Ο ΣΚΑΙ βλάπτει σοβαρά την υγεία μας, βλάπτει την ψυχή μας…

Είναι πανθομολογούμενο πως τα Συστημικά Μέσα στην Πατρίδα μας δεν είναι ανεξάρτητα, αφού ανήκουν σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία παίζουν παιχνίδια Εξουσίας και η πληροφόρηση που παρέχουν στον ελληνικό λαό είναι χαλκευμένη στο σημείο που εξυπηρετεί αυτά τα μεγάλα συμφέροντα! Οι δε εργαζόμενοι δημοσιογράφοι σε αυτά, δεν ασκούν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας, που είναι η αντικειμενική πληροφόρηση του ελληνικού λαού, αλλά ως ελεγχόμενες γραφίδες παραπληροφορούν τον λαό μας, “δολοφονώντας” τις ειδήσεις και μετατρέποντάς τες σε “όπλα” στα χέρια των ιδιοκτητών των Μέσων που εργάζονται!

Αυτό έκαναν στα δυο χρόνια του Covid-19, αυτό κάνουν και στον πόλεμο της Ουκρανίας! Με μια ρητορική μίσους, με μια διχαστική ρητορική που χωρίζει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες! Γι΄ αυτούς υπάρχουν καλοί και κακοί! Υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο!

Αλλά πολλές φορές ξεπερνούν κάθε υποφερτό και επιτρεπτό όριο! Γίνονται άκρως επικίνδυνοι!

Όπως επί παραδείγματι προ ολίγων ημερών οι δημοσιογράφοι Δ. Οικονόμου, Α. Πορτοσάλτε και Μ. Καψής οι οποίοι έκαναν διχαστική επίθεση μίσους κατά των Βορειοελλαδιτών!

Μια αδιανόητη και ατεκμηρίωτη επίθεση κατά της Μακεδονίας μας, από πού αλλού; Από τον τηλεοπτικό δίαυλο του ΣΚΑΪ!

Όπου ανακάλυψαν (;;;) πως υπάρχει έντονο ρεύμα φιλορωσικών αισθημάτων! Το οποίο τους ενοχλεί, αφού η εντολή του καναλιού, που εκφράζει τις φιλοκυβερνητικές θέσεις και απόψεις, είναι, “παίζεται κατά της Ρωσίας και υπέρ της Δύσης”!

Όμως αυτή είναι μια αντεθνική θέση που οδηγεί την Ελλάδα σε επικίνδυνες ατραπούς!

Την αρχή στην κουβέντα αυτή την ξεκίνησε ο Μανώλης Καψής, αναφερόμενος στα όσα γίνονται στην Ουκρανία και λέγοντας με μια ρητορική μίσους:

«Έχουμε κι ένα αντιδυτικό ρεύμα, το οποίο μας δυσκολεύει»!

Την πάσα πήρε ο Δημήτρης Οικονόμου, ο οποίος είπς:

«Ακριβώς! Υπάρχουν και κόμματα φιλορωσικά. Ειδικά, παιδιά, στη βόρεια Ελλάδα είναι πολύ ενισχυμένο αυτό που λέμε τώρα. Ειδικά στη βόρεια Ελλάδα. Το φιλορωσικό. Και για άλλους λόγους: Εκεί συναντώνται διάφορα ρεύματα»!

Βέβαια δεν μπορούσε να μην πει τα δικά του και ο Άρης Πορτοσάλτε:

«Πέφτει και μεροκάματο πολύ εκεί τώρα, μην ανοίξουμε άλλες ιστορίες»!

Αβάσιμες κατηγορίες! Επικίνδυνες κατηγορίες, που στοχοποιούν τον Μακεδονικό λαό σε κρίσιμες για την Πατρίδα εποχές!

Που θα έπρεπε να επέμβει η ΕΣΗΕΑ, διότι αυτοί οι κύριοι επανειλημμένως προσβάλλουν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας!

Θα έπρεπε να επέμβει ο Εισαγγελέας για διασπορά ψευδών και διχαστικών για το Έθνος ειδήσεων!

Επειδή όμως αυτό δεν πρόκειται να γίνει, κλείστε την τηλεόραση! Μην τους παρακολουθείτε για “βλάπτουν σοβαρά την υγεία, βλάπτουν την ψυχή σας”!

Κλείνοντας παρακάτω θα σας παραθέσω απόσπασμα από την αναφορά στο συγκεκριμένο συμβάν, όπως το κατέγραψε η Εφημερίδα των Συντακτών:

«Με μία άλλη πτυχή της κρίσης στην Ουκρανία καταπιάστηκαν χθες το πρωί οι δημοσιογράφοι – αναλυτές του τηλεοπτικού σταθμού στο Φάληρο, κολλώντας ρετσινιά στους βορειοελλαδίτες για τα αισθήματά τους απέναντι στους εμπόλεμους. Τον χορό άνοιξε το νέο μέλος του έγκριτου πάνελ Μανώλης Καψής, ο οποίος περισπούδαστα διαπίστωσε ότι…»!

Επικίνδυνοι, επικίνδυνοι, επικίνδυνοι!!

Στην Ελλάδα εκπέμπει ελεύθερα το τουρκικό TRT και απαγορεύτηκε το SPUTNIK…

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ευρώπη η φασιστική ενέργεια απαγόρευσης λειτουργίας του ειδησεογραφικού πόρταλ sputniknews! Όπως και στην Ελλάδα όπου έπεσε μαύρο στο sputniknews.gr!

Αλλά καλύτερα να σας παραθέσω παρακάτω το πως αντιλήφθηκε αυτήν την άκρως παράνομη κυβερνητική απόφαση, ένα έγκυρο σάιτ περί των Ελληνοτουρκικών!

