Η ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ! ΑΝΟΙΞΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΒΕΙ ΣΤΑ 2 Τ΄ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΖΟΦ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΣΕ 2 ΘΥΛΑΚΕΣ.

6 BINTEO

Αιχμάλωτος Διοικητής του Αζόφ, υποδιοικητής του 503ου Τάγματος πεζοναυτών Ουκρανικού στρατούΈνα ακόμη τμήμα της Μαριούπολης απελευθερώθηκε.

Ο ρώσικος στρατός κόβει στα 2 τ΄απομεινάρια του Αζόφ στην πόλη και θα τους περικυκλώσει σε 2 θύλακες. Άνοιξαν αστυνομικά τμήματα της Λαϊκής Δημοκρατίας στη Μαριούπολη.

Αιχμάλωτος Διοικητής του Αζόφ!!

Ο διοικητής του Αζόφ στη Μαριούπολη και η συνοδεία του αιχμαλωτίστηκαν

Ο εχθρός είτε παραδίδεται είτε τρέπεται σε φυγή κάτω από την επίθεση των ρωσικών στρατευμάτων. Ένα άλλο τμήμα της Μαριούπολης ανακοινώθηκε πως απελευθερώθηκε χθες.

Ο Ρώσικος και ο στρατός του DPR ολοκληρώνουν μια επιχείρηση για να κόψουν στα δυο το Τάγμα Αζόφ στη Μαριούπολη.

Σήμερα ή αύριο θα σχηματιστούν δύο θύλακες στην πόλη, μετά οι Ουκρανοί εθνικιστές θα οδηγηθούν στο εργοστάσιο και δεν θα υπάρχουν επιλογές παράδοσης.1000 μέτρα και η Μαριούπολη κόβεται στη μέση – και η ΒΔ γέφυρα (μόνο πέρασμα προς το κέντρο της Αζοφικής Χάλυβας από αυτήν την κατεύθυνση) θα παρθεί.Τουλάχιστον πριν από 2,5 ώρες, Τσετσενικές μονάδες Oμοσπονδίας Ρωσίας είχαν μετακινηθεί βορειότερα προς το Gusi Prodzhekt. Επίκειται πλέον η διάσπαση της πόλης σε δύο μέρη και η αντίστοιχη περικύκλωση Αζοφιστών.

Bασικά η Μαριούπολη έχει ήδη πέσει – το μόνο που βλέπουμε τώρα είναι

επιχειρήσεις εκφοβισμού- κυρίως κυνήγι της νύχτας. Έτσι οι αμυνόμενοι….. έχουν χάσει τον ύπνο τους..

Ο υποδιοικητής του 503ου Τάγματος πεζοναυτών Ουκρανικού στρατού αιχμαλωτίστηκε καθώς επιχείρησε ν΄αποδράσει από τη Μαριούπολη.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ      

loading...