ΠΑΡΕΛΘΟΝ η κοινωνία «ΙΣΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ»! Εδώ το «ΚΑΛΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ»!

 

Νέα κανονικότητα…

Πλέον βλέπει και ο πιο τυφλός!

Ο σκοπός εξαρχής φαίνεται, εκ των πραγμάτων, πως ήταν ο διαχωρισμός των ανθρώπων: σε υπάκουους στην χούντα και ανυπάκουους!

Σήμερα, με τον πλέον κυνικό τρόπο ο τηλέ-ειδικός, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, παρά την αντικειμενικά τελειωμένη ιστορία με την λεγόμενη πανδημία, ζήτησε ουσιαστικά τον ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ διαχωρισμό των Ελλήνων σε εμβολιασμένους και μη, καθώς πίσω από την κατάργηση του πιστοποιητικού είδε τον… κίνδυνο για την δημιουργία μιας «κοινωνίας ίσων δικαιωμάτων»!!!

Επομένως, σύμφωνα με τα λεγόμενα του τηλέ-ειδικού, η κοινωνία ΙΣΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ αποτελεί παρελθόν και πλέον έχουμε μπει στην εποχή, κατά την οποία θα απολαμβάνει «δικαιώματα», μόνο όποιος κάνει εμβόλιο ή αργότερα «σφραγιστεί» με ένα είδος «ταυτότητας» ψηφιακής ή μη 

«Εάν επιτραπεί στους μη εμβολιασμένους να μπουν σε χώρους εστίασης αυτό θα γίνει μόνο για οικονομικούς λόγους. Καμία επιστημονική λογική δεν έχει, εκτός εάν πάμε σε μια κοινωνία ίσων δικαιωμάτων, δηλαδή όσο δικαίωμα έχετε εσείς να μην εμβολιαστείτε τόσο πρέπει να έχω και εγώ το δικαίωμα να εμβολιαστώ όσο θεωρώ καλό για την υγεία μου», δήλωσε ο Θόδωρος Βασιλακόπουλος.

loading...