Έγραψαν λοιπόν τα tourkikanea.gr:

«Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι ο αντιρωσισμός των ημερών μας είναι γνήσιος φασισμός είναι πολιτικά αναλφάβητος ή απλά δόλιος. Δεν είναι δυνατόν σήμερα στην Ελλάδα να επιτρέπουμε να εκπέμπουν τα επίσημα προπαγανδιστικά TRT και ANADOLU και να κλείνουμε το SPUTNIK…

Πλέον η ιστοσελίδα https://sputniknews.gr/ δεν λειτουργεί….

Προφανώς είναι η Ρωσία που έχει εισβάλει στην Κύπρο, είναι η Ρωσία που απειλεί τα νησιά μας και είναι η Ρωσία που υποσκάπτει την ελληνική κυριαρχία στην Θράκη…

Φυσικά από αυτούς που δεν έβλεπαν τον φασισμό και τα αντισυνταγματικά μέτρα της προηγούμενης περιόδου, δεν περιμένουμε να τα διακρίνουν τώρα…»!

Θα πρόσθετα εγώ και κάποιους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, που εξακολουθούν επί πολλά χρόνια και προβάλλουν τουρκικά σήριαλ, της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, σε μια προσπάθεια εισαγωγής της τουρκικής κουλτούρας στην ελληνική κοινωνία!!

Η Ουκρανία “εξαφάνισε” με νόμο την ελληνική γηγενή μειονότητα…

Στις 4 Ιουλίου 2021 έγραφε το pontosnews.gr:

Την ιστορία της Ουκρανίας επιχειρεί να ξαναγράψει ο πρόεδρος της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι με νόμο που εισήγαγε προκειμένου να εξαφανιστούν ως… διά μαγείας τα πολλά εκατομμύρια των Ρώσων που κατοικούν στο ουκρανικό έδαφος. Έτσι δεν χαρακτηρίζονται ως εθνική γηγενής μειονότητα, ούτε οι Ρώσοι, αλλά ούτε οι Έλληνες. Μαζί τους και οι Ούγγροι και οι Λευκορώσοι της Ουκρανίας!

Όπως μετάδωσε ο ανταποκριτής του OPEN Θανάσης Αυγερινός, με αυτόν τον τρόπο… σβήνονται τόσο οι Έλληνες της Μαριούπολης, όσο και αυτοί της Κριμαίας, που για το Κίεβο παραμένει ουκρανικό έδαφος!

Οι προθέσεις του Βολοντίμιρ Ζελένσκι γίνονται ακόμα πιο ξεκάθαρες με την αναγνώριση μόνο των τουρκογενών Τατάρων και ‘ετσι όλα σχεδόν συνηγορούν ότι η χώρα μετατρέπεται σε δορυφόρο της Τουρκίας, μετά και τις συμφωνίες για αμυντική συνεργασία!

«Είναι πολύ λεπτό ζήτημα διπλωματίας. Η Ρωσία έχει προσφύγει στο Συμβούλιο της Ευρώπης, τη στηρίζουν μια σειρά από χώρες», σχολίασε ο Θανάσης Αυγερινός.

Αύριο στην Ουκρανία θα βρίσκεται για προγραμματισμένη επίσκεψη εργασίας ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος θα συναντηθεί με τον ομόλογό του Ντμιτρό Κουλέμπα.

«Κύρια θέματα η αύξηση του εμπορίου και των επενδύσεων, η υποστήριξη της ένταξης της Ουκρανίας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ και η απλοποίηση ταξιδίων», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ουκρανικής διπλωματίας, και προστίθεται ότι θα συζητηθεί και το ζήτημα της ένοπλης σύγκρουσης με τη Ρωσία…»!

Σε αυτό το ρεπορτάζ, περίπου ένα χρόνο πίσω, κρύβονται πολλές αλήθειες!

Πως η Ουκρανία είναι εξ αίματος αδελφή χώρα της Τουρκίας!

Πως ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, φίλος και σύμμαχος της Δύσης, είναι ένας σύγχρονος νεοναζί!

Πως η ελληνική κυβέρνηση ξαφνικά αυτές τις ημέρες ανακάλυψε ότι στην Ουκρανία υπάρχει έντονο ελληνικό στοιχείο!

Αλήθεια τι έκαναν τόσα χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις γι΄ αυτές τις χιλιάδες των Ελλήνων της Ουκρανίας;

Τι ευνοϊκό αποτέλεσμα κόμισε στην Ελλάδα εκείνο το ταξίδι στην Ουκρανία του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια;

Μηδέν εις το πηλίκον θα έλεγα με την υποκρισία να ξεχειλίζει από την κυβερνητική πλευρά!!

Τούρκος αγοράζει τον ΣΚΑΙ…

Διαβάζουμε στο ειδησεογραφικό πόρταλ Pronews την παρακάτω είδηση:

«Την ίδια ώρα βέβαια ο Ατζούν Ιλιτζαλί (ο παραγωγός του Survivor) θα αναλάβει το 85% του μη ενημερωτικού προγράμματος του σταθμού, δημιουργώντας ουσιαστικά μονοπώλιο, που δεν αφήνει περιθώριο συνεργασίας με άλλες εταιρείες παραγωγής, καθώς τόσο οι σειρές όσο και τα ριάλιτι και τα σόου θα έχουν αποκλειστικά τη “σφραγίδα” του Ατζούν.»!

Τι είπατε δεν άκουσα;

Εντός της εβδομάδος θα επανέλθω γι΄ αυτό το θέμα και όχι μόνο! Μέχρι τότε, καλή Σαρακοστή να έχουμε!!

loading...