Γιατι δεν το αποδεχεσε να μην σε ποναει;

Αφου στο τελος θα χασεις , θα υποκυψεις , αργα η γρηγορα και με ολους τους τροπους θα συμβιβαστεις , γιατι δεν το κανεις απο τωρα να μην πονας και να παιδευεσαι χωρις λογο;

Τι θελουν εναν νεο θεο; Οκ σουπερ , ενας νεος θεος ειναι δεν ειναι και καμια σοβαρη ζημια !

Αφου οι πολλοι ειναι ετοιμοι , οι ναοι ειναι ετοιμοι , οι ιεραρχες ειναι ετοιμοι , συμφωνουν οι πιο πολλοι …τι να κανεις τωρα να κατσεις να μαλωσεις; ..

Στο κατω κατω αν εισαι με τους πολλους προφανως εισαι και με την σωστη μερια της Ιστοριας .. δεν ειναι μαλαξ ο πρωθυπουργος που το ειπε , εσυ μωρε θα αλλαξεις τον κοσμο !

Οτι αρπαξει ο κωλος μας ειναι η δουλεια απλα πραγματα και δεν λεω ψεματα , εχεις μια κοινωνια που δινει απιστευτη σημασια στον κωλο , ειτε στο τι μπαινει ειτε στο τι βγαινει … ψεματα λεω; ..

Αρα πως να πολεμησεις με τους κωλους ;… Τα βαζεις ποτε με εναν κωλο καλοαναθρεμενο και ορεξατο ; Οχι βεβαια ..!

Απλα πας με το ρευμα , πας με το οπως παει ο καιρος , το λενε και οι γκουρου , οταν φυσαει δυνατα μην πας κοντρα θα σπασεις απλα γυρε λιγο σαν το καλαμι και ολα θα περασουν …!Την κουνας δεν την κουνας την καλαμια !

Αποδοχη λοιπον μεγαλε και παρε ανασες … με το που αλλαξεις και το δεις με την ματια των πολλων θα δεις οτι ολα θα αλλαξουν … ακομα και η ιστορια δεν θα ειναι τοσο μαυρη … απλα να εισαι με τους πολλους , τοσοι κωλοι ειναι αδυνατον να κανουν λαθος !

MEGATROLL

loading...