ΨΑΞΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ…

Γράφει ο Simple Simon

Χαράμι όλα, τζάμπα η προσπάθεια, άδικος ο κόπος, πεταμένος ο χρόνος, κρίμα το ξενύχτι, του Ρωμανού και το δικό μας.

Τι βγαίνει;

Τι βγήκε;

Βλέπω και κρίνω από τα σχόλια πάντα από την σκοπιά μου, ίσως κάνω λάθος, όμως έτσι τα βλέπω και προκαλώ για αντίλογο χωρίς ύβρεις.

Πολλά  ανερμάτιστα, ρηχά, εμπαθή, προβοκατόρικα, ευχούλες  από θρησκόληπτους, από άσχετους, από επιστήμονες ακόμη.  Σχόλια  ανώνυμα  και μη που φανερώνουν αδυναμία αντίληψης του νοήματος του άρθρου, οπότε δεν σχολιάζεται καθόλου .

Καμία ελεύθερη σφαιρική αντίληψη, καμία πραγματική ελάχιστη προσπάθεια κατανόησης του λόγου που εκφράζεται στις γραμμές του κειμένου.

Ας μην αναφέρω τους υβριστές και τους βαλτούς  ευκολοδιάκριτους σπιούνους.

Ο καθένας μας στο καβούκι του περπατάει όπως οι χελώνα στα τέσσερα.

Αργά  βαδίζω, ζωή κερδίζω ή τον χρόνο χαραμίζω;

Μέχρι να αντιληφθούμε και να συνεννοηθούμε μεταξύ μας, οι αντικείμενοι κυβερνητικοί και δοτές ηγεσίες, μας στριμώξανε με τον φόβο του ιού και μας πήραν την ζωή και την καρδιά, όση μας είχε απομείνει μετά τα μνημόνια, τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και φτάσαμε από τα συσκευασμένα αντίδωρα και τις άδειες κλειδωμένες  εκκλησίες, στην αλλαγή του Πάσχα και στις αναστολές εργασίας σε παπάδες, σε δημόσιους υπαλλήλους  και υγειονομικούς και δεν συμμαζεύεται.

Δεν μιλάμε για φιλοσοφίες και θεωρίες, αλλά για πρακτικά απλά πράγματα που ορίζει το σύνταγμα, οι ιεροί κανόνες και οι αρχές της όποιας πίστης μας όπως την πιστεύει η μεγάλη μερίδα του πληθυσμού.

Περισσότερο όμως αφορά την στοιχειώδη  λογική και την ελάχιστη  ικανότητα αντίληψης και σκέψης με βάση τις  γνώσεις που διαθέτουμε, αν διαθέτουμε.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...