Ο ελληνορωσικός διχασμός στην Ορθοδοξία επιβλήθηκε από τους Άγγλους παρακρατικούς που αποκαλύπτει το ΑΚΚΕΛ

Το ότι οι Άγγλοι παρακρατικοί είναι οι διαχρονικοί και χειρότεροι εχθροί του Ελληνισμού επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι ο διχασμός που έχει εκδηλωθεί εντός της Ορθοδοξίας με στόχο την αποκοπή της Ρωσικής Εκκλησίας και την επιβολή σχίσματος, οφείλεται σε καθοριστικό βαθμό στην υπόγεια και δόλια δράση της παρακρατικής ΜΚΟ Integrity Initiative (https://akkelparty.blogspot.com/p/integrity-initiative.html) που άρχισε να εντείνεται από το 2017 και 2018 ειδικά στην Θεσσαλονίκη. Η ΜΚΟ Integrity Initiative έλαβε περίπου 2.300.000 λίρες από το Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών μεταξύ 2017-2019.

Με ανάλογο τρόπο όπως κατασκεύασαν λάσπη και την έριχναν εναντίον των Ελλήνων πριν από μία δεκαετία για να επιβάλουν τα Μνημόνια, κάνουν και για την Ρωσία. Το έγγραφο που παρουσιάζουμε (τμήμα των εγγράφων της ΜΚΟ που διέρρευσαν από hackers το 2018) αποτελεί τμήμα των περιεχομένων ενός σεμιναρίου που έγινε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις 12 Νοεμβρίου 2018. Ομιλητής ήταν ο Victor Madeira (ακαδημαϊκός σε θέματα κατασκοπίας, ιστορίας κλπ), μεγαλοστέλεχος του Integrity Initiative και το παρουσίασε με τίτλο “H Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία: ένα κρατικό εργαλείο κακόβουλης επιρροής. Σε άλλα έγγραφα που διέρευσαν οι Άγγλοι το ονομάζουν Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, για να μην συνδέσουν το «Μακεδονίας» με την Ελλάδα. Εκπαιδεύτηκε ο Πυρήνας της Ελλάδας (Greek Cluster). Σε ένα ελληνικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, δηλαδή, οι Εγγλέζοι και άλλοι παρακρατικοί «εκπαίδευσαν» στρατολογημένους Έλληνες κατά της Ελλάδας και της ελληνορωσικής συνεργασίας. Προφανώς, ανάλογες παρουσιάσεις (αν όχι την ίδια) έκαναν και σε άλλες χώρες.

Μία απλή μάτια στις σελίδες της παρουσίασης, η οποία υποτίθεται ότι περιέγραφε τον έλεγχο και κατεύθυνση της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας από το Κρεμλίνο, είναι αρκετή για να δείξει ότι οι συντάκτες και σχεδιαστές των σκίτσων και εικόνων είναι ψυχικά ασταθείς (αν όχι διεστραμμένοι), αφού μόνο τέτοιοι θα μπορούσαν να σκεφθούν και να κάνουν τις μορφές όπως αποτυπώθηκαν. Δεν αποτελούν διαπιστώσεις από γεγονότα αλλά προαποφασισμένες κατευθύνσεις παραπληροφόρησης, προπαγάνδας και δολοφονίας χαρακτήρων με κύριο στόχο τον Πούτιν (https://akkelparty.blogspot.com/p/integrity-initiative.html), όπως σήμερα μετά από χρόνια λένε ανοιχτά ότι θέλουν να σκοτώσουν ή ανατρέψουν. Η ασχετοσύνη τους με την Ορθοδοξία είναι εμφανέστερη όταν την ευλογία των όπλων (πρόσφατα σταμάτησαν να ευλογούνται τα πυρηνικά διότι δεν στοχοποιούν μόνο στρατιωτικούς στόχους), την οποία κάνει σήμερα και έκανε το 1821 ακόμη και η Εκκλησία στην Ελλάδα, αυτοί την παρουσιάζουν ως χρησιμοποίηση της Εκκλησίας από το Κρεμλίνο. Συνδέουν και την Ελλάδα αφού σε μία σημαία γράφει το «Ορθοδοξία ή θάνατος». Η αυθαιρεσία και ανισσοροπία των Εγγλέζων παρακρατικών παρουσιάζονται ως γεγονότα.

