Και εμείς κοιτάμε τη τηλεόραση.

 Έρχονται τα λοκντάουν του.. πετρελαίου!

Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οργανισμό Ενέργειας, οι πολίτες καλό θα ήταν να χρησιμοποιούν ΜΜΜ, να δουλεύουν από το σπίτι, να μην χρησιμοποιούν αμάξι το Σαββατοκύριακο ή στις μεγάλες πόλεις και να προτιμούν μίτινγκ μέσω βίντεο και όχι να ταξιδεύουν με αεροπλάνο..

Οι κυρώσεις δεν είναι παιχνίδι. Το γνωρίζατε πως το μισό Αφγανιστάν δεν έχει να φάει; Το ίδιο και στο Νότιο Σουδάν και στην Υεμένη. Ενώ 20 εκατομμύρια στο Κονγκό ζουν κοντά στο όριο του λιμού. Και εμείς κοιτάμε τη τηλεόραση.

Να σημειωθεί πως το Κονγκό είναι πρώτο στο κόσμο σε εξόρυξη ταλαντίτη και κολομπίτη (coltan), που χρησιμοποιείται για τα ηλεκτρονικά είδη και όπλα..

Για όσους αμφισβητούν τα έγγραφα πως οι ΗΠΑ, έκαναν πειράματα με ιούς στο έδαφος της Ουκρανίας, δεν έχετε παρά να ρωτήσετε την υπεύθυνο της Υπηρεσίας Άμυνας και Μείωσης Απειλών (Defense Threat Reduction Agency – DTRA) γιατί υπέγραφε από το 2004 κονδύλια συνολικού ύψους 4 δισεκατομμυρίων δολλαρίων.

Τάδε έφη, ο μόνιμος εκπρόσωπος της Ρωσίας στις ΗΠΑ, Βασίλι Νεμπέζνια για την Τζοάνα Γουίντρολ που δραστηριοποιούταν στη πρεσβεία της Αμερικής στο Κίεβο.

“Με απλά λόγια η Αμερική, είχε το ακαταλόγιστο, από την Ουκρανική κυβέρνηση, μελετώντας 6 διαφορετικές οικογένειες ιών, κάτι το οποίο δεν μπορούσε να κάνει στις ΗΠΑ, καθώς είναι παράνομο! Επίσης δεν πλήρωσαν καθόλου φόρους λόγω αυτής της ευνοϊκής μεταχείρισης” – πρόσθεσε ο Νεμπέζνια..

loading...