Έγινε το πάθημα, μάθημα, στον νεαρό Μητσοτάκη;

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου *   

Στις 29 Μαρτίου στα προπύλαια ηταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία ειρήνης, με την συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών, πολύ γνωστών, αλλά και λιγότερο γνωστών!

Αυτή η συναυλία προαναγγέλθηκε αρκετές ημέρες πριν και όπως ήταν δεδομένο προκάλεσε μεγάλο ντόρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Η παρέμβαση όμως που δημιούργησε σεισμό, ήταν η παρέμβαση του γιου του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου! Ο οποίος έγραψε:

«Στη συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν (είναι) απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Πάντως για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε»!

Όποιος διάβασε αυτήν την ανάρτηση, οργίστηκε, θύμωσε για την ελαφρότητα με την οποία αντελήφθη ο γιος του Πρωθυπουργού το όλο καλλιτεχνικό εγχείρημα! Οργίστηκαν και συμμετέχοντες καλλιτέχνες! Κάποιοι, όπως ο τραγουδιστής, μουσικός και ποιητής Γιάννης Αγγελάκας, απάντησαν στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με σκωπτικό ύφος:

«Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατίρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτου του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη».

Αλλ΄ όμως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν έμεινε μόνο στον αμετροεπή σχολιασμό της συναυλίας ειρήνης και την προσβολή προς καλλιτέχνες, αφού έκανε like σε μια οπαδική σελίδα του διαδικτύου, όπου φέρεται ακόλουθος, που φέρει τον τίτλο: «Γαμ… ο ΠΑΟ και η Λεοφώρος»!

Προσπερνώντας την ανορθογραφία της λέξεως “Λεοφώρος”, θα ήθελα να σταθώ στο πώς είναι δυνατόν ένας νέος άνδρας, ο οποίος τυχαίνει να είναι γιος του Πρωθυπουργού, δυναμώνει με το “like” του το οπαδικό μένος κάποιων ανεγκέφαλων! Όταν μάλιστα, πολύ πρόσφατα, είχατε τα τραγικά γεγονότα της Θεσσαλονίκης, όπου αφαιρέθηκε βίαια η ζωή ενός παιδιού!

Δεν είναι δυνατόν να δοθεί το παραμικρό άλλοθι στον 23χρονο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, επειδή και καλά υποστηρίζει άλλη ομάδα!

Επειδή είναι σίγουρο ότι τέτοιες ακρότητες φέρνουν οικτρά αποτελέσματα! Όταν μάλιστα αυτές οι ακρότητες υποστηρίζονται από γιο Πρωθυπουργού και ο οποίος θα έπρεπε να είναι πολύ φειδωλός στις ενέργειές του για να προστατεύει τον ίδιο και την οικογένειά του!

Όπως ήταν λοιπόν σίγουρο στα social media έγινε νέος χαμός!

Και μπορεί να διάβασα το μεσημέρι της Δευτέρας, ότι ο νεαρός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, έκανε Unlike τη συγκεκριμένη διαδικτυακή σελίδα, ωστόσο οι κακές εντυπώσεις έμειναν!

Ας του γίνει όμως το πάθημα, μάθημα, και ας αποφεύγει ενέργειες και με τις οποίες εκθέτει πρώτα από όλους, τον ίδιο του τον εαυτό!

Ας αντιληφθεί επίσης, πως καλώς ή κακώς, είναι γιος του Πρωθυπουργού της χώρας μας και θα πρέπει να είναι ακόμη πιο προσεκτικός!!

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

loading...