ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου *   

Για σενάρια τρόμου με ενημέρωσε άκρως ενημερωμένη πηγή μου περί των γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών εξελίξεων στην Ευρώπη, με τον πόλεμο να συνεχίζεται στην Ουκρανία, δηλώνοντας αλλαγές στον Ευρωπαϊκό χάρτη! Εξελίξεις που επηρεάζουν και την αγαπημένη μας Πατρίδα και παρακαλώ τον Θεό, αυτές οι πληροφορίες να είναι ανακριβείς, ή έστω να ανατραπούν το επόμενο χρονικό διάστημα!

Μας ενημερώνει λοιπόν η εξέχουσα πηγή μου, πως είναι γνωστό, ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε την Καθαρά Δευτέρα στην Κωνσταντινούπολη και συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, συζητώντας για τον πόλεμο στην Ουκρανία! Που ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ότι αυτός ο πόλεμος θα είναι μια φοβερά αρνητική εξέλιξη για την ανθρωπότητα! Με συνέπειες δραματικές! Με την Τουρκία να αναβαθμίζει το ρόλο της μέσω του “επιτήδειου ουδέτερου” στην περιοχή μας!

Συναντήθηκε όμως ο Αλέξης Τσίπρας μόνο με τον Πατριάρχη; Μήπως είχε συνάντηση με τον Ιμπραχίμ Καλίν, εξ απορρήτων σύμβουλο του Ρ. Τ. Ερντογάν; Ο οποίος έχει ισχυριστεί ότι ο Πούτιν χαράσσει νέα σύνορα!

Αν λοιπόν έγινε η συνάντηση, γιατί έγινε και τι ακριβώς περιλάμβανε η ατζέντα; Αν έγινε η συνάντηση, υπαγορεύτηκε από τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ ή όχι; Ο οποίος Αλέξης Τσίπρας είναι υπέρ της ελληνικής προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης!

Και έτσι στα ξαφνικά προέκυψε η επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη του Έλληνα Πρωθυπουργού και η συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο!

Στην οποία συνάντηση ουδείς γνωρίζει τι θα συζητήσουν!

Η οποία συζήτηση και τα θέματα που θα συζητήσουν, θα είναι υπό της έγκρισης και της Ρωσίας!

Μήπως είχε και αυτόν τον σκοπό η παρουσία του Ρώσου ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ στην Αττάλεια; Ανακηρύσσοντας την Τουρκία ως χώρα διαμεσολάβησης στον πόλεμο Δύσης – Ρωσίας;

Αλλά η πηγή μας, μας μίλησε και για ένα σενάριο, που μόνο επιστημονικής φαντασίας θα ήθελα να είναι!

Η ακραία επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά της Μόσχας με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, έθεσε την Ελλάδα ως χώρα εχθρική για τη Ρωσία! Ήταν μια λάθος πρωθυπουργική ενέργεια αυτή; Μπορεί να εκληφθεί ως μελετημένη και την οποία άλλοι την υπαγόρευσαν;

Που δημιούργησε αγεφύρωτο χάσμα στις Ελληνορωσικές σχέσεις, σπρώχνοντας τη Ρωσία στην αγκαλιά της Τουρκίας προς εξυπηρέτηση των Νατοϊκών – Αμερικανικών σχεδίων στο Αιγαίο, που από αρκετά χρόνια πριν θέλουν την συγκυριαρχία, συνεκμετάλλευση, συνιδιοκτησία του Αιγαίου μας; Εξασφαλίζοντας τη σιωπή της Ρωσίας; Εξασφαλίζοντας την μη αντίδραση της Ρωσίας στο συμφέρον της Τουρκίας έναντι της εχθρικής χώρας της Ρωσίας, την Ελλάδα;

Ωστόσο να γνωρίζει ο Βλαδίμηρος Πούτιν, πως “εχθρός” του είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όχι η Ελλάδα με τους διαχρονικούς δεσμούς, πίστης, παράδοσης και πολιτισμού με τη Ρωσία!!

