Σύντομα & στην Ελλάδα! – Πακιστανός ανέβηκε πάνω σε Σταυρό στη Λαχόρη & φώναζε «Αλλάχ-ου-Ακμπάρ» – Έκανε άσεμνες χειρονομίες σε χριστιανές – Βίντεο

 Στην περιοχή Nishtar Tehsil στη Λαχόρη του Πακιστάν, ένας μουσουλμάνος σκαρφάλωσε στον σταυρό στη στέγη μιας εκκλησίας και έψαλλε ισλαμικούς στίχους απειλώντας το τοπικό κοινό. Συνοδευόταν από δύο άλλους άντρες που πρόσβαλαν ντόπιους χριστιανούς άντρες, ενώ έκαναν σεξουαλικές χειρονομίες σε νεαρά κορίτσια χριστιανών στην περιοχή.

Ο Muhammed Bilal Saleem μπήκε σε ένα εργοστάσιο και ανέβηκε τα σκαλιά της εγκατάστασης στην οροφή. Έφτασε απέναντι στην οροφή της παρακείμενης εκκλησίας, όπου άρχισε να κουνιέται μανιωδώς στον σταυρό ενώ φώναζε «Αλλάχ-ου-Ακμπάρ» και άλλες ισλαμικές φράσεις.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι το άτομο εκτοξεύει βίαια συνθήματα «Αλλάχ-ου-Ακμπάρ» και να κουνάει τον σταυρό. Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο για την ημερομηνία και την ώρα του βίντεο, αλλά είναι πιθανότατα ένα πρόσφατο βίντεο σύμφωνα με πολλές αναφορές.

Ένα μεγάλο πλήθος χριστιανών μαζεύτηκε για να δει τι προκάλεσε τον σάλο. Την ίδια στιγμή, αρκετοί από αυτούς τηλεφώνησαν στην τοπική αστυνομία και ενημερώθηκαν ότι θα έφτανε αμέσως αστυνομική ομάδα για να ερευνήσει το θέμα.

 https://directus.gr/

loading...