ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΠΕΡΙ ΚΥΡΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ





Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης *  

 “Κύριοι βουλευτές της ΝΔ, απαλλάξτε άμεσα την πατρίδα μας από τον σύμφωνα με τα κατωτέρω λίαν επικίνδυνο γι αυτήν Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπερήφανο επίσης που η χώρα μας γίνεται χώρος κτλ. Έχετε ιστορική ευθύνη γι αυτό”

Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,

·    Αντί επίκαιρης καταγγελίας της Τουρκίας για την εισβολή και κατοχή της Ελληνικής Κύπρου, για τις απειλές της για το μισό Αιγαίο, για την Ελληνική Θράκη κτλ.

·    Η μεν νεαρή πρόεδρος (που είχε ψηφίσει στο ΣΤΕ ότι η υποδούλωση της πατρίδας μας στην Νέα Τάξη ήταν σύμφωνη με το Σύνταγμα μας κτλ),

·    «Αγνοεί» επιδεικτικά μάλλον εξ «αριστερής  Ανανιακής πλευράς», την εισβολή το 1974 και  την έκτοτε κατοχήν με τις ευλογίες,  «ημών»,  του ΝΑΤΟ «μας» και της ΕΕ «μας»,  της Ελληνικής Κύπρου.

·    Απαράδεκτα και αντεθνικά την αγνοεί η κυρία πρόεδρος παρασύροντας μάλλον και τον κ. Μητσοτάκη να την αγνοεί ή να την υποτιμά.

·    Γιατί παρ όλον ότι δείχνει νεαρό κοριτσάκι,  από λίγο μετά που ανέλαβε την προεδρία και καμαρώνει γι αυτό

Description: https://www.efsyn.gr/sites/default/files/styles/default/public/2020-01/sakellaropoulou-katerina-1.jpg?itok=EsM8VXh_

·    Το 1974 (γεννηθείσα το 1956)  ήταν 21 ετών.  

·    Ο δε νεαρός κ. Μητσοτάκης (γεννηθείς το 1968), που ήταν το 1974 κατά την εισβολή των τούρκων στην Κύπρο παιδάκι 6 ετών.

·    Δείχνει να θεωρεί την εισβολή και κατοχή της Κύπρου και τον εν εξελίξει πλήρη εκτουρκισμό της (από το ΝΑΤΟ του, τις ΗΠΑ του και  από την ΕΕ του το προτεκτοράτο των ΗΠΑ)

·    Κάτι ως την μη αναστρέψιμη Μικρασιατική καταστροφή και την εγκληματική εις βάρος του Ελληνισμού ζητηθείσα από το Ελλαδικό τότε κράτος,  ανταλλαγή πληθυσμών.

·    Επιπλέον ο αναλογικά νεαρός κύριος Μητσοτάκης (γεννηθείς το 1968), ενώ το ΝΑΤΟ δεν μετέχει στον πόλεμο στέλλει όπλα που μπορεί να εξοπλίσουν ολόκληρο στρατό για να σκοτώνει Ρώσους στρατιώτες.

·    Και προφανώς εν τω νεοταξικώ μένος του και εν τη νεοταξική του εξάψει, αν είχε μικρά πυρηνικά όπλα δεν θα δίσταζε να τα στείλει και αυτά.

·    Επιπλέον εξαιρετικά επικίνδυνα για το Έθνος μας (εκείνος ως γνωστόν τη λέξη έθνος τη θεωρεί λαϊκίστικη, εθνικιστική και όχι λέξη νεοταξικής ευθύνης)

·    Ναρκοθετεί  με Εσχάτη προφανώς Προδοσία του, την άμυνα των των νησιών μας και όλης της Ελλάδας.

·    Αχρηστεύοντας,  από αδυναμία προμήθειας ανταλλακτικών,  τα προηγμένης τεχνολογίας Ρωσικά οπλικά μας συστήματα.

·    Λέγοντας για να καλύψει τα επακόλουθα της βλακώδους υστερικής του δολοφονικής μανίας εις βάρος των Ρώσων,

·    ‘Οτι «όμφακες εισίν»  τα Ρωσικά οπλικά συστήματα.

·    Επιπλέον σχεδιάζει, μετά προφανώς νατοϊκή διαταγή, συνάντηση με τον πολυχρονομένο Σουλτάνο, για να υποβάλει τα σέβη του

·    Και με κάποιο ζαμαν-ζαμάν, εις βάρος υποθέτω  της γι αυτόν τουρκικής κατεχόμενης Κύπρου της οποίας αγνοεί την εισβολή και κατοχή.

·    Πιθανότατα για να ικετεύσει τον Σουλτάνο, για  προς το παρόν μη διχοτόμηση του Αιγαίου,  μη  επίθεση του, μη ενέργειες του Σουλτάνου για τη Θράκη κτλ.

·    Δεν γνωρίζω τι άλλα «δώρα» πιθανόν να προσκομίσει στον πολυχρονεμένο σουλτάνο Ερντογάν, για να πετύχειτα ανωτέρω.

·    Τέλος αλλάόχι έσχατο. Οδηγεί την πατρίδα μας σε «πράσινο» ενεργειακό όλεθρο. Μη έχοντας το θάρρος να απατήσει στην ΕΕ.

·    Την άμεση λόγω και ειδικών συνθηκών, απαλλαγή της χρήσης του λιγνίτη μας,  από τα απαράδεκτα και  με ψεύτικες δικαιολογίες, ανεμογεννητρικά γερμανικά χαράτσια.

·    Και το ακόμα τραγικότερο για τον Ελληνισμό, πειθήνιο ως λέγεται όργανο του Μπάιντερν (δεν θέλω να δεχθώ τον όρο Αμερικανάκι) σαμποτάρει την εξόρυξη του φυσικού αερίου της Κρήτης μας

·    Την ώρα που και  όλη η ΕΕ το έχει άμεση ανάγκη.

 

Κύριοι βουλευτές της ΝΔ, απαλλάξτε άμεσα την πατρίδα μας από τον σύμφωνα με τα ανωτέρω λίαν επικίνδυνο γι αυτήν Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον υπερήφανο επίσης που η χώρα μας γίνεται χώρος κτλ

Έχετε ιστορική ευθύνη γι αυτό

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

 

loading...