Ο Έλον Μασκ κάλεσε σε μονομαχία τον Πούτιν- Η απάντηση του Καντίροφ τον έστειλε αδιάβαστο! Ο ιδρυτής της εταιρείας SpasceX Ίλον Μασκ κάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο Βλανίιμιρ Πούτιν σε μονομαχία για την Ουκρανία.

Ο Μάσκ έκανε την πρόταση αυτή μέσω Twitter σε τρείς γλώσσες, στα αγγλικά, ουκρανικά και ρωσικά.


«Με αυτό προκαλώ τον Βλαντίμιρ Πούτιν σε μονομαχία για την Ουκρανία» έγραψε ο Μασκ.


Επίσης ο Μάσκ με tweet ρωτάει αν ο πρόεδρος Πούτιν είναι έτοιμος για αυτή την αναμέτρηση, με ετικέτα στη σελίδα του Ρώσου προέδρου στο Twitter.


Όταν ένας «ακόλουθός» του αμφισβήτησε τις προθέσεις του, ο Μασκ τον διαβεβαίωσε ότι «σοβαρολογεί απολύτως».


Ο πρόεδρος της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ, πιστός υποστηρικτής του Πούτιν και λάτρης των πολεμικών τεχνών, συνέστησε πάντως στον Μασκ να μην τα βάζει με τον Ρώσο πρόεδρο επειδή «ανήκουν σε πολύ διαφορετικές κατηγορίες» βάρους. «Δεν θα ήταν εντός του αθλητικού πνεύματος του Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς (Πούτιν) να αγωνιστεί με έναν αδύναμο αντίπαλο», έγραψε στον λογαριασμό του στο Telegram, αντιπροτείνοντας στον επιχειρηματία να πάει για προπόνηση σε κάποιο από τα πολλά αθλητικά κέντρα της Τσετσενίας. «Εδώ θα σου πούμε περισσότερα για τις σκοτεινές αμερικανικές μεθόδους δημοσίων σχέσεων και θα σου μάθουμε πώς να κρατάς τους λογαριασμούς σου στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. Θα φύγεις από την Τσετσενία άλλος άνθρωπος», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :