ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ.





 Του ΝΙΚΟΥ ΠΑΣΣΑΔΑΚΗ *    

Μου άρεσε πολύ ο Πρωθυπουργός μας, που δήλωσε ότι είναι κατά του “αναθεωρητισμού” και ορθώς, θέλοντας να στηλιτεύσει την επιθετικότητα της Τουρκίας και της επιθυμίας της για αλλαγή των Διεθνών Συνθηκών…

Μου άρεσε επίσης που μας ενημέρωσε ότι, είναι με το Διεθνές Δίκαιο και ότι η Ελλάς βρίσκεται στην “σωστή πλευρά της ιστορίας”.!!!….μάλιστα.

Όμως, ο “μάγκας” και ο “νομοταγής” πρέπει να είναι προς πάσα κατεύθυνση, αλλιώς γίνεται καρνάβαλος (και λόγω αποκριών..).

Η “φίλη” μας και σύμμαχος Γερμανία, ανακοίνωσε με πομφώδη τρόπο, στο πλέον ανώτατο και επίσημο βαθμό, δια του Καγγελαρίου της Σολτς, προ ημερών, ότι πρόκειται να εξοπλιστεί με 100 δις για αρχή!!!! και μετέπειτα με το 2% του ΑΕΠ της ετησίως, δηλαδή με 4 τρις ΑΕΠ το 2% είναι 40 δις ετησίως!!!! για την άμυνά της όπως ανέκραξε, ανερυθρίαστα και χωρίς διάθεση αμφισβήτησης από τον οποιοδήποτε.

Αυτό όμως, προφανώς αποτελεί τον ορισμό του “αναθεωρητισμού”, είναι μία κατάφωρη και παράνομη παραβίαση του Συντάγματος της Γερμανίας και των Διεθνών Συνθηκών, δηλαδή της Συνθήκης Ειρήνης που συνήφθη με την ίδια, της Συνθήκης της επανένωσης της το 1989 και των αντιστοίχων άρθρων του ΟΗΕ.

Φίλτατε Πρωθυπουργέ, μήπως θα έπρεπε εσείς προσωπικά, μαζί με όλα τα κόμματα της Βουλής, αλλά και με όλους τους εταίρους μας στην Ε. Ε. να τραβήξετε τα αυτιά της Γερμανίας και να της υπενθυμίσετε τα ανωτέρω συμφωνηθέντα;;…λέω μήπως, επειδή δηλώσατε αναφανδόν κατά του “αναθεωρητισμού”… ή εδώ θα την κάνετε γαργάρα.;;

Μάλλον προβλέπω ότι θα ζητήσετε πλέον της Γερμανικές αποζημιώσεις, αφού είστε και υπέρ της “νομιμότητας” και του Διεθνούς Δικαίου και στη “σωστή πλευρά της ιστορίας” .. τι όχι;;

Αποδεικνύεται τελικά ότι είστε όλοι σας οσφυοκάμπτες και ραγιάδες, αφού με την δική σας ανοχή και υποταγή και τα δικά μας χρήματα και αίμα των Ελλήνων, η Γερμανία θα αγοράζει πολεμικό εξοπλισμό, θα γίνει πάλι πανίσχυρη στην Ευρώπη και άντε μετά πιάστε την!!

Ζήτω ο Βασιλιάς Καρνάβαλος!!

ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΣΑΔΑΚΗΣ

skeftomasteellhnika.blogspot.com

loading...