ΗΠΑ: Σκότωσε και έκοψε το κεφάλι του εραστή της κατά τη δάρκεια της σεξουαλικής πράξης

 

Η γυναίκα τεμάχισε στη συνέχεια όλο το σώμα του άντρα

Φρίκη προκαλούν τα όσα γίνονται γνωστά για την δράση μιας 24χρονης γυναίκας από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ η οποία φέρεται να σκότωσε και να τεμάχισε τον εραστή της κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στη διάρκεια της δίκης, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, η Τέιλορ Σχαμπούνισες αφού σκότωσε και τεμάχισε τον εραστή της στη συνέχεια πέταξε το κεφάλι και το πέος του σε έναν κουβά και τα πόδια του σε μια κατσαρόλα.

Το ακρωτηριασμένο θύμα στο αποτρόπαιο έγκλημα ήταν ένας άνδρας 25 ετών από το Γκρίν Μπέι.

Την Τρίτη (1/3), η Σχαμπούνισες έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο δικαστήριο του Μπράουν Κάουντρι μέσω τηλεδιάσκεψης με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση πρώτου βαθμού, ακρωτηριασμό πτώματος και σεξουαλική επίθεση τρίτου βαθμού. Οι εισαγγελείς είπαν ότι η κατηγορία για σεξουαλική επίθεση αφορά πράξεις που έλαβαν χώρα μετά τον θάνατο του άνδρα, ανέφερε το WBAY.

Η αστυνομία κλήθηκε σε ένα σπίτι στο Στόνι Μπρούκ Λέιν περίπου στις 3:30 π.μ. στις 23 Φεβρουαρίου από μια γυναίκα που ανέφερε ότι βρήκε το κεφάλι του γιου της σε έναν κουβά στο υπόγειο του σπιτιού τους. Είπε ότι έκανε τη συγκλονιστική ανακάλυψη αφού ξύπνησε από το χτύπημα μιας πόρτας.

Η Σχαμπούνισες, για την οποία οι Αρχές έμαθαν ότι μπορεί να ήταν το τελευταίο άτομο που εθεάθη με το θύμα, βρέθηκε σε ένα σπίτι στη λεωφόρο Έστμαν με ξεραμένο αίμα στα ρούχα της, ανέφερε το WBAY.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο βαν της, η αστυνομία βρήκε μια κατσαρόλα με ανθρώπινα υπολείμματα, συμπεριλαμβανομένων των ποδιών του θύματος.

Έτσι, στο «σπίτι της φρίκης» της μητέρας του, οι Αρχές βρήκαν το κεφάλι και το πέος του μέσα σε έναν κουβά. Λίγο αργότερα εντόπισαν το πάνω μέρος του κορμού του σε μια θήκη αποθήκευσης μαζί με «σωματικά υγρά» και μαχαίρια.

Όταν ρωτήθηκε για το τι συνέβη, η ύποπτος είπε: «Αυτή είναι μια καλή ερώτηση».

Είπε στην αστυνομία ότι εκείνη και ο νεαρός άνδρας είχαν καπνίσει μεθαμφεταμίνη προτού πάνε στο σπίτι της μητέρας του, όπου έκαναν σεξ  στο υπόγειο του σπιτιού χρησιμοποιώντας αλυσίδες, σύμφωνα με το WBAY.

Η Σχαμπούνισες είπε ότι έπαθε μπλακάουτ κάποια στιγμή, μετά «τρελάθηκε» και άρχισε να πνίγει τον σύντροφό της – επιμένοντας ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει, αλλά της άρεσε να τον πνίγει κι έτσι συνέχιζε.

Επίσης είπε ότι «η αστυνομία επρόκειτο να διασκεδάσει προσπαθώντας να βρει όλα τα όργανα καθώς τεμάχισε το σώμα. Η Σχαμπούνισες δήλωσε ότι όλα τα μέρη του σώματος πρέπει να βρίσκονται στο υπόγειο», σύμφωνα με την καταγγελία.

Η γυναίκα είπε ότι «έγινε παρανοϊκή και ότι νόμιζε ότι ήταν η «ναρκωτική ουσία» που την έφερε σε αυτό το σημείο», προσθέτει η δικογραφία.

Είπε επίσης ότι σχεδίαζε να πάρει όλα τα μέρη του σώματος μαζί της, αλλά «βαρέθηκε και κατέληξε μόνο στο να βάλει το πόδι στο βαν και ξέχασε το κεφάλι», σύμφωνα με την καταγγελία.

Η Σχαμπούνισες εμφανίστηκε ήρεμη και είπε πολύ λίγα κατά την εμφάνισή της στο δικαστήριο την Τρίτη, αναγνωρίζοντας μόνο ότι έχει το δικαίωμα σε δικηγόρο.

loading...