Εσείς οι Αμερικάνοι μιλάτε για Δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα;

Αξιολογώ και το μοιράζομαι μαζί σας ένα κείμενο – από τα πολλά που λαμβάνω καθημερινά από φίλους και το οποίο βέβαια έχει αποδέκτη τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ:

Ρίξατε δυο ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία, κάψατε χιλιάδες κόσμο, που υποφέρει μέχρι σήμερα, μόνο και μόνο για να δείξετε στην τότε Σοβιετική Ένωση, ότι έχετε πυρηνικά και πρέπει να το βουλώσει.

Στο Βιετνάμ καίγατε τον κόσμο με τις βόμβες ναπάλμ, καταστρέψατε με χημικά τη Γη, τα δάση και τις υποδομές ενός ολοκλήρου κράτους, δεν αφήσατε τίποτα όρθιο, ρίχνατε τις βόμβες μέσα στις πόλεις και τα χωριά, διαλύοντας τα πάντα.

Διαλύσατε την Γιουγκοσλαβία βομβαρδίζοντας το ίδιο το Βελιγράδι, ρίχνοντας βόμβες στα σπίτια, τα νοσοκομεία, χωρίς να υπολογίζετε τίποτα.

Δικάσατε τον Μιλόσεβιτς σαν εγκληματία στην Χάγη, με δίκη παρωδία και τον σκοτώσατε, αφήνοντας τους Ουτσεκάδες να βαφτίζουν το Κόσσοβο (αλβανικό), επειδή έτσι γουστάρατε!

Βάλατε τους Τούρκους να εισβάλουν στην Κύπρο, ένα ανεξάρτητο κράτος, και ακόμα 50 χρόνια τώρα, δεν βρίσκουμε ούτε τα κόκκαλα των αγνοουμένων, βάζοντας εμάς να διαπραγματευόμαστε μέχρι σήμερα, με τον σφαγέα μας, δήθεν για να λυθεί το κυπριακό, ενώ μια χαρά σας βολεύει αυτή η κατάσταση!

Αφήνετε τους Τούρκους να αλωνίζουν το Αιγαίο, να αμφισβητούν τα νησιά και μας λέτε “βρείτε τα μεταξύ σας”, ενώ ξέρετε καλά τι συμβαίνει, και ποιος απειλεί ποιον!

Διαλύσατε την Λιβύη, μαζί με τους φίλους σας τους Ευρωπαίους, επειδή δεν σας άρεσε ο Καντάφι, και δεν σας έδινε το πετρέλαιο στην τιμή που θέλατε, δηλαδή τζάμπα!

Κάνατε 6 ολόκληρα χρόνια εμφύλιο πόλεμο στην Συρία, επειδή δεν γουστάρατε τον Άσσαντ, και σας πείραζε η ναυτική βάση την Ρώσων στην Συρία και ο Άσσαντ σας έβγαινε πολύ Ρωσόφιλος!

Εισβάλατε στο Ιράκ δήθεν για να βρείτε τα πυρηνικά, και σφαγιάσατε χιλιάδες γυναικόπαιδα, κάνοντας εξάσκηση οι ελεύθεροι σκοπευτές σας, και τα έξυπνα όπλα σας!

Μπουκάρατε και στο Αφγανιστάν, για να βρείτε δήθεν τον πρώην φίλο σας, τον Μπιν Λάντεν, και διαλύσατε και τις δυο χώρες, βομβαρδίζοντας ανεξέλεγκτα πόλεις και χωριά διαλύοντας τα πάντα, στέλνοντας στην Βαγδάτη πυραύλους Κρουζ από τα πλοία σας, που έσκαγαν μέσα στα καταφύγια, σκοτώνοντας γυναίκες και παιδιά! Ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνη την νύχτα;

Εσείς μιλάτε για δημοκρατία ωρέ μακελάρηδες;

Εσείς που φτιάξατε το τελειότερο κέντρο σωματικών και ψυχικών βασανιστηρίων στο Γκουαντάναμο;

Εσείς που κρεμάσατε τον Χουσεΐν χωρίς δίκη, που ελάχιστα χρόνια πριν ήταν ο καλύτερος φίλος και σύμμαχός σας;

Εσείς που με τους πολέμους και τις πολιτικές σας δημιουργήσατε τον ISIS και τους Ταλιμπάν;

