Λιακόπουλος: Πανδημία και Ουκρανία! Το πρώτο και το δεύτερο βήμα για την παγκόσμια χούντα!

 Τα παγκόσμια λαμόγια, χρησιμοποίησαν την πανδημία για να δοκιμάσουν την ανοχή των λαών στα χουντομέτρα πάσης φύσεως και στην κατάργηση των αυτονόητων ελευθεριών τους. Οι λαοί ανέχτηκαν την χούντα και δεν επαναστάτησαν, τουλάχιστον όχι μέσα στην διετία της πανδημίας, οπότε αυτή η ανεκτικότητα οδήγησε τα σκουλήκια της νέας τάξης στο επόμενο βήμα.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας απείλησαν την Ρωσία, που απέδειξε ότι δεν σηκώνει και πολλά, μέσω της μαριονέττας τους τον Ζελένσκυ και την δυστυχή Ουκρανία, με βιολογικό πόλεμο, με χημικό πόλεμο, με είσοδο στο ΝΑΤΟ και επομένως με νατοϊκούς πυραύλους στα νοτιοδυτικά σύνορά της και στο αγκυροβόλιο της Σεβαστούπολης στην Κριμαία και με πλήρη κατάληψη των ρωσικών περιοχών της Ανατολικής Ουκρανίας (Ντονμπάς). Οι Ρώσοι όπως ήταν αναμενόμενο αντέδρασαν στον τσαμπουκά των ηλιθίων, δηλαδή της κυβέρνησης Ζελένσκυ και σε πρώτη φάση καταστράφηκε πλήρως η Ουκρανία.

Στη δεύτερη φάση, οι ηλίθιες μαζορέτες που παριστάνουν τους Ευρωπαίους και νατοϊκούς ηγέτες, πήραν μέτρα κατά της Ρωσίας, όπως ακριβώς διέταξαν τα αφεντικά τους για να χτυπηθεί δήθεν η οικονομία της Ρωσίας. Οι μόνοι που χτυπήθηκαν, και μάλιστα προσωρινά είναι μερικοί δισεκατομμυριούχοι Ρώσοι, αφού οι χρήσιμοι ηλίθιοι δήθεν ηγέτες της Ευρώπης, με τα μέτρα που πήραν καταστρέφουν πλήρως τις οικονομίες των κρατών του Δυτικού κόσμου, επιφέροντας οικονομικό κραχ άνευ προηγουμένου, το οποίο θα δούμε σε λίγο καιρό, αν δεν αλλάξει κάτι.

Έτσι, με τους πολίτες έτοιμους και δεκτικούς στα χουντομέτρα λόγω πανδημίας και φτωχούς και πεινασμένους (δεν είδαμε ακόμη την πείνα) θα είναι όλα έτοιμα για το ΜΕΓΑΛΟ RESET και την αλλαγή των παγκόσμιων οικονομικών δεδομένων κα των κοινωνικών δομών, που η νέα τάξη πάντα ονειρευόταν και όπως τα έχω περιγράψει πάρα πολλές φορές στα άρθρα και τα βιβλία μου, καθώς κανείς δεν θα έχει ούτε περιουσιακά στοιχεία δικά του, ούτε καν προσωπικά αντικείμενα και ότι μόνο απολύτως απαραίτητα χρειάζεται θα του το δίνει το κράτος. Το τι είναι απολύτως απαραίτητο, θα το αποφασίζει επίσης το κράτος.

Νομίζω κάλυψα το θέμα με λίγα και σταράτα λόγια.

https://www.el.gr

loading...