Η Ευρώπη όλο και πιο κοντά σε ένα μεγάλο πόλεμο, σαν τη μόνη λύση στο γερμανικό αδιέξοδο

Γράφει η ΑΙΘΡΑ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ Οικονομολόγος *   

Μόνο ένας μεγάλος πόλεμος στην Ευρώπη, μπορεί να σώσει τη Γερμανία από το υπαρξιακό της αδιέξοδο, για να σκεπάσει κάτω από τα συντρίμμια του, τη «γύμνια» της και τα οικονομικά της εγκλήματα, για τη διάσωση του χρεοκοπημένου τραπεζικού της συστήματος. Λόγος που από το 2010 επιδίδεται σε έναν ανελέητο οικονομικό πόλεμο, εις βάρος όλων των λαών της ΕΕ, (λιτότητα, πανδημία, κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ενεργειακή κρίση) και ενάντια στις Συνθήκες και το άρθρο 55 του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ που συνεπάγεται και ποινικές ευθύνες. Με συνεργούς της και όλα τα κράτη (ελίτ) της ΟΝΕ.  Με τον κίνδυνο γενικής εξέγερσης με «σιγαστήρα» των κοινωνικών εντάσεων, τον πόλεμο. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης. Εκεί μας οδηγεί η μεγάλη φτώχεια που πλήττει την ΕΕ και που είναι μη αναστρέψιμη επειδή το γερμανικό χρηματιστικό κεφάλαιο διασώζεται από τη λεηλασία των λαών της ΕΕ. Επειδή αν γινόταν γνωστή η αλήθεια, ότι «ο βασιλιάς είναι γυμνός», φαντάζεστε ότι θα ήταν ένα θανάσιμο πλήγμα στο γερμανικό umber ales και στον ηγεμονικό ρόλο της Γερμανίας στην ΕΕ, που δεν το θέλουν ούτε οι άλλες ελίτ της ΕΕ, που βλέπουν τη Γερμανία σαν την προστάτιδα δύναμη των συμφερόντων τους. Με μόνη λύση για τη διατήρηση των κεκτημένων τους, από μια γενική εξέγερση, τον πόλεμο. 

Αυτό έκανε η γερμανική ελίτ, για να εκτονώσει τη λαϊκή οργή, του εξαθλιωμένου γερμανικού λαού, σαν συνέπεια των  σκληρών όρων της Συνθήκης των Βερσαλλιών. Βοήθησε τον Χίτλερ να αναρριχηθεί στην εξουσία,  για να τον οδηγήσει στο σφαγείο του Β΄ΠΠ! Οι σημερινές οικονομικές και πολιτικές συνθήκες στην ΕΕ  είναι «καρμπόν», με εκείνες της δημοκρατίας της Βαϊμάρης στις παραμονές του Β΄ΠΠ! Το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι αν αυτός ο πόλεμος θα γίνει με συμβατικά ή με πυρηνικά όπλα. 

