Πιο ξεφτίλες πεθαίνουν!!!


 Γιατί παγκόσμιοι ηγέτες οπως ο Μητσοτακης και ο Μακρον αντιγράφουν τον Ζελενσκι και εμφανίζονται σαν λετσοι στις τηλεοράσεις

Σας κανει και σας εντύπωση που ο Κυριακος Μητσοτάκης και ο Εμμανουελ Μακρόν αντιγράφουν τον Ζελένσκι και εμφανίζονται αξύριστοι με χαλαρό ντύσιμο;

To απλό στυλ του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι ο οποίος εμφανίζεται διαρκώς με τζιν, φούτερ/μακό μπλουζάκια και αξύριστα γένιαφαίνεται ότι επιχειρούν να αντιγράψουν τις τελευταίες ημέρες ο Γάλλος πρόεδρος αλλά και ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Πριν από μόλις δύο ημέρες, ο Εμάνουελ Μακρον ο εμφανίστηκε για πρώτη στο Μέγαρο Ελιζέ χωρίς να φοράει κάποιο από τα αυστηρά κοστούμια του. Ο Γάλλος πρόεδρος φορούσε τζιν παντελόνι, μπλε φούτερ και ήταν εμφανώς αξύριστος. Μάλιστα, η φωτογράφος του Μεγάρου Soazig de la Moissonniere τον απαθανάτισε ευθείς και αμέσως εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ έκαναν αναφορές στο «ανθρώπινο πρόσωπο» του Μακρόν.
Σήμερα για πρώτη φορά, οι Έλληνες πολίτες έμειναν άναυδοι όταν είδαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εμφανίζεται στο στο πολυαναμενόμενο διάγγελμά του όπου θα παρουσίαζε τα μέτρα στήριξης για την ακρίβεια, να είναι φοράει ένα καθημερινό και βαρετό γκρι μπλουζάκι τύπου Polo. Ο ίδιος μάλιστα είχε γένια αξύριστα τουλάχιστον δύο ημερών και «κόλλησε» το πρόσωπό του στηνκάμερα του υπολογιστή του για να δείξει ότι είναι ταλαιπωρημένος και στεναχωρημένος -όπως δήλωσε μάλιστα- επειδή τα μέτρα που θα λάβει θα είναι σχεδόν ανύπαρκτα. «Έχουμε οικονομική κρίση» δήλωσε ο πρωθυπουργός ο οποίος μέχρι χθες μιλούσε για την ανάπτυξη που έφερε στη χώρα μας το κόμμα του.
Δεν είναι όμως τυχαίες αυτές οι συμπτώσεις. Δεν πέταξαν έτσι ξαφνικά τα κοστούμια και τις γραβάτες τους οι δύο αρχηγοί. Όπως φαίνεται οι επικοινωνιακές ομάδες τους που αναλαμβάνουν και το στυλ τους, έχουν διακρίνει ότι η δημοτικότητα του Ζελένσκι ο οποίος εμφανίζεται διαρκώς με απλό και καθημερινό στυλ, προβάλλοντας την εικόνα του… μαχητή, έχει ανέβει. Έτσι λοιπόν, συμβούλευσαν τους αρχηγούς να αποτάξουν την ατσαλάκωτη εμφάνισή τους και να υιοθετήσουν σπορτίβ ντύσιμο και ύφος ταλαιπώριας.

Όλα στον βωμό της επικοινωνιακής πολιτικής!

Δεν υπάρχουν σχόλια :