Αυτό είναι το ρωσικό υπερόπλο;

 

Το 2015 το ρωσικό ερευνητικό σκάφος Admiral Vladimisky μετέφερε με μεγάλη συνοδεία από τη Σαουδική Αραβία στην Ανταρκτική Αντικείμενο με μεγάλη θρησκευτική και στρατιωτική αξία που ονομάζεται “κιβωτός του Γαβριήλ”.

Η μυστηριώδης αυτή συσκευή ανακαλύφθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου κάτω από το Τζαμί Masjid al-Haram Mosque μέσα σε μια σήραγγα από 15 εργάτες που έσκαβαν εκεί μέσα και οι οποίοι στην προσπάθειά τους να την μετακινήσουν σκοτώθηκαν αμέσως από μια μαζική “εκπομπή πλάσματος” τόσο ισχυρή, που προκάλεσε την ανατροπή πάνω από το έδαφος των κατασκευαστικών γερανών που υπήρχαν εκεί για επισκευές στο Τζαμί, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν άλλα 107 άτομα.

Ένα δεκαπενθήμερο αργότερα, στις 24 Σεπτεμβρίου, η μυστηριώδης αυτή συσκευή έγινε αιτία να σκοτωθούν άλλες 4.000 άνθρωποι στον περίβολο του Τζαμιού, από μια άλλη μαζική “εκπομπή πλάσματος”, αναγκάζοντας χιλιάδες πανικόβλητα άτομα να τραπούν σε άτακτη φυγή.

Ο Πατριάρχης Κύριλλος ήρθε σε επαφή με τους απεσταλμένους του Μεγάλου Τζαμιού και τους επέδειξε ένα από τα παλαιότερα Ισλαμικά χειρόγραφα που κατέχει η ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, το οποίο διασώθηκε από τους Ρωμαιοκαθολικούς Σταυροφόρους το 1204 όταν λεηλάτησαν την εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο φέρει τον τίτλο “Οδηγίες Γαβριήλ προς τον Μωάμεθ”. Ο θεματοφύλακας των Μεγάλων Τζαμιών στην Μέκκα παρέδωσε την συσκευή στον πατριάρχη Κύριλλο.

Το περιεχόμενο του αρχαίου αυτού Ισλαμικού χειρόγραφου αναφέρεται σε ένα αριθμό οδηγιών που δόθηκαν από τον άγγελο Γαβριήλ στον Μωάμεθ μέσα σε μια σπηλιά που ονομάζεται Hira, η οποία βρίσκεται στο βουνό Jabal an- Nour κοντά στη Μέκκα, όπου αυτή η παραδεισένια “Κιβωτός – συσκευή” ανατίθεται στην φροντίδα του Μωάμεθ, είναι μια συσκευή με τεράστια δύναμη και είναι απαγορευμένη η χρήση της γιατί ανήκε μόνο στο Θεό και πρέπει να ταφεί σε ένα ιερό “τόπο εκεί όπου οι άγγελοι υπήρχαν πριν από την δημιουργία του ανθρώπου μέχρι την Αποκάλυψη στο μέλλον, κατά τις ημέρες της Yawm al-Qīyāmah, ή Qiyâmah, που κυριολεκτικά σημαίνει “Ημέρα της Αναστάσεως”.

Όταν ο πρόεδρος Πούτιν ενημερώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, έδωσε αμέσως εντολή για την μεταφορά της συσκευής στην Ανταρκτική με το ερευνητικό σκάφος “Ναύαρχος Vladimisky” και 3 ημέρες αργότερα, στις 30 Σεπτεμβρίου, διέταξε τις Αεροδιαστημικές Δυνάμεις να αρχίσουν βομβαρδισμούς των τρομοκρατών και να κτυπήσουν στόχους του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία..

loading...