ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΝΑΖΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;;; Απίστευτο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ στον «αέρα» – Το ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ

Δείτε λοιπόν… Οι Εβραίοι είχαν δηλώσει σοκαρισμένοι με το γεγονός…

Ξεμπροστιάστηκε το μεγάλο αμερικανικό δίκτυο PBS, παρουσιάζοντας συνέντευξη ενός ΝΕΟΝΑΖΙ, ο οποίος εξελέγη δήμαρχος σε πόλη της Ουκρανίας, προκειμένου να υποστηρίξει τα συμφέροντα των διεθνιστών κατά των ρωσοφώνων.

Πρόκειται για τον δήμαρχο, Artem Semenikhin, της πόλης Konotop.

Το Konotop είναι μια πόλη στην περιφέρεια Sumy στη βορειοανατολική Ουκρανία.

Κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης στο PBS, μια εικόνα του Stepan Bandera εμφανίστηκε πίσω του, καθώς αναφερόταν στις ρωσικές δυνάμεις ως «κατσαρίδες».

Ο Μπαντέρα ήταν ένας Ουκρανός σοβινιστής που συνεργάστηκε με τους Ναζί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ιδού το στιγμυότυπο:

Το 2015 η ισραηλινή εφημερίδα «Jerusalem Post», έγραφε για τον εν λόγω δήμαρχο:

«Δύο μήνες μετά την διεξαγωγή των τοπικών εκλογών σε ολόκληρη την Ουκρανία, οι κάτοικοι της μικρής βόρειας πόλης Konotop εκφράζουν σοκ και απογοήτευση για την συμπεριφορά του νεοεκλεγμένου Δημάρχου Artem Semenikhin του νεοναζιστικού κόμματος Svoboda.

Σύμφωνα με αναφορές, ο Semenikhin κυκλοφορεί με ένα αυτοκίνητο που φέρει τον αριθμό 14/88, μια αριθμολογική αναφορά στις φράσεις «πρέπει να εξασφαλίσουμε την ύπαρξη του λαού μας και ένα μέλλον για τα λευκά παιδιά» και «Heil Hitler»· αντικατέστησε την εικόνα του πρώην προέδρου Πέτρο Ποροσένκο στο γραφείο του με ένα πορτρέτο του εθνικού ηγέτη της Ουκρανίας και συνεργάτη των Ναζί Στέπαν Μπαντέρα και αρνήθηκε να αναρτήσει την επίσημη σημαία της πόλης στην εναρκτήρια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, επειδή εναντιώθηκε στο χαραγμένο πάνω του το αστέρι του Δαβίδ. Στην σημαία υπάρχει επίσης μια μουσουλμανική ημισέληνος και ένας σταυρός.

Το Svoboda, γνωστό ως το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα της Ουκρανίας μέχρι το 2004, έχει κατηγορηθεί ως νεοναζιστικό κόμμα από τους Ουκρανούς Εβραίους και ενώ οι ηγέτες του κόμματος έχουν ιστορία στα αντισημιτικά σχόλια, η ρητορική τους έχει μειωθεί σημαντικά στο παρελθόν χρόνια καθώς προσπάθησαν να γίνουν mainstream».

Είναι θλιβερό, αλλά πραγματικότητα όταν εκλέγονται αντισημίτες στα τοπικά διοικητικά όργανα, ακόμη και δήμαρχοι που προωθούν το μίσος και τη μισαλλοδοξία».

ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΝΑΖΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;;;

Jerusalem Post! ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ 2015

loading...