ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ: Κινέζος ρεπόρτερ δίνει ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ από τα ρωσικά στρατεύματα στην Ουκρανία

 Οι Δυτικοί έδειξαν ελάχιστα πλάνα καθώς απαγορεύεται να βλέπει ο κόσμος την ρωσική επέλαση, αφού θα κατάρρευση το αφήγημα αποτελεσματικής αντίστασης των Ουκρανών…

Ρωσία και Κίνα έχουν αναπτύξει μία ιδιάζουσα συμμαχία κατά της διεθνιστικής Δύσης, την οποία ΦΤΩΧΑΙΝΟΥΝ οι διεθνιστές, θέλοντας το ίδιο να συμβεί και στην Ρωσική Ομοσπονδία, ανατρέποντας τον Πούτιν.

Ως εκ τούτου, ένας Κινέζος ανταποκριτής είναι από τους ελάχιστους ξένους, αν όχι ο μοναδικός ρεπόρτερ που παρακολουθεί από κοντά τα ρωσικά στρατεύματα.

Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και κράνος, ο Κινέζος δημοσιογράφος Lu Yuguang στέκεται στην άκρη ενός δρόμου, καθώς ένα ρωσικό τανκ περνάει.

“Είμαι στην πρώτη γραμμή στην Μαριούπολη”, λέει στο μικρόφωνο. Στην συνέχεια παίρνει συνέντευξη από έναν Ρώσο στρατιώτη, που λέει ότι δεν είναι νευρικός, καθώς “πολεμάει οκτώ χρόνια”.

Σε άλλο πλάνο, ο Lu μιλάει με μια ομάδα Ρώσων στρατιωτών, στο πίσω μέρος ενός στρατιωτικού οχήματος.

Οι αποστολές του είναι ασυνήθιστες για την εξαιρετική πρόσβασή τους στο μέτωπο. Ο Lu, βετεράνος πολεμικός ανταποκριτής του κινεζικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Phoenix TV, είναι ίσως ο μοναδικός ξένος ανταποκριτής, που είναι ενσωματωμένος με ρωσικά στρατεύματα, που συνεχίζουν την βάσει σχεδίου επιχείρηση, κατά των ΝΑΖΙ στην Ουκρανία.

loading...