Σε σας τσακάλια της Γης που δεν χορτάσατε σάρκα……

GEWKWN:  

Πρώτα θα σας μεταφέρω λίγες πληροφορίες από τον Γέροντα μου, και μετά θα γράψω το άρθρο.

Πριν λίγες μέρες, 24 Φεβ 2022, Ο Γέροντας μας είπε να κοιτάζουμε προς την Πολωνία, κάτι μεγάλο θα συμβεί και θα πληρώσει τις συνέπειες….

Σήμερα διάβασα ότι η Ρωσία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την Πολωνία και άλλες ΝΑΤΟϊκές χώρες για τον θάνατο εκατοντάδων Ρώσων στρατιωτών… άρα πρέπει να περιμένουμε τις συνέπειες.

ΕΚΤΑΚΤΟ: 06/03/2022 Προς γενική ανάφλεξη: Η Πολωνία παραδίδει μαχητικά MiG-29 στην Ουκρανία Θα επιχειρούν από ΝΑΤΟϊκό έδαφος

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: ‘’ Οι πόλεις θα είναι πραγματικά φρικιαστικό θέαμα……. θα μοιάζουν με τεράστιους πέτρινους τάφους…… Θ’ αλλάξει πρόσωπο η γη, αγνώριστη θα γίνει, τίποτα απ’ ότι ξέρατε, το ίδιο δεν θα μείνει. ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ, ΧΑΡΑΔΡΕΣ Θ’ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝΕ, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΤΕ, ΟΛΟΙ ΘΕ ΝΑ ΣΚΑΦΤΟΥΝΕ. ΞΕΧΑΣΤΕ Τ’ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΑΣ………..

ΕΥΡΩΠΗ:

Το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης θα καταστραφεί , η κατάρρευση ξεκίνησε από την Ουκρανία!

• Γερμανία: Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μου: ‘’θα πληρώσει η Γερμανία για όλο το αίμα που έχυσε στον Α’ και Β’ παγκόσμιο πόλεμο και για τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο , τον οικονομικό……Κάτι με πυρηνικά θα συμβεί στην Γερμανία, είτε από ατύχημα πυρηνικού εργοστασίου η πυρηνικής επίθεσης, στην Γερμανία θα πάθουν ένα μεγάλο κακό….. η Γερμανία θα δοκιμαστεί πολύ, οι ξένοι θα φύγουν για τις πατρίδες τους και οι Γερμανοί θα πάνε σε μικρές ομοσπονδίες, θα φύγουν από τον κεντρικό άξονα που λέγετε Γερμανικό κράτος και θα δημιουργήσουν μικρά κρατίδια’’

• Γαλλία: θα καταστραφεί η Γαλλία, , πρέπει να κλείσει τα σύνορά της αν θέλει να σωθεί, πρέπει να απελάσει παράνομους μετανάστες, καθώς και νόμιμους μετανάστες που προκαλούν προβλήματα ή εμπλέκονται σε εγκλήματα, σαν χώρα μέλος του ΝΑΤΟ η Γαλλία θα αναγκαστεί να μπει στον πόλεμο, ίσως πυρηνικό, και τότε όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι, ισλαμιστές και τζιχαντιστες που βρίσκονται παράνομα η και νόμιμα θα αρχίσουν σφαγές και λεηλασίες, συμπληρώνοντας τις καταστροφές από τον πόλεμο, η Γαλλία μετά τον πόλεμο θα είναι ένα σκορποχώρι.

• Ηνωμένο Βασίλειο: Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μου: η 1/2 Αγγλία θα είναι κάτω από το ΝΕΡΟ, Θα τραβηχτεί η θάλασσα προς τα μέσα σε όλο τον κόσμο, θα βυθιστούν χώρες , η Αγγλία θα πληρώσει για όλα τα κακά που έκανε σε άλλους λαούς……..

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, δεν ξεχνώ τον χειρότερο εχθρό του Ελληνισμού

• Ιταλία : Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μου: Μετά από την Γερμανία θα δούμε την κατάρρευση την οικονομική της Ιταλίας, εκεί στην Ιταλία θα έχουμε εξεγέρσεις και εμφύλιο, οι Ιταλοί θα γυρίσουν πίσω και θα γίνουν Ορθόδοξοι και οι υπόλοιποι, και οι άλλοι και οι άλλοι, ότι μείνει ……… θα ανοίξει στα τέσσερα το Βατικανό, TΟΝ ΠΑΠΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ

•Βουλγαρία: Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μου: η μισή Βουλγαρία θα χαθεί.

• Βέλγιο: θα εξαφανιστεί.• Ουγγαρία: θα εξαφανιστεί• Ρουμανία: θα εξαφανιστεί.

