Επίθεση του ΣΚΑΪ κατά του ΑΚΚΕΛ για το ουκρανικό και Ρωσία

Κανονικά δεν θα έπρεπε να μας παραξενεύουν ο ΣΚΑΪ και η Καθημερινή για οτιδήποτε γράφουν ή μεταδίδουν, δεδομένου ότι ο Όμιλός τους έχει πετάξει τη δημοσιογραφική δεοντολογία στα σκουπίδια και είναι ισχυρότατα πακεταρισμένος στο εγγλέζικο καθεστώς και μεταξύ άλλων στην εγγλέζικη παρακρατική ΜΚΟ Integrity Initiative. Αυτή έλαβε τουλάχιστον 2 εκατομμύρια λίρες από το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών μεταξύ άλλων και για να κάνει ενέργειες παραπληροφόρησης και ελέγχου δημοσιογράφων και άλλων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης. Το εξοργιστικό είναι ότι η δικαιολογία για αυτόν τον έλεγχο δημοσιογράφων και άλλων και για την παραπληροφόρηση κατά της Ρωσίας είναι η … η αντιμετώπιση της ρωσικής παραπληροφόρησης!

Η νέα αλητεία από τον ΣΚΑΪ έγινε στην εκπομπή “ΣΗΜΕΡΑ” όταν φωτογράφισαν το ΑΚΚΕΛ μιλώντας απαξιωτικά εναντίον του με υπονοούμενα ότι ελέγχεται από τη ρωσική κυβέρνηση. Το ΑΚΚΕΛ πάντα λέει την αλήθεια όσο και αν ενοχλεί εξαρτημένους που “το παίζουν” δημοσιογράφοι, ενώ διαρκώς κάνουν ομαδικά πορτοσάλτο μορτάλε στην δεοντολογία. ΤΟ ΑΚΚΕΛ (όπως και πολλοί και όχι μόνο στην βόρεια Ελλάδα) βλέπει ότι το πείραμα κατά της Ελλάδας με τα Μνημόνια συνεχίζεται με στόχο τη Ρωσία. Τα διεστραμμένα και διεφθαρμένα πρόσωπα και ομάδες που εκτόξευαν λάσπη και εκδίκηση κατά των Ελλήνων, τώρα εκτοξεύουν κατά των Ρώσων μέσω λασπολογίας κατά του Πούτιν. Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί με τα ανθελληνικά ναζιστοειδή, κυρίως όταν τώρα στόχος τους είναι ο ρωσικός λαός.

Δεν είναι πρώτη φορά άλλωστε. Το 2018 όταν το ΑΚΚΕΛ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του Κοτζιά για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών άρχισαν οι κατηγορίες εναντίον του ότι λειτουργεί προς όφελος της Ρωσίας, αρχικά από ξένα ΜΜΕ Financial Times, Reuters, την επίσημη σελίδα του ΝΑΤΟ στον Καναδά και μετά στην Ελλάδα τα γνωστά συγκροτήματα. Τότε έλεγαν ότι το ΑΚΚΕΛ παίρνει χρήματα από τους Ρώσους ώστε να οργανώνει συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Έφτασαν μάλιστα να γράψει και βιβλίο ο Μασσαβέτας την “ΤΡΙΤΗ ΡΩΜΗ” οπου κατονομάζει τον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσιομπανίδη ως πράκτορα των Ρώσων, το βιβλίο προλόγισε ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου. Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ μάλιστα εχει φιλοξενηθεί 3 φορές στον ΣΚΑΪ όπου τους εξήγησε λεπτομερώς την θέση του ΑΚΚΕΛ που είναι πάντοτε το συμφέρον της Ελλάδας. Η εκπομπή πάντως έχει τα τηλέφωνα του Βάκη Τσιομπανίδη και θα έπρεπε να τον καλέσει ώστε να μπορέσει να απαντήσει στα πλαίσια της Δημοκρατίας, αν αυτή υπάρχει ακόμη στην χώρα μας.

Αντιγράφουμε το σχετικό δημοσίευμα από την Εφημερίδα των Συντακτών:

Με μία άλλη πτυχή της κρίσης στην Ουκρανία καταπιάστηκαν χθες το πρωί οι δημοσιογράφοι – αναλυτές του τηλεοπτικού σταθμού στο Φάληρο, κολλώντας ρετσινιά στους βορειοελλαδίτες για τα αισθήματά τους απέναντι στους εμπόλεμους.

Τον χορό άνοιξε το νέο μέλος του έγκριτου πάνελ Μανώλης Καψής, ο οποίος περισπούδαστα διαπίστωσε ότι «στην Ελλάδα έχουμε και ένα αντιδυτικό ρεύμα το οποίο μας δυσκολεύει, δυσκολεύει και τα κόμματα…»

«Και κόμματα φιλορωσικά», έσπευσε να υπερθεματίσει ο Δημήτρης Οικονόμου, με τον κ. Καψή να επανέρχεται με άλλη μία σημαντική διαπίστωση ότι «υπάρχει κόσμος που θαυμάζει τον Πούτιν».

«Ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα παιδιά, αυτό που λέμε τώρα είναι πολύ ενισχυμένο. Ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, το φιλορωσικό… και για άλλους λόγους», συμπλήρωσε φανερά προβληματισμένος ο κ. Οικονόμου.

«Πέφτει και “μεροκάματο” πολύ εκεί τώρα, μην ανοίξουμε άλλες ιστορίες… », προσέφερε το δικό του λιθαράκι στη βαρύσήμαντη ανάλυση της τάβλας ο Άρης Πορτοσάλτε

Δηλαδή αν κάποιος έλεγε ότι αυτοί οι υποτιθέμενοι δημοσιογράφοι είναι πρακτόρια (αμερικάνικα, εγγλέζικα κλπ) και εμείς από το ΑΚΚΕΛ θέλαμε να το αμφισβητήσουμε, πώς θα το αμφισβητούσαμε; Και γιατί δεν λένε ποιό κόμμα είναι αυτό; Όπως επίσης και ποιοί πέρνουν “μεροκάματο”;

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

4/3/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

loading...