Θα νικήσει η Ρωσία, γιατί ο προορισμός της μέσα από τις προφητείες είναι ο Βόσπορος

 Η Ουκρανία μερικές δεκαετίες πριν είχε άλλο όνομα. Λεγόταν Μικρά Ρωσία. Ό,τι είναι για εμάς η Μικρασία το ίδιο είναι για τη Ρωσία η Ουκρανία. Ως επί τω πλείστον, Ρώσοι ζούσαν και ζουν στα παράλια και στα ανατολικά. Η Ουκρανία είναι ένα τεχνητό κράτος το οποίο η Δύση κατάφερε να βάλει στο χέρι εξοντώνοντας ό,τι Ρωσικό και διαπράττοντας άλλη μία γενοκτονία, προκειμένου να το πετύχει. Η Ρωσία σήμερα δεν πολεμάει στα πεδία των μαχών μονάχα τους ναζί και τους Ουκρανούς που έχουν φραγκέψει.

Πολεμάει τον Πάπα και τους υποτακτικούς του ηγέτες άλλων δογμάτων και θρησκειών, πολεμάει τους απόγονους των σταυροφόρων – διαβολοφόρων που στη θέση της Ρωσίας βλέπουν ένα νέο Βυζάντιο, πολεμάει τους παγκοσμιοποιητές – νεοταξίτες που όλα αυτά τα χρόνια βλέπουν τον Πούτιν να τους χαλάει τα σχέδια για την ολοκλήρωση της δημιουργίας ενός παγκόσμιου κράτους με αρχηγό μαντέψτε ποιον… και τέλος πολεμάει εναντίον του παγκόσμιου δικτύου των σατανικών media προπαγάνδας μέσα από τα οποία κυβερνάει το κακό.

Η Ρωσία τόσα χρόνια αρνείται να ενταχθεί στην ατζέντα της νέας τάξης που θέλει αποχριστιανοποίηση των κοινωνιών, διάλυση των οικογενειών και προώθηση της διαστροφής και της ανωμαλίας.

Την ώρα που η αμερικανική αυτοκρατορία του κακού χτίζει ναούς και αγάλματα του σατανά, η Ρωσία χτίζει ναούς και επιβραβεύει τις πολύτεκνες φυσιολογικές οικογένειες. Η Ρωσία πολεμάει μόνη εναντίον όλων αλλά θα νικήσει, γιατί έτσι θέλει ο Θεός της και Θεός μας. Δεν είναι εκτίμηση, είναι σιγουριά από τις προφητείες των Αγίων μας που αποκαλύπτουν αυτά που ξεκίνησαν και που πριν λίγες μέρες κάποιοι ειρωνεύονταν. Θα νικήσει η Ρωσία, γιατί ο προορισμός της μέσα από τις προφητείες είναι ο Βόσπορος.

Τον πόλεμο δεν τον ξεκίνησε η Ρωσία, τον ξεκίνησαν οι νεοναζί της Ουκρανίας με τον βομβαρδισμό αμάχων σε Ντονμπάς και Λουγκάνσκ πριν