• Ισπανία: η Ισπανία θα διαλυθεί διότι είναι ένα άθροισμα παλαιών βασιλείων – μικρο-εθνοτήτων, που ακόμη και τώρα δεν έχουν καταφέρει να αποτελέσουν ένα ενιαίο έθνος αλλά διατηρούν διαφορετική γλώσσα και καθεστώτα αυτονομίας.

Οίμος-Αθήνα….ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ….. Θα τρέμει σύμπασα η γη, θ’αλλάξει η μορφή της, αλλού χαράδρες θ’ ανοιχθούν, βουνά θα ισιωθούνε, πόλεις τελείως θα χαθούν, μέσα στην γη θα μπούνε. Πολλοί τελείως ζωντανοί, στο χώμα θα θαφθούνε, χωρίς καν να προλάβουνε το ήμαρτον να πούνε.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΣ :

• Ηνωμένες Πολιτείες: οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η Βαβυλώνα η Μεγάλη και οι δύο θα καταστραφούν παίρνοντας μαζί τους τον Καναδά και το Μεξικό, ως θύμα πολέμου, Νέα Υόρκη, ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, και άλλες στην Ανατολική Ακτή θα είναι κάτω από το νερό.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μου: …..οσο για την Αμερική….. τον πνιγμένο δεν τον υπολογίζουμε διότι είναι ήδη πεθαμένος.…..θα βυθιστεί η μισή Αμερική, μέχρι την χώρα των Ινδιάνων θα πάει κάτω από την θάλασσα, διότι θα ανοίξει το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα, θα γίνουν σημεία και τέρατα μέχρι τον Καναδά

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΗΜΙΤΗ: Κύριε τῶν Δυνάμεων! Γιὰ φαντάσου νὰ σηκώνεται πρὸς τὰ πάνω μιὰ ὁλόκληρη περιοχή! Τὸ ἡφαίστειο τῆς Σαντορίνης θὰ εἶναι ἕνα παιχνιδάκι συγκριτικά. Πῶς θὰ τὰ ἀντέξουμε ὅλα αὐτὰ Κύριε, πῶς θὰ τὰ ἀντέξουμε;

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ : Για την Αμερική, εκτός από τις άνευ προηγουμένου τεράστιες φυσικές καταστροφές, αναφέρει: “Ένα τρομερό τέρας, τα σύγχρονα Σόδομα – Νέα Υόρκη θα σβηστεί από το πρόσωπο της γης. Τα Γόμορρα – Λος Άντζελες δεν θα μείνουν χωρίς αντίποινα”!

• Καναδάς : θα είναι κάτω από το νερό

• Μεξικό : θα καταστραφεί…• ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ: θα εξαφανιστούν. • ΚΟΥΒΑ: τα περισσότερα θα είναι κάτω από το νερό. • ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: θα είναι κάτω από το νερό. • ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ, ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ, ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ, ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ, ΠΑΝΑΜΑ: θα καταστραφούν

• Κάθε παραθαλάσσια πόλη και έθνος σε όλη την ΓΗ κινδυνεύει να εξαφανιστεί.

Οραμα ηλικιωμένης: «……….τα βάσανα στην Ελλάδα θα τελειώσουν! Αλλά για τα άλλα κράτη αφήστε… Θα καίγονται για μήνες και σωτηρία δεν θα τους έρθει από πουθενά! Θα αλλάξουν τα πάντα! Τουρκία, Ρωσία, Βουλγαρία, Ιαπωνία, Αίγυπτος, Γερμανία, Αμερική, Κορέα, Ισπανία, Ιταλία, Φινλανδία, Αλβανία κρατίδια μικρά με τσαντίρια θα γίνουν! Θα έχουν εμφύλιους για χρόνια στο έδαφός τους.»

ΤΟΥΡΚΙΑ : ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ : Τουρκία, η καταραμένη αυτή φυλή, ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ……. δεν θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα, μετά από τον Μεγάλο σεισμό, θα ακολουθήσει μεγάλη πανδημία, ΧΟΛΕΡΑΣ, και το τελειωτικό κτύπημα θα το δεχτεί στον ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ….. Θα κυριαρχήσει η ΦΡΙΚΗ, οι κουκουβάγιες θα μοιρολογούν επάνω στα τοίχοι της Κωνσταντινούπολης, θα γίνει χαμος…χαμος…… ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, θα το δείτε αυτό παιδιά μου, έρχεται η ώρα, από την μια θλίβομαι και από την άλλη χαίρομαι διότι έρχεται ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, θλίβομαι για τον λαό της Τουρκίας, δεν θα προλαβαίνουν να μαζεύουν τα πτώματα….. Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ θα γεμίσει από κτήρια που θα καταρρεύσουν από πλοία που θα βυθιστούν από πτώματα που θα επιπλέουν, ακόμα και τα ψάρια θα φύγουν.

π. Παΐσιος: «Θα σβήσουν ως έθνος και η έκταση ολόκληρης της Τουρκίας θα είναι μία αχανής έρημος

loading...