Από τα ΤΡΟΦΙΜΑ έως και το ΝΕΡΟ βρύσης! Απαρχή ΧΑΟΥΣ στην Ευρώπη, βγήκαν στον δρόμο οι Ισπανοί – ΒΙΝΤΕΟ

 

Τσιμουδιά στα ΜΜΕ της Ελλάδας…

Υπό ασφυκτική πίεση έχει θέσει την εφοδιαστική αλυσίδα στην Ισπανία η πολυήμερη απεργία των οδηγών φορτηγών με αφορμή την μεγάλη αύξηση της τιμής στην βενζίνη. Σύμφωνα με το thelocal.es ήδη πολλοί είναι οι κλάδοι που «αγωνίζονται» να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες των καταναλωτών αφού το εμπόριο έχει «παγώσει». Προβλήματα καταγράφονται σε ένα μεγάλο φάσμα που ξεκινάει από τα τρόφιμα έως και το… νερό βρύσης.

Διανύοντας πλέον τη δεύτερη εβδομάδα της απεργίας στην Ισπανία, οι συνέπειες γίνονται πλέον αισθητές.

Οι οδηγοί φορτηγών δήλωσαν την Παρασκευή ότι θα συνεχίσουν τη 12ήμερη απεργία “επ’ αόριστον” μετά την συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών της Ισπανίας που κατέληξε στην απόρριψη πακέτου στήριξης ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ (1,10 δισεκατομμύρια δολάρια) με στόχο την εκτόνωση της απεργίας λόγω των τιμών των καυσίμων που έχει προκαλέσει σποραδικές ελλείψεις αγαθών.

Όλα αυτά συνιστούν την απαρχή ΧΑΟΥΣ στην Ευρώπη! Σήμερα είναι η ενέργεια, αύριο το φαΐ! Δυστυχώς οι διεθνιστές οδηγούν τα πράγματα σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ και ΑΝΑΡΧΙΑ και κατηγορούν για αυτό την Ρωσία, η οποία ΔΕΝ έχει μειώσει τις ροές φυσικού αερίου, παρότι οι Δυτικοί επιβάλλουν τις ανόητες κυρώσεις και ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ, προκειμένου να έρθει η Μεγάλη Επανεκκίνηση.

Δείτε εικόνες:

loading...