Έξω από τα δόντια… (Για τον “ψυχασθενή” πρωθυπουργεύοντα)





 Ηλίας Ν. Ηλιακόπουλος *   

Ο ελληνικός λαός χειμάζεται με κάθε τρόπο. Υπαίτια για την κατάσταση αυτή, η ανεπαρκής και επικίνδυνη τούτη κυβέρνηση. Το βλέπουν και οι ψηφοφόροι της ανεξαρτήτως του καταστροφικού ψευτορωμαίικου εγωισμού τους. Τα δεινά πολλά και έρχονται.

Όποιος έχει λίγο μυαλό, γνώση  και διαίσθηση τα βλέπει, τα θωρεί.. Μόνο οι εγκάθετοι της ιταμής αυτής κυβέρνησης  και το πολυταισμένο αθηναϊκό δημοσιογραφικό σκυλολόι δεν τα βλέπουν…!

Όταν όμως ο πρωθυπουργεύων αυτής της χώρας, ο θλιβερός αυτός “ψυχασθενής” φτάνει στο σημείο να διαπράττει προκλητικά “Ύβριν” απέναντι στον Ελληνικό λαό ,τότε τα πράγματα αλλάζουν και οι βολές κατά ριπάς σε όσα ρυπαρά και φαιδρά εκστομίζει  γίνονται μυριόστομη κραυγή από κάθε σκεπτόμενο Έλληνα.

Ακόμη και από τους θλιβερούς εναπομείναντες οπαδούς του… Ποιος είπε στον αξιοθρήνητο πρωθυπουργεύοντα, πως ο Ελληνικός λαός τον εξουσιοδότησε για να στείλει κάθε βοήθεια στην Ουκρανία, την σύμμαχο της Τουρκίας παρακαλώ, την νεοναζιστικής κοπής χώρα ,ακόμη και βοήθεια στρατιωτική..;!

Ποιος είπε στο “ανδρείκελο” αυτό ότι μπορεί να στείλει τον ανθό της νιότης μας στα κρεματόρια του θανάτου του ουκρανικού προτεκτοράτου;

Ποιος αλήθεια του είπε ότι μπορεί ,όταν δεν τόλμησε να κάνει την παραμικρή νύξη, τότε που γινόταν ο πόλεμος στην Αρμενία, που χτυπούσαν οι τουρκόφωνοι γενίτσαροι…και είχε λόγο τότε να το κάνει, μια και η Αρμενία είναι σύμμαχος χριστιανική χώρα ..;!

Αρκετά, μια και εξ αιτίας της ανεπάρκειας του για την αντιμετώπιση της πανδημίας  θρηνούμε 26000 νεκρούς και ποιος ξέρει πόσους ακόμη μέχρι να ξεκουμπιστεί(μια και είναι ο κύριος υπαίτιος της διάλυσης του Εθνικού συστήματος υγείας)… αρκετά ,έχοντας κάνει τους Έλληνες να πεθαίνουν από ασιτία, έλλειψη θέρμανσης και άλλα δεινά που άφησε  ο άφρων να βγουν από το κουτί της Πανδώρας… ε δεν θα αφήσουμε να στείλει Ελληνικό στρατό στην αλληλοσπαρασσόμενη Ουκρανία ούτε και οπλισμό φυσικά…!

Δυστυχώς κατά παραβίαση του Συντάγματος το έπραξε στέλνοντας δυο C-130  με οπλισμό στην Ουκρανία… Πότε όμως συγκάλεσε  την Βουλή για ένα τέτοιο μείζον θέμα…; Ότι θέλει κάνει… ο σύγχρονος δικτάτορας…!

Ας προετοιμάσει τον Στρατό μας ,αν μπορεί βέβαια (!)για όσα δεινά επίκεινται  κυρίως εξ αιτίας του για την προάσπιση του πάτριου εδάφους… Ας προετοιμάσει την στρατιωτική μηχανή μας αν μπορεί…-μια και άλλος τον συμβούλεψε για τα Rafale, άλλος (ο ίδιος πεφωτισμένος) και για τις φρεγάτες Belharra !-κι ας κάτσει στ αυγά του με τις αποστολές στρατού στην Ουκρανία… Γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα… και η Νέμεση που ακολουθεί την “Ύβριν” είναι προ των πυλών.

Στους ταραγμένους καιρούς μας λοιπόν ο πρωθυπουργεύων δεν απέχει πολύ για να κατηγορηθεί ακόμη και για εσχάτη προδοσία …

Ο καιρός γαρ εγγύς ..!

loading...