Η κυβέρνηση με την νοσηρότερη φαντασία από συστάσεως του ελληνικού κράτους!

 Είναι αδιαμφισβήτητο ότι 200 χρόνια μετά την ίδρυση του ελληνικού κράτους, η Ελλάδα κατάφερε να έχει μία κυβέρνηση που η φαντασία της ξεπερνά σε νοσηρότητα κι αυτή του Stephen King.

Τα παραδείγματα είναι άφθονα. Φιλελευθερισμός με κουπόνια, «Πατρίς θρησκεία οικογένεια» με εκχώρηση του Αιγαίου στην Τουρκία, απαγόρευση θρησκευτικών εορτών και «εξαφάνιση» τριτέκνων και πολυτέκνων από ειδικές μέριμνες ενίσχυσης, την ώρα που η Ελλάδα καταγράφει τη μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού στην ιστορία της και λοιπά.

Θα χρειαστούν τόμοι ολόκληροι προκειμένου να καταγραφούν οι ευφάνταστες επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αυτό όμως που έγινε με την παρουσία του Βορίδη σε ευρωπαϊκή ημερίδα για την διαφάνεια, ξεπερνά κάθε φαντασία.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης συμμετείχε στη Διάσκεψη των Ευρωπαίων Υπουργών αρμόδιων για τη Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης. Έκανε μάλιστα παρέμβαση για την ανάγκη ενίσχυσης της διαφάνειας!

Ο Βορίδης που πήρε με τις πέτρες τον δύστυχο Τσιάρα ο όποιος «τόλμησε» να φέρει στο υπουργικό συμβούλιο την τροπολογία για την ενσωμάτωση της προστασίας των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος, όπως απαιτεί η ΕΕ, πήγε στην Ευρώπη και έκανε διάλεξη για την διαφάνεια! Δεν είναι θρίλερ του Χόλιγουντ, είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη με σκηνοθέτη τον Γιώργο Γεραπετρίτη!

loading...