Εσείς που ανατρέψατε με το πιο αιματηρό πραξικόπημα τον Σαλβαδόρ Αλιέντε στην Χιλή, έναν ψηφισμένο δημοκρατικό πρόεδρο, σκοτώνοντας τον μέσα στο προεδρικό μέγαρο, και εγκαθιστώντας την πιο στυγνή δικτατορία, του Πινοσέτ;

Εσείς που όταν έπεσε το τοίχος του Βερολίνου, υποσχεθήκατε στην Ρωσία ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί ΟΥΤΕ ΜΙΑ ίντσα και το φτάσατε μέχρι μέσα στα σκέλια της Ρωσίας, παρά τις υποσχέσεις και τις συμφωνίες σας;

Εσείς μιλάτε για Δημοκρατία, ειρήνη και εγκλήματα πολέμου της Ρωσίας;

Γεμίσατε όλη την Ευρώπη πυραύλους Πέρσινκ και Κρουζ περικυκλώνοντας την Ρωσία, η οποία δεν σας πείραζε;

Δεν τηρήσατε ούτε έναν όρο από την συμφωνία του Μίνσκ, ενώ αντίθετα η Ρωσία τους τήρησε όλους;

Μια ζωή ψεύτες και υποκριτές!

Ακόμα και τον Χίτλερ, οι δικές σας πολυεθνικές τον χρηματοδότησαν και τον έκαναν θηρίο!

Μόνο η Ουκρανία λοιπόν σας έλειπε από το παζλ, για να ολοκληρωθεί η θηλιά του ΝΑΤΟ γύρω από την Ρωσία για να την πνίξει!

Από το 2009 σας προειδοποιεί ο Πούτιν ότι η Ουκρανία είναι κόκκινη γραμμή! Από το 2009 μέχρι σήμερα, σας έχει προειδοποιήσει για το τι θα γίνει αν δεν σταματήσετε να θεωρείτε τον Πλανήτη αποκλειστικά δικό σας, ιδιοκτησίας σας!

Το 2014 με το πραξικόπημα που εσείς υποδαυλίσατε, ρίξατε τον Γιανούκοβιτς, εκλεγμένο πρόεδρο, χρησιμοποιώντας τα ναζιστικά και φασιστικά τάγματα, σφάζοντας τον κόσμο, απαγορεύοντας στις μειονότητες των Εβραίων, των Ελλήνων, των Ρώσων να μιλάνε την μητρική τους γλώσσα και να τηρούν τα ήθη και έθιμα τους!

Τους απαγορεύσατε και το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, βασικό άρθρο στο καταστατικό του ΝΑΤΟ σας, ρε υποκριτές!

Εγκαταστήσατε κυβέρνηση μαριονέτα που είχε σκοπό να προετοιμάσει την χώρα για την είσοδο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ ενώ ξέρατε ότι είναι κόκκινη γραμμή για την Ρωσία!

Εσείς μιλάτε για Δημοκρατία και εισβολές σε ανεξάρτητα κράτη;

Η σημερινή Ρωσία, αν ήθελε, μέσα σε μισή μέρα, θα έκανε ολόκληρη την Ουκρανία χλοοτάπητα. Όμως δεν το κάνει. Δεν θέλει να σκοτώσει, απλό κόσμο. Οι Ουκρανοί με τους Ρώσους είναι αδελφοί λαοί. Και αυτό είναι τελικά το τραγικό.

Μέχρι και σήμερα, δεν λέτε την αλήθεια!

Εκμεταλλεύεστε τον πόνο του Ουκρανικού, αλλά και του Ρωσικού λαού και παραπλανάτε τον κόσμο!

Ναι. Η Ρωσία έχει δίκιο. Αυτή είναι η αλήθεια!

Προειδοποίησε, φώναξε, ξαναπροειδοποίησε και ξαναφώναξε, και σας ζήτησε να μην σφίξετε άλλο την θηλιά γύρω από τον λαιμό της!

Όταν έχεις όμως να κάνεις με δημιουργούς και σκηνοθέτες όλων των πολέμων πάνω στην Γη, δυστυχώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος!

Η Ρωσία όμως δεν είναι Ιράκ, ούτε Συρία! Την παραπειράξατε και τώρα αντέδρασε!!

loading...