Ο πυρηνικός πόλεμος στα σχέδια των πολεμοκάπηλων της Δύσης

Στις 2 Φλεβ. του 2019 οι Ηνωμένες Πολιτείες της κυβέρνησης Τραμπ, με γραπτή   δήλωσή τους, ενημέρωναν τη Ρωσία, για την πρόθεσή τους να αποσυρθούν από τη συνθήκη του Ψυχρού Πολέμου, για τις Πυρηνικές Δυνάμεις Μέσου Βεληνεκούς (INF). που είχε συναφθεί μεταξύ ΗΠΑ και Σοβιετικής Ένωσης το 1987 και προέβλεπε, μεταξύ άλλων, την απαγόρευση κατασκευής και ανάπτυξης πυραύλων, με συμβατικές ή πυρηνικές κεφαλές βεληνεκούς από 500 έως 5.500 χιλιόμετρα και των εκτοξευτήρων τους. Ένας από τους βασικότερους παράγοντες που κάνουν αυτούς τους πυραύλους εξαιρετικά επικίνδυνους είναι ότι χρειάζονται ελάχιστο χρόνο για να πλήξουν καίρια στρατηγικά κέ­ντρα του αντιπάλου, περιορίζοντας τα περιθώρια αναμονής και διακρίβωσης προθέσεων, αυξάνοντας τις πιθανότητες πυρηνικού πολέμου. από λάθος ή ατύχημα. Φέρνοντας την ανθρωπότητα πιο κοντά σε ένα παγκόσμιο πόλεμο χαμηλής έντασης. Παράνοια!  Η μονομερής αποχώρηση των ΗΠΑ από την Συνθήκη INF, για τα πυρηνικά, ήταν η δεύτερη κατά σειρά, μετά τη αποχώρησή τους και από τη συνθήκη ΑΒΜ, για την απαγόρευση των αντιβαλλιστικών όπλων.  Η πολιτική Τραμπ σχετικά με τα πυρηνικά όπλα ήταν μια τομή στην κρατούσα αντίληψη και ιδεολογία –μετά το 1945– για τα πυρηνικά όπλα, που στηριζόταν  στην αναγνώριση ότι ένας πυρηνικός πόλεμος είναι αδιανόητος γιατί δεν είναι ελέγξιμος και, το πιθανότερο, θα οδηγήσει σε καταστροφή όλη την ανθρωπότητα. 

     

Φυσικό λοιπόν, ο πρόεδρος Πούτιν  μετά την αλλαγή πολικής και ρητορικής των ΗΠΑ για τα πυρηνικά, να ανησυχεί για την ασφάλειά της Ρωσίας και να είναι καχύποπτος απέναντι στη Δύση, βλέποντας την επέκταση του ΝΑΤΟ, στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ και ενάντια στις Συμφωνίες, με τη Δύση, μετά την κατάρρευση της πρώην ΕΣΣΔ, να μην επεκταθεί το ΝΑΤΟ στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ. Όρος που έθεσε η πρώην ΕΣΣΔ για την  επανένωση της Γερμανίας. 

Λόγος που η ενέργεια του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι να καλεί τη Δύση να εγκαταστήσει πυρηνικά όπλα στη χώρα του και να ζητά την ένταξή της στο ΝΑΤΟ, μόνο σαν στημένη προβοκάτσια της Δύσης μπορεί να εξηγηθεί. Και μόνο ένας άνθρωπος με το πιστόλι στον κρόταφο θα μπορούσε να διαπράξει ένα τέτοιο πολιτικό ατόπημα, αψηφώντας το δηλωμένο, κατ’ επανάληψη, αίτημά της Ρωσίας για ασφάλεια. 

. .Παρότι, λοιπόν, κάθε πόλεμος είναι μια τραγωδία, θεωρούμε ότι, η προσφυγή της Ρωσίας στα όπλα είναι ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ, απέναντι στην προκλητικότητα της Δύσης. Δικαίωμα που αναγνωρίζει στο άτομο και το Ποινικό Δίκαιο, όταν κινδυνεύει η ζωή του. Πόσο μάλλον όταν κινδυνεύει η ασφάλεια ενός ολόκληρου λαού. Συνεπώς, υπαίτια για την αιματοχυσία στην Ουκρανία δεν είναι η Ρωσία που τράβηξε τη σκανδάλη,  αλλά αυτοί που αψήφησαν και φυσικά σκοπίμως το αίτημα της Ρωσίας για ασφάλεια, σε βαθμό ύβρεως!   Που μας προϊδεάζει και για το «πού το πάνε» οι υποκινητές του..  

     Ζελένσκι ο Παπανδρέου της Ουκρανίας

      Όπως στερείται λογικής και η συνέχιση από το πρόεδρο της Ουκρανίας ενός αδιέξοδου πολέμου, βλέποντας τη χώρα του να καταστρέφεται και το λαό του να βυθίζεται στην απόγνωση και παρότι οι ΗΠΑ του το ξεκαθάρισαν ότι το ΝΑΤΟ δεν θα εμπλακεί στο πόλεμο με τη Ρωσία. Μήπως λοιπόν, ο Ζελένσκι εκβιάζεται να ενεργεί όπως ενεργεί, από τις ΗΠΑ που θέλουν κλιμάκωση του πολέμου; Ενώ, αν πέσει στα χέρια των Ρώσων δεν θα αποφύγει την καταδίκη του για την αιματοχυσία που προκάλεσε. Ίσως αυτό να θέλει να συζητήσει με τον πρόεδρο Πούτιν και ζητάει συνάντηση μαζί του. Τι θα γίνει με τον ίδιον, αν συνθηκολογήσει.

