Η ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΒΑΣΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ. ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΟΦΩΝΩΝ

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός

Δοκίμιο μελέτης

Στην Ουκρανία πρέπει να συναφθεί αμέσως ειρήνη, σταθερή και βιώσιμη για όλες τις πλευρές. Όμως η Ρωσία δεν μπορεί να συνάψει ειρήνη με

τον εαυτό… της, πρέπει να θέλει και η άλλη πλευρά. Και η άλλη πλευρά πρωτίστως είναι η Αμερική και δευτερευόντως η Ουκρανία η οποία διαπραγματεύεται με αμερικανικές εντολές. 

Οι άμεσες συνομιλίες μεταξύ Πούτιν και Μπάιντεν, η συνεννόηση Ρωσίας–ΗΠΑ είναι το μόνο που θα σταματούσε τον όλεθρο του πολέμου και έναν Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ο οποίος επιτελικά ήδη μαίνεται. 

Έχει γραφεί σε πολλά Δυτικά ΜΜΕ (BILD, Το Βήμα, η βρετανική Daily Star κ.α.), ότι μέσα στην Ουκρανία δρουν κατά χιλιάδες Αμερικανοί, Άγγλοι, κ.α. «Σύμβουλοι», «Εκπαιδευτές», πράκτορες, μισθοφόροι, και μέλη της αμερικανικής ιδιωτικής εταιρείας μισθοφόρων κομάντος «Security Academy». Αρωγοί των Ουκρανών είναι και οι Τούρκοι χειριστές των UAV Bayraktar TB2. 

Αυτοί στην ουσία διοικούν πληροφοριακά και επιτελικά τα ουκρανικά στρατεύματα, με δεδομένο ότι ο κύριος όγκος των επιτελικών σχεδίων έχουν εκπονηθεί εδώ και χρόνια από τους Αμερικανούς. Όλες οι κρίσιμες πληροφορίες μάχης προέρχονται από αμερικανικά μέσα που μετέχουν φανερά, όπως: ιπτάμενα ραντάρ, κατασκοπευτικά αεροπλάνα και δορυφόροι που στοχοποιούν τα ρωσικά στρατεύματα και καθοδηγούν τα ουκρανικά.

 Δημοσίως η Αμερική γνωστοποιεί καθημερινά την παροχή γιγαντιαίας οπλικής και οικονομικής βοήθειας στην Ουκρανία. Το μόνο που δεν κάνουν μέχρι στιγμής οι Αμερικανοί είναι να πολεμούν με δικές τους τακτικές δυνάμεις στο έδαφος της Ουκρανίας, γιατί ξέρουν ότι η απάντηση θα είναι άμεση και πυρηνική.

 Η ανατριχιαστική φράση που αποδίδεται στον πρόεδρο Πούτιν «τι να τον κάνεις έναν κόσμο από τον οποίον θα απουσιάζει η Ρωσία, (…μετά από πυρηνική επίθεση των Αμερικανών)» δείχνει πού ακριβώς βρίσκεται ο πλανήτης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...