην τηλεοραση να βομβαρδιζουν αβερτα … !

Τωρα παει ο αλλος να μαλωση …γιατι πας να μαλωσεις ρε φιλε; Φασιστες ο ενας ..δικτακτορας ο αλλος …σιγα ρε παιδια που τα ξερετε ολα ..σιγα με το μοιρασμα με την μια , να παρετε θεση απο εδω και απο εκει ! Ολα τα ξερετε πια εσεις και ολοι οσοι δεν εστερνιζονται το δικο σας κοσμο και αληθεια να καει η γη !

Κανεις να σκεφτει οτι ολοι ειναι συμφωνημενοι και το θεατρο θα το πληρωσεις παλι συ οχι εεε; …

Να σκεφτει ..τι νεα ταξη τι παλια παλι εμεις ειμαστε τα θυματα !

Ολοι εκει να συμμετεχουμε με την ιδεολογια ..ποια ιδεολογια ρε καραμητρo;

Που ησουν παλια ; Τι εκανες τοσα χρονια ; Ποτε σταματησε ο πολεμος να ειναι αδικος και απεχθης ;Ποτε ειδες πολεμο εσυ να ειναι δικαιος και με ηθικη;

Αλλα οχι , τωρα ειμαστε με την πληροφορια , ξεκινησαμε απο ομοφοβικοι καποιοι και επρεπε να μαθουμε με νομο οτι καποιοι ειναι διαφορετικοι , μετα πηγαμε στο οτι ειναι τρεμπαναλ να θες το εθνος σου και εισαι καθυστερημενο μεχρι φασιστας να αγαπας οτι σου εμαθαν οι ιδιοι που τωρα στο αλλαζουν , μετα περασαμε στο οχι που εγινε ναι , μετα στο μπολιασμενος αμπολιαστος και τωρα παμε να μαλωσουμε …σε ξενο περιβολη αν ο ενας ειναι φασιστας και ο αλλος δικακτορας ! Τι μου λες καμαρι αληθεια; …

Τους νεκρους που γραφει καθε μερα το κοντερ απο τα εμβολια τους εμαθες ; Μπααα ακομα και να στους δειξουν μεσα σε χαντακι αποκλειεται θα πεις …ασε που τωρα εχει πολεμο και μας καιει…ποιος το γαμει το γενοκτονικο εγκλημα ..τωρα πρεπει να λυσουμε το αν αυτοι που εχουν κανει επιθεση σε ολη την γη ειναι οι σωστοι και αν αυτος που δεν θελει να τους εχει να τον γαμουν αυριο ειναι δικτακτορας !

Πολεμος ειναι καραμητροοοο και παντα πολεμος γινοτανε με μονο στοχο και σκοπο εσενα …την ζωη σου , το μελλον σου , την συνειδηση σου , ….ελευθερε στοχαστη μου …στην συγκομιδη εισαι και οσο και να καταπινεις την πληροφορια απο τα βιβλια η τα μμε που εμπιστευεσαι , της φυλλαδες που ζουν απο την προπαγανδα του καθε χρηματοδοτη τοσο θα παραμενεις στην ιδια πλατφορμα – στανη για να στηθεις ξανα και ξανα στην συγκομιδη σου !

Ακου εσυ εισαι αυτο , αυτος ειναι εκεινο ..αντι ειμαστε ολοι ανθρωποι και μια γαμημενη Ελιτ που συμμετεχουν και οι δυο του πολεμου εχει σχεδιασει τον αφανισμο ολων μας !

Το αν θα με φαει φασιστας η αν θα φαω μπομπα απο δικτατορα δεν με νοιαζει ρε φιλε …με νοιαζει οτι συμβαινει και αυτο που συμβαινει σου βγαζει το ματι οτι ειναι το σχεδιο τους που στο εχουν πει με ενα εκατομμυριο τροπους !

Κοιτα εσυ εχθρους και θυματα με το να νομιζεις οτι δεν εισαι ο ιδιος το θυμα με τους ιδιους εχθρους και θα φαμε ολοι πολυ καλα !

Καραμητροοοοο η διαλυεις μεσα σου τον ιδεολογικο χαρτη που σε εχουν καταταξει για να δεις την αληθεια η ολοι μαζι παμε απατοι και θα φταις μονο εσυ ..ουτε οι “φασιστες” ουτε και οι “δικτακτορες” γιατι για να υπαρχουν αυτοι υπαρχουν εκατομμυρια μαλακες σαν και σενα που τους εχουν πιστεψει !

Stranger…

https://katohika.gr/

loading...