       Λόγος που η περίπτωση Ζελένσκι, μας θυμίζει τον εξίσου μοιραίο για την Ελλάδα, Έλληνα πρωθυπουργό του «είμαστε Τιτανικός» εκβιαζόμενο από τους κερδοσκόπους, για να οδηγήσουν τη χώρα στο ολοκαύτωμα που θα ακολουθούσε..  Με στόχο των δυτικών εκβιαστών του Ζελένσκι να τον ηρωποιήσουν και να τον χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν κλίμα κατά του Πούτιν, για  να σύρουν τους λαούς της ΕΕ στο σφαγείο ενός Γ΄ΠΠ!      Όταν έχεις να κάνεις με κακοποιούς πρέπει να σκέφτεσαι σαν κακοποιός για να τους προλαβαίνεις. Εδώ έριξαν τους δίδυμους πύργους  για να αποσπάσουν το okey του αμερικανικού λαού για την επέμβαση των ΗΠΑ στο Ιράκ! Σε ένα Ζελένσκι θα κολλήσουν; 

    Το διεθνές χρηματιστικό κεφάλαιο πίσω από τον πόλεμο της Ουκρανίας

Το διεθνές χρηματιστικό κεφάλαιο, (οι διεθνείς κερδοσκόποι), ελέγχει τις πολιτικές ηγεσίες των ΗΠΑ και της ΕΕ  και όλους τους διεθνείς οργανισμούς. ΗΠΑ και Γερμανία ελέγχουν την πολιτική ζωή της Ουκρανίας, από το 2014, για να προκαλέσουν αυτό το πόλεμο, με στόχο τους να τον κλιμακώσουν. Αλλιώς γιατί να τον προκαλέσουν; Κανένας άλλος λόγος δεν δικαιολογεί την εκεί παρουσία τους, αφού δεν έχουν οικονομικά συμφέροντα σε αυτή τη χώρα.

Έτσι εξηγείται και  ο πρωτοφανής για την Ευρώπη έλεγχος των ΜΜΕ και η αντιρωσική υστερία, απαγορεύοντας, στα ρωσικά ΜΜΕ να ακούγονται στη Δύση, αλλά και οτιδήποτε ρωσικό ακόμα και στην τέχνη. Για την καλλιέργεια πολιτικού κλίματος για τον μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη που μας ετοιμάζουν! Λόγος που πρέπει να καταπνιγεί κάθε κριτική φωνή! Το ίδιο έγινε και με τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη πρώην  Γιουγκοσλαβία, με τον οικονομικό πόλεμο της Γερμανίας κατά της Ελλάδας το 2010,  με τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό και τώρα με τον οικονομικό πόλεμο κατά της Ρωσίας.. 

Στόχος του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου, είναι η  καταστροφή της Ρωσίας, σαν στρατιωτικής υπερδύναμης για να την ελέγχει. Λόγος που θέλει να ανατρέψει και τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν, για να επιβάλει στη Ρωσία μια πολιτική ηγεσία που να την ελέγχει, υποδαυλίζοντας τις κοινωνικές εντάσεις, μέσω των κυρώσεων της Δύσης κατά της  Ρωσίας και μέσω του επικοινωνιακού πολέμου εναντίον του. Μετά σειρά έχει η Κίνα. που είναι ο μεγάλος  αντίπαλος των ΗΠΑ που έχει ξεφύγει μπροστά σε ρυθμούς ανάπτυξης, με αποτέλεσμα οι ΗΠΑ να αδυνατούν να την ανταγωνιστούν. 

