Αντίδραση στη “Νέα Υγειονομική Τάξη Πραγμάτων”!!!

Πρώτη Ανοιχτή Επιστολή για τη Συμφωνία Πανδημίας του ΠΟΥ

Προς: Τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Κυβερνήσεις, Πρόεδρους, Υπουργούς Υγείας, Ανεξάρτητα ΜΜΕ.

Προς: ΠΟΥ μέσω της Παγκόσμιας Συνέλευσης για την Υγεία, Dr TedrosAdhanom Ghebreysus, Dr Soumya Swaminathan

Προς: Ηνωμένα Έθνη μέσω Antonio Guterres, Liu Zhenmin, Elliott Harris, Maria-Francesca Spatolisano

Η Παγκόσμια Επιτροπή για την Υγεία (World Council for Health – WCH), ένας συνασπισμός επιστημόνων, γιατρών, δικηγόρων, και οργανώσεων υπεράσπισης της κοινωνίας των πολιτών, αντιτάσσεται στις κινήσεις του ΠΟΥ να υλοποιήσει υφαρπαγή της εξουσίας με τη μορφή μιας παγκόσμιας συμφωνίας για πανδημίες, ενώ η προσοχή του κόσμου έχει εκτραπεί από την τελευταία κρίση.

Η προτεινόμενη συμφωνία του ΠΟΥ είναι περιττή, και αποτελεί απειλή για την κυριαρχία ενός κράτους και τα αναφαίρετα δικαιώματα. Αυξάνει την ασφυκτική εξουσία του ΠΟΥ να ανακηρύσσει αδικαιολόγητες πανδημίες, να επιβάλλει απάνθρωπα lockdown, και να εξαναγκάζει σε δαπανηρές, μη ασφαλείς, και αναποτελεσματικές θεραπείες ενάντια στη θέληση του κόσμου.

Η WCH πιστεύει ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε συμφωνία που επηρεάζει τις ζωές τους, τα μέσα διαβίωσής τους και την ευημερία τους. Ωστόσο, ο ΠΟΥ δεν έχει εμπλακεί σε μια διαδικασία συμμετοχής του κόσμου, γεγονός που αποδεικνύει ότι η προτεραιότητά του είναι η δέσμευση περισσότερης εξουσίας για τον εαυτό του και τους εταιρικούς συνεργούς του, παρά η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κόσμου. Χωρίς μια αμερόληπτη δημοκρατική διαδικασία, οποιαδήποτε συμφωνία του ΠΟΥ, ενεργώντας μέσω των Ηνωμένων Εθνών, θα είναι παράνομη, παράτυπη και άκυρη.

Ιστορικά, η ηγεσία του ΠΟΥ έχει απογοητεύσει τον κόσμο. Ανάμεσα σε πολλά παραδείγματα, ενέκρινε το ζημιογόνο εμβόλιο H1N1 (γρίπη των χοίρων) για μια αμφιλεγόμενη πανδημία. Ομοίως, ο ΠΟΥ απέτυχε κατά τη διάρκεια του κεφαλαίου Covid-19, καθώς ενθάρρυνε τα lockdown, κατέστειλε τις πρώϊμες προληπτικές θεραπείες και συνέστησε παρεμβάσεις προϊόντων που έχουν αποδειχθεί ότι δεν είναι ούτε ασφαλείς ούτε αποτελεσματικές.

Δεν μπορεί να επιτραπεί στον ΠΟΥ να ελέγχει την παγκόσμια ατζέντα για την υγεία, ούτε να επιβάλλει τη βιοεπιτήρηση. Ενώ λαμβάνει χρηματοδότηση από δημόσιες πηγές που ανήκουν στον λαό, παγιδεύεται σε μια διαρκή σύγκρουση συμφερόντων επειδή λαμβάνει επίσης σημαντική χρηματοδότηση από ιδιωτικά συμφέροντα που χρησιμοποιούν τις συνεισφορές τους για να επηρεάσουν και να επωφεληθούν από τις αποφάσεις και τις εντολές του ΠΟΥ. Για παράδειγμα, το Ίδρυμα Gates και η Συμμαχία προώθησης εμβολίων GAVIπου χρηματοδοτείται από τoν Gates, συνεισφέρουν πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως.

Έκκληση για Λήψη Μέτρων

Οι συνεργάτες της WCH, από την Αυστραλία μέχρι τη Ζιμπάμπουε, αντιτίθενται σε αυτήν την κατάχρηση εξουσίας που θα κοστίσει ακριβά και διεκδικούν το κυρίαρχο δικαίωμα των ανθρώπων να λαμβάνουν τις δικές τους αποφάσεις, πέρα και πάνω από αυτό που μπορεί να θέλουν οι εκπρόσωποί τους. Καλούμε όλους να προσεγγίσουν αξιόπιστους κυβερνητικούς εκπροσώπους, πολιτικά κόμματα, συνδικάτα, ομάδες κοινωνίας των πολιτών, επαγγελματίες, δημόσια πρόσωπα, και ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης για:

Ευαισθητοποίηση σχετικά με τις επιπτώσεις της προτεινόμενης παγκόσμιας συμφωνίας πανδημίας,
2. Έκκληση για εθνικές καμπάνιες που να προστατεύουν το φυσικό δίκαιο και τα δημοκρατικά συντάγματα,
3. Συμμετοχή σε αξιόπιστους κοινωνικούς συνασπισμούς πολιτών, όπως το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας.

Ενθαρρύνουμε επίσης όλους να μάθουν περισσότερα για τις θεμελιώδεις αρχές, συμφωνίες, συμβάσεις, και συνθήκες που προστατεύουν τα δικαιώματα των ανδρών, γυναικών, και παιδιών. Αυτές περιλαμβάνουν τις Θεμελιώδεις Αρχές των Συρακουσών στο Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα που παρέχουν νομικά πρότυπα για την προστασία των δικαιωμάτων.

Πριν από την 77η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας του ΠΟΥ το 2024, όπου ο ΠΟΥ σκοπεύει να επιβεβαιώσει τη συμφωνία πανδημίας τους, η WCH θα συνεχίσει να ευαισθητοποιεί μέσω εκστρατειών κατά αυτής της αντιδημοκρατικής κίνησης. Για πληροφορίες γύρω από τις προηγούμενες εργασίες της WCH σχετικές με αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε αυτούς τους συνδέσμους στο WCH Townhall σχετικά με το σχέδιο πανδημίας, και δείτε αυτά τα άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα.

Εάν εσείς ή ο οργανισμός σας θέλετε να υποστηρίξετε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας σε αυτή την κρίσιμη εκστρατεία:

Επικοινωνήστε μέσω: [email protected]
Γίνετε συνεργάτης με τον οργανισμό σας μέσω: https://swiy.io/cfh-application

Προσφορά δωρεών μέσω: https://worldcouncilforhealth.org/donate

Υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος. Τον δημιουργούμε μαζί, για έναν υγιή, περιεκτικό και αρμονικό κόσμο.

Δημήτρης Μ.

Πηγή

First Open Letter on the WHO’s Pandemic Treaty

https://worldcouncilforhealth.org/news/2022/03/pandemic-treaty/45591/

ΥΓ.: Θαυμαστό που κάποιοι δισεκατομμυριούχοι ενδιαφέρονται τόσο πολύ για το καλός μας!

The World Health Organization Has Advanced Plans For A ‘Pandemic Treaty’

https://www.planet-today.com/2022/03/the-world-health-organization-has.html

loading...