“Βόμβες” Γάκη για την δράση των εμβολίων!

“Ζούμε μαύρες εποχές για τη δημοκρατία, για την ελευθεροτυπία, για την ελευθερία του λόγου, την ελευθερία και το σεβασμό του ατόμου” τόνισε μιλώντας στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη στον Focus FM 103.6 ο χειρουργός Δημήτρης Γάκης….

Ο γιατρός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ανέφερε αποκαλυπτικά στοιχεία πρόσφατης σουηδικής μελέτης που, όπως τόνισε “φέρνει τα πράγματα εκεί που έπρεπε να ήταν από την αρχή”.

“Πρόκειται για ένα άρθρο, μία σουηδική μελέτη, που μου έγινε γνωστή σε επικοινωνία που ειχα με το κανάλι των Ελλήνων στις ΗΠΑ χθες το βράδυ. Το άρθρο λοιπόν αναφέρει ότι το εμβόλιο της Pfizer μπαίνει στον πυρήνα του κυττάρου και με τη βοήθεια ανάστροφης tranzit τάσης -ενός ενζύμου που μπορεί να μετατρέψει το rna σε dna-, ενσωματώνεται στο dna του ατόμου. Μάλιστα αυτό έγινε πειραματικά σε ανθρώπινα κύτταρα ήπατος”, σημείωσε.

“Θα σας πω κάτι που ίσως δεν είναι ανακοινώσιμο. Με τον κο Κούβελα είχα μιλήσει ευθύς εξ αρχής, όταν εγκρίθηκε στις ΗΠΑ άρον-άρον το εμβόλιο και είδα την βιασύνη και το ότι παρακάμφθηκαν δοκιμασίες και στάδια τα οποία ήταν καθεστώς επί δεκαετίες για την ασφάλεια της έγκρισης των φαρμάκων, του εξέφρασα την απορία μου και του ζήτησα να κάνει μία ερώτηση στον EMA, στην ανάλυση που θα κάνουν, εάν υπάρχει ανάστροφη transipt τάση. Είναι ένα ένζυμο που έχει ο ιος του AIDS και με αυτόν τον τρόπο μπαίνει και ενσωματώνεται στο dna του ανθρώπου και με αυτό τον τρόπο σκοτώνει τον άνθρωπο, καταστέλλει το ανοσολογικό του σύστημα.Ήθελα να το δούμε γιατί είναι πολύ σημαντικό. Μήπως αυτό το εμβόλιο δολίως μέσα στο γονιδίωμα το οποίο είναι κατασκευασμένο, περιλαμβάνει μία ακολουθία ανάστροφης transipt τάσης; Ο κος Κούβελας επικοινώνησε και μου απάντησε ότι δε βρέθηκε κάτι τέτοιο. Προφανώς δε βρέθηκε στον έλεγχο που έγινε στη συγκεκριμένη παρτίδα”, ανέφερε.

“Τις κλινικές επιπτώσεις δεν μπορώ να ας τις πω εάν δε δούμε άλλες μελέτες. Αλλά η λογική λέει ότι από τη στιγμή που ενσωματώνεται στο dna θα συνεχίσει να παράγει την ακίδα. Επειδή γνωρίζουμε πια ότι η ακίδα, είναι μια αγγειακή τοξίνη, προκαλεί αγγειακές βλάβες, οπουδήποτε στο ανθρώπινο σώμα, στα αγγεία, στο μυοκάρδιο, στον εγκέφαλο. Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό και θέλει περαιτέρω διερεύνηση για να μπορέσουμε να μιλήσουμε σοβαρά. Αλλά θα μπορούσε να εξηγήσει όλη αυτή την ανεξήγητη αύξηση των θανάτων μετά την εφαρμογή του εμβολίου”, είπε ο ίδιος.

“Ξαφνικά ο κορονοϊός εξαφανίστηκε” υπογράμμισε ο κος Γάκης.

“Ξαφνικά το CDC ανακάλεσε την υποχρεωτικότητα της χρήσης μάσκας στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αυτά είναι κοσμογονικά. Διότι το CDC είναι εμμονικό, είναι εκείνο που σέρνει όλη την ανθρωπότητα, διεφθαρμένο μέχρι εκεί που δεν παίρνει”, κατέληξε.

loading...