Τα βιολογικά εργαστήρια που ανακάλυψαν οι Ρώσοι στρατιώτες στην Ουκρανία, με την χρηματοδότηση των ΗΠΑ, μας επιτρέπουν να συμπεράνουμε ότι και η πανδημία είναι εγκληματική ενέργεια των κερδοσκόπων. Επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας που διατυπώναμε σε προηγούμενα άρθρα μας, με στόχο της πανδημίας τη δημιουργία μεγάλων δημοσιονομικών ελλειμμάτων στις χώρες της ΕΕ,, σαν πρόσχημα για νέα μνημόνια. Με βάση τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως, ο covid 19  θα πρέπει να απελευθερώθηκε εσκεμμένα,  στην πόλη Ουχάν της Κίνας, για να πλήξουν  την κινέζικη οικονομία. Ωστόσο, η Κίνα κατάφερε. να ελέγξει την πανδημία, χωρίς καμιά επίπτωση στη ραγδαία οικονομική της ανάπτυξη, παρά το παγκόσμιο οικονομικό κραχ. Απόδειξη της αποτελεσματικότητας της κεντρικά κατευθυνόμενης οικονομίας της. 

Σε αντίθεση με την αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας στην ΕΕ, με τις εκατόμβες των νεκρών, την ανάσχεση της ανάπτυξης των χωρών της ΕΕ, τα μεγάλα δημοσιονομικά τους ελλείμματα, την οικονομική εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων κ.ο.κ.. Με ποινικά υπεύθυνη την ηγεσία της ΕΕ, με ενδεχόμενο δόλο. Λόγος που τα κράτη της ΕΕ μετέθεσαν τη διαχείριση της πανδημίας στην Φον ντερ Λάϊεν. Διότι την Φον ντερ Λάϊεν ποιος να την καταγγείλει, αφού όλοι είναι συνένοχοι; Ελπίζουμε η ανακάλυψη των εργαστηρίων βιολογικού πολέμου των ΗΠΑ στην Ουκρανία, από τη Ρωσία, να αποτρέψει ένα νέο βιολογικό πόλεμο κατά της ανθρωπότητας, από τους κερδοσκόπους, με κίνδυνο για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους.

Ο λόγος που η οικονομία της Κίνας αναπτύσσεται, ενώ η ΕΕ καταρρέει, είναι επειδή υπάρχει ισχυρή κρατική εποπτεία, για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος, με μια υπεύθυνη πολιτική ηγεσία με υψηλό αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας, με   σεβασμό στις παραδοσιακές αρχές και αξίες, που ανάγονται σε ένα αρχαίο πολιτισμό ηλικίας 5.000 ετών, συνομήλικο με τον ελληνικό! Και αφετέρου, επειδή στηρίζεται όπως και οι άλλες οικονομίες των BRICKS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Καναδάς, Νότια Αφρική) στο βιομηχανικό κεφάλαιο που επενδύσει στην πραγματική οικονομία, δημιουργώντας θέσεις εργασίας. 

Αντίθετα με τις οικονομίες της ΕΕ, όπου τη διαχείριση του χρήματος την έχουν οι κερδοσκόποι που καταστρέφουν τις οικονομίες της ευρωζώνης για να τις λεηλατούν. Επειδή αυτό είναι το βιοποριστικό τους επάγγελμα! Ο παρασιτισμός! Λόγος που θέλουν να πλήξουν και τη Ρωσία και την Κίνα για να τις ελέγχουν. Με όνειρό τους να γίνουν οι μόνοι κληρονόμοι του πλούτου της γης, με κάθε μέσον! Με ορατό τον κίνδυνο  για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους!   

militaire.gr

*Mην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας ,περιμένοντας επίσημες ανακοινώσεις .

Κατασχέσεις σε περιουσίες αλλότριων δεν είναι ειρήνη αλλά αρχή πολέμου!

Αγνωστο  είναι το πότε θα τελειώσει ,ποιούς και πόσους θα εξοντώσει.

loading...