Πανδημία, εμβόλια και παρενέργειες
Ειδικός δεν είμαι φυσικά, αλλά έχω πολλές επιφυλάξεις για το εμβόλιο κατά του ιού. Και όχι δεν είμαι αντιεμβολιαστής. Όμως ανησυχώ ιδιαιτέρως με την μανία που έχει η κυβέρνηση να επιβάλλει ντε και καλά τον εμβολιασμό όλων, έστω και αν τα μέχρι τώρα μέτρα δεν αποδίδουν, έστω και αν:– υπάρχουν δεκάδες έρευνες που δείχνουν μία πολύ άσχημη άποψη των εμβολίων
– υπάρχουν πολλοί θάνατοι εμβολιασμένων
– αυξάνονται οι «ξαφνικοί και ανεξήγητοι θάνατοι ανωνύμων και επωνύμων [Όταν κάποιος είναι εμβολιασμένος το αποσιωπούν ενώ αν είναι ανεμβολίαστος το λένε όλη την ώρα]
– υπάρχουν βίντεο με τις «ανεξήγητες» λιποθυμίες δημοσιογράφων, όπως αυτό πιο κάτω που αποδόθηκε στο ότι η δημοσιογράφος δεν έφαγε το πρωί!!!
Τώρα κυκλοφορούν από εχθές άρθρα με θέμα την ξαφνική αύξηση των θανάτων νεαρών ανδρών στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Βρήκα την αναφορά της CCVAG [Ανοικτή επιστολή από την Συμβουλευτική ομάδα εμβολίου Covid για τα παιδιά] την οποία υπογράφουν 92 γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, και η οποία απευθύνεται στον Μπόρις Τζόνσον και σε στελέχη της υγείας.
Το μετέφρασα και μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ το αγγλικό και το ελληνικό κείμενο.
Open Letter from the Children’s Covid Vaccines Advisory Group
Ανοικτή επιστολή από την Συμβουλευτική ομάδα εμβολίου Covid για τα παιδιά
Διαβάστε και κρίνετε μόνοι σας, έστω και αν δεν είσαστε “ειδικοί”, για το γεγονός ότι κάτι δεν πάει καλά.Δεν υπάρχουν σχόλια :