Ο μεγάλος ραβίνος είναι νεκρός. Τώρα θα υπάρξει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.

 Ο ραβίνος Chaim Kanevsky, ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του λιθουανικού ιουδαϊσμού, απεβίωσε στο σπίτι του σε ηλικία 95 ετών στο Bnei Brak. Σύμφωνα με τους συγγενείς του εκλιπόντος, ο Kanevsky έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και πέθανε λίγο αργότερα.

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι του ραβίνου. Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή στο Μπνέι Μπρακ. Περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι αναμένεται να παρευρεθούν.

Συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους φίλους του Kanevsky έχουν ήδη εκφράσει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Naftali Bennett και άλλοι εξέχοντες πολιτικοί και κοινωνικοί ηγέτες της χώρας.

Μαζί με τον ραβίνο Gershon Edelstein, ο ραβίνος Chaim Kanevsky θεωρείται ένας από τους δύο κύριους ηγέτες του υπερορθόδοξου κόσμου γενικά και του λιθουανικού κλάδου του ιουδαϊσμού ειδικότερα. Για πολλά χρόνια απέφευγε να αναλάβει το βάρος της δημόσιας ηγεσίας, αλλά μετά τον θάνατο, το 2017, του πρώην ηγέτη των Litvak, ραβίνου Aharon Yehuda-Leiba Steinman, άρχισε να καθοδηγεί την ευρύτερη θρησκευτική κοινότητα.

Комментарий Редакции The Big The One: Ο θάνατος του κ. Kanevsky και η κηδεία του είναι τώρα το νούμερο ένα θέμα για το Ισραήλ και για όλους τους Εβραίους όπου κι αν βρίσκονται, αλλά όπως μας υπενθυμίζει σήμερα ο αναγνώστης μας Jash – είναι πολύ πιθανό ότι αυτή η θλιβερή είδηση δεν αφορά μόνο τους Εβραίους, αλλά ολόκληρο τον κόσμο.

https://ravberland.com:

Όλοι γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε τώρα σε μια απίστευτα σημαντική χρονική περίοδο, φορτωμένοι από το πεπρωμένο. Οι μέρες που όλες οι γενιές περίμεναν έφτασαν. Πρόσφατα, ο ραβίνος Γιοσιάου Πίντο, επικεφαλής των Ινστιτούτων Shuvu Israel της εβραϊκής κοινότητας του Μαρόκου, έκανε μια ακόμη ανακοίνωση σχετικά με το τι μπορεί να περιμένει ο λαός του Ισραήλ τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Ο Ραβ Πίντο είπε:

“ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ – ΈΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΜΈΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ!

Πρέπει να ενισχυθούμε [πνευματικά] γιατί θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές και άνθρωποι θα πεθάνουν.

Μετά από αυτό θα αρχίσει μια άλλη περίοδος, οι σεισμοί.

Μετά από αυτό ο Μεγάλος Ραβίνος θα πεθάνει και τότε θα γίνει πόλεμος.

Και μετά από αυτό θα έρθει ο Μεσσίας, ο Δίκαιος Λυτρωτής μας.

Να το θυμάστε αυτό!

Κρατήστε αυτό το αρχείο – και να το θυμάστε!”

Η προφητεία, την οποία έλαβε ο ραβίνος Πίντο προφανώς πολύ πριν από τις 12 Απριλίου, άρχισε να γίνεται πραγματικότητα μπροστά στα μάτια του κόσμου – μια πανδημία είχε αρχίσει. Και τώρα, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης στο Ισραήλ, τουλάχιστον ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν έρθει στην κηδεία του κ. Kanevsky:

Συγκριτικά, στη Μόσχα τον Αύγουστο του 1991 περίπου 500.000 άνθρωποι που ζούσαν σε κοντινή απόσταση συμμετείχαν στο συλλαλητήριο:

Και τώρα τουλάχιστον το 10% των πολιτών του Ισραήλ και χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν έρθει για να αποχαιρετήσουν τον κ. Kanevsky. Σε αυτή τη βάση, ακόμη και αν ακούσει κανείς για πρώτη φορά για τον Χαΐμ Κανέφσκι, μπορεί να πει με σιγουριά ότι είναι ο Μεγάλος Ραβίνος – ό,τι συμβαίνει τώρα στο Ισραήλ δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία της χώρας. Η προφητεία φαίνεται να επαληθεύτηκε και τώρα θα υπάρξει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, οπότε θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

loading...