ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ

 Χωρίς ίχνος ντροπής για την παταγώδη αποτυχία στην αντιμετώπιση του COVID-19 και την καταστροφή της εθνικής οικονομίας και κυρίως της ζωής των πολιτών από ανεύθυνους ειδικούς συνεχίζεται ο “κοινωνικός στραγγαλισμός” από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη των ανεμβολίαστων πολιτών χωρίς αιτία πια.

Την ώρα που o παντελώς αποτυχημένος Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση παρωδία εθνικής καταστροφής και ξεπουλήματος συναντάει τον αλλοδαπό μαθητή που διακινήθηκε από το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα που ανθεί, καλύπτεται, βραβεύεται και ευημερεί στην Ελλάδα, οι ανεμβολίαστοι επιστήμονες υγειονομικοί πεθαίνουν στα “σκαλιά” της κυβερνητικής αλαζονείας ως “κοινωνικά μιάσματα”. 

Εμβολιασμένοι είναι πλέον το 41% των διασωληνωμένων ασθενών COVID-19 και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σφυρίζει αδιάφορα. Συνεχίζει μέσω του Υπουργού Πλεύρη προκλητικά το διχασμό και τον κοινωνικό ρατσισμό  απέναντι σε Έλληνες πολίτες που τους περιθωριοποιούν με μέτρα που δεν υπάρχουν πια στην Ευρώπη. Βασανίζει όλους τους Έλληνες σαδιστικά, φτωχαίνει την Ελλάδα και εξαθλιώνει τη ζωή τους.

Μόνο οργανωμένα συμφέροντα στηρίζουν τον Μητσοτάκη και ελέγχουν κάθε κρατικό μηχανισμό διώκοντας οποιαδήποτε φωνή αντίστασης. Η Ελλάδα κατατάσσεται στις τελευταίες θέσης της ελευθερίας, της ευημερίας και της αξιοπρέπειας για το χατήρι της παρέας Μητσοτάκη, των Οθωμανών και της ευρωπαϊκής και διεθνούς ελίτ που βασάνισε τον πλανήτη επί δεκαετίες μεταψυχροπολεμικά.

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

http://thedayaftergr.blogspot.com

loading...