Διέλυσαν την Ουκρανία για να μην πάνε φυλακή για τα εμβόλια και την κατασκοπεία της Χίλαρι Κλίντον!

Πρέπει να βλέπουμε το timing κατά το οποίο λαμβάνουν χώρα ορισμένα γεγονότα, όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία. Το αφήγημα των εμβολιασμών και των υποχρεωτικοτήτων κατέρρεε με πάταγο σε όλο τον κόσμο. Το κομβόι ελευθερίας στον Καναδά, έκανε μία από τις μεγαλύτερες πολιτικές πατσαβούρες του Great reset, τον Τριντό, να κρυφτεί σε καταφύγιο για να γλυτώσει από την οργή του κόσμου. Τέτοιου είδους γεγονότα, έχουν τη δική τους βαρύτητα μέσα στο παγκόσμιο σύστημα και αποτελούν σήμα κινδύνου για τις διεφθαρμένες ελίτ.

Ένα άλλο, κομβόι, αμερικανικό αυτή τη φορά, κατευθύνεται στην Ουάσινγκτον, η οποία έχει κυριολεκτικά οχυρωθεί από αστυνομία και στρατό!

Αυτά τα γεγονότα, δεν τα μεταδίδει κανένα κανάλι και κανένα δημοσιογραφικό Μέσο! Η Ουάσινγκτον, αυτή την στιγμή, θυμίζει ανατολικό Βερολίνο! Είναι έξαλλος ο αμερικανικός λαός με αυτή την κατάσταση και την εικόνα που παρουσιάζει η αμερικανική πρωτεύουσα!

Η συγκάλυψη του μεγαλύτερου εγκλήματος στην ιστορία της ανθρωπότητας με τα εμβόλια και τις βλάβες που προκάλεσαν, βαδίζει προς το τέλος της και κάθε μέρα, νέα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια. Το φάσμα της φυλακής, είναι πέρα από ορατό για τους διευθυντές των φαρμακευτικών, αλλά και για τους πολιτικούς, οι οποίοι επέβαλλαν με κάθε μέσο αυτά τα σκευάσματα σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους.

Η έρευνα Ντάραμ, έδειξε με τον πιο σαφή, νομικά και πολιτικά, τρόπο ότι η Χίλαρι Κλίντον, έχει διαπράξει εθνική προδοσία, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Προέδρου Τραμπ και τον αμερικανικό νόμο! Είναι η πρώτη φορά που η Κλίντον, αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά την προοπτική να βρεθεί σε ένα κελί ομοσπονδιακής φυλακής, ανοίγοντας το δρόμο, ώστε να βρεθούν και άλλοι ομοϊδεάτες της και συνεργοί, πίσω από τα κάγκελα!

Βαρεθήκαμε, όπως και εσείς, ένα ολόκληρο πολιτικο-δημοσιογραφικό σύστημα να μας θεωρεί ηλίθιους, που δε βλέπουν τι γίνεται γύρω τους. Ο χρόνος που έβαλαν το Ζελένσκι να πυροδοτήσει την αντίδραση της Ρωσίας, έχει απόλυτη σχέση και με τα εμβόλια και με τη δίωξη της Χίλαρι Κλίντον. Smoke and mirrors αποκαλούν οι Αμερικανοί, τέτοιου είδους παίγνιο.

Βερολίνο και Ομπάμα, προκαλούν, για άλλη μία φορά, παγκόσμιο χάος και νεκρούς, για να γλιτώσουν τις παγκόσμιες ελίτ από την κοινωνική οργή και το δημόσιο απαγχονισμό τους. Το ίδιο έκαναν, όταν εξαπέλυσαν τον Covid, για να νοθεύσουν τις αμερικανικές εκλογές μέσω τις επιστολικής ψήφου και να επιβάλλουν μία παγκόσμια ιατρική χούντα, που θα οδηγούσε στο Great Reset και σε παγκόσμια διακυβέρνηση.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, θεωρούμε ότι ο Πούτιν σκέφτεται πολύ σοβαρά να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά του, ώστε να τελειώσει η παγκόσμια παράσταση, εδώ και όχι παρακάτω…

Τα κράτη και οι κοινωνίες, δε θα γίνονται πρόβατα για το σφαγείο, επειδή η Κλίντον είναι διεφθαρμένη και σατανίστρια, επειδή ο Τζο Μπάιντεν ασελγoύσε στην κόρη του και επειδή ο Γκέιτς κάνει παιχνίδι με τους Κινέζους.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία, δεν είναι γεωπολιτικός, αλλά βαθιά συστημικός και φυσικά, πολιτικός! Το ουκρανικό ντόμινο, έπεσε, τώρα, μένει να δούμε ποια και πόσα άλλα ντόμινο θα πέσουν…

theflagreport.com

loading...