«Πέθανε παλιοπ@@τ@ν@, θα τον φάνε τα ΣΚΥΛΙΑ»! Ουκρανοί τηλεφωνούν στις ΜΑΝΑΔΕΣ νεκρών Ρώσων από τα κινητά τους – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Ιδού τα «καλά παιδιά« του πολέμου! Σε αυτούς έδωσε όπλα ο Μητσοτάκης…

Πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο Twitter φέροντα να δείχνουν Ουκρανούς στρατιώτες που καλούν τις μητέρες των νεκρών Ρώσων στρατιωτών που σκοτώθηκαν στη μάχη και τους χλευάζουν για την απώλειά τους.

«Οι λογαριασμοί υπέρ της Ουκρανίας στο Twitter μετέφρασαν τα βίντεο και γιόρτασαν τις αποτρόπαιες πράξεις με χαρά», γράφει ο Chris Menahan.

Στο παρακάτω βίντεο ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Ουκρανός στρατιώτης (ΟΥΣ): Δόξα στην Ουκρανία
Πρώτη γυναικά που έχει σχέση με τον νεκρό Ρώσο (ΓΡ1): Μπάσταρδε!
ΟΥΣ: Δόξα στην Ουκρανία. Ο Ιλιούσα δεν είναι πια εδώ. Αρρώστησε και πέθανε. Ιλιούσα τέλος! Χάθηκε. Αυτό ήταν το πρώτο του λάθος. Το δεύτερο λάθος του ήταν πως χάθηκε στην Ουκρανία. Το τελευταίου ήταν πως πέθανε παλιοπο…τανα. Χαχαχα! Έκλεισε κιόλας το ιντερνέτ του ή ακόμα;;; Ρώσοι;;; Γιατί χτυπάς τα χείλη σου κυρά μου;;;
ΓΡ1: Τον βλέπεις;;;
Δεύτερη γυναικά που έχει σχέση με τον νεκρό Ρώσο (ΓΡ2): Ναι!
ΓΡ1: Δες τον μπάσταρδο.
ΓΡ2: Τι δείχνει ο μπάσταρδος;;;
ΓΡ1: Δείξε μας τα πτώματα μωρή πο..τανα!
ΟΥΣ: Ό,τι απέμεινε από αυτόν είναι ένας κ.λος και ένα αυτί! Τι να σας δείξω;;; Τουλάχιστον κρατήσαμε σώο το τηλέφωνο για να σας πως ότι ο γαμ.λης σας δεν υπάρχει πια.
ΓΡ1: Εσύ έχεις κ.λο αντί για κεφάλι πο.τανα!
ΟΥΣ: Δεν υπάρχει τίποτα από αυτόν. Το κεφάλι είναι στον κ.λο και ο κ.λος στο κεφάλι. Δόξα στον ουκρανικό στρατό!
ΓΡ1: Δείξε μας!
ΟΥΣ: Τι να σας δείξω! Θα τον φάνε τα σκυλιά κα αυτό ήταν.
ΓΡ1: Τα σκυλιά θα φάνε την μάνα σου παλιοκάθαρμα!
ΟΥΣ: Τα σκυλιά θα τους φάνε. Δεν έχουμε χρόνο να τους θάψουμε αφού τους ξεπαστρεύουμε. Μόνο κομμάτια πετάγονται εδώ και εκεί. Πόδι εδώ, κεφάλι εκεί! Το τηλέφωνο αρπάχτηκε μαζί με το χέρι του. Αυτό είναι όλο!

Ο Ουκρανός φάνηκε να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο που ανήκε στον νεκρό Ρώσο για να τηλεφωνήσει στη μητέρα του.

Ένας φερόμενος νεοναζί μέλος του τάγματος Azov ονόματι Ivan Zaliznyak ανέβασε το βίντεο και άλλα πέντε στο κανάλι του στο Telegram.

Τα βίντεο καταρρίπτουν την αφήγηση, που παρουσιάζουν τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης σε Ελλάδα και δυτικό κόσμο ότι οι Ουκρανοί είναι τα «καλά παιδιά».

Χθες, εμφανίστηκαν τρομακτικά πλάνα με Ουκρανούς μαχητές να διαπράττουν κυριολεκτικά εγκλήματα πολέμου πυροβολώντας αιχμάλωτους Ρώσους στρατιώτες στα γόνατα και βλέποντάς τους να πεθαίνουν μέσα στην αγωνία.

loading...