Αυτά τα σκουπίδια παραπληροφόρησης και προπαγάνδας διοχετεύθηκαν και επιβλήθηκαν ως κατευθύνσεις σε δημοσιογράφους και ερευνητές ώατε να τους υποχρεώσουν να ακολουθούν και επιβάλουν αυτή την κατεύθυνση «δημοσιογραφικής παρουσίασης», την οποία σήμερα μετά από χρόνια βλέπουμε να κυριαρχεί στα πανελλαδικής κάλυψης κανάλια και πολλές εφημερίδες και ιστοσελίδες. Μερικοί μητροπολίτες και άλλοι στη διοίκηση της Εκκλησίας φαινεται να τα έχουν δεχτεί ως γεγονότα! Ας δουν όλοι πώς δημιουργούνται και προωθούνται τέτοιες ψευτοαλήθειες και ψευτογεγονότα. Μετά από τις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών το 2018 η ηγεσία του Integrity Initiative γράφει Αναφορά όπου καθαρά αποκαλύπτει την ευθυγράμμιση των Media, θέλοντας να δείξει έτσι στα βρετανικά Υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας (από όπου είχε επίσης ζητήσει χρηματοδότηση) ότι αποδίδει η υπονομευτική δουλειά τους σε πολλές χώρες.

Το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει (και θα συνεχίσει) ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ότι αυτά που μάς παρουσιάζουν τα καθεστωτικά Media και η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Σημίτη ΔΕΝ είναι γεγονότα ή υγιείς αξιολογήσεις και επιστημονικά συμπεράσματα, αλλά ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ κατευθύνσεις επίθεσης από το 2015, κατά των σχέσεων της Ρωσίας με την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες για να εξυπηρετηθεί το βρετανικό και αμερικανικό παρακράτος και οι άλλες χώρες να καταπιούν και δεχτούν το ναζιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία το 2014.

Συνοπτικά για το Integrity Initiative

Η παρακρατική ΜΚΟ Integrity Initiative έχει εγκαταστήσει ομάδες clusters («σμήνη-πυρήνες συνεργατών») σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία, επικεφαλής της ομάδας για την Ελλάδα (Greek Cluster) είναι η Δέσποινα (Ινώ) Αφεντούλη, η οποία υπηρετεί στο γραφείο δημοσίων σχέσεων του ΝΑΤΟ. Οι επιστήμονες του ΕΛΙΑΜΕΠ, Θάνος Ντόκος (Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Μητσοτάκη, γνωστός και ως Kazan Kazan), Ιωάννης Αρμακόλας και Γιώργος Τζογόπουλος αναφέρονται επίσης όπως και η ιστοσελίδα insidestory.gr, με τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Ξενάκη, την Κατερίνα Οικονομάκου (σήμερα επιπλέον είναι και στο επικοινωνιακό προσωπικό της Προέδρου Δημοκρατίας κας Σακεραλοπούλου), τον Γιάννη Γορανίτη και Τάσο Τέλλογλου του ΑΝΤ1 (μαζί με τον ΣΚΑΙ που ήταν τότε). Αναφέρεται μάλιστα ότι «έχει άμεση επαφή και ευθυγράμμιση» με την γερμανική πρεσβεία. Ο δημοσιογράφος της Καθημερινής Ηλίας Μαγκλίνης, το πρώην στέλεχος της «Ελευθεροτυπίας» Σίσσυ Αλωνιστιώτου και η μεταφράστρια Κατερίνα Χρυσανθακοπούλου αναφέρονται επίσης για την Ελλάδα. Ο πανεπιστημιακός Παναγιώτης Πασχαλίδης και ο «δημοσκόπος» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης, φέρονται επίσης να ανήκουν στο κύκλωμα. Ο Αλέξανδρος Μασσαβέτας είναι συνεργάτης του insidestory.gr, είναι και συγγραφέας ενός ακραία ρατσιστικού βιβλίου κατά της Ρωσίας εντός του οποίου μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τον καταλυτικό αντιρωσικό έλεγχο που έχει «το κράτος» στην διοίκηση της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Η Σίσσυ Αλωνιστιώτου μάλιστα ήταν εισηγήτρια στο εργαστήριο για την ειδησεογραφική παιδεία και την πληροφορία στα ΜΜΕ στις 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019 στη Δημοτική βιβλιοθήκη της Ξάνθης με την υποστήριξη της πρεσβείας των ΗΠΑ. Είναι πολλές οι συμπτώσεις.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

28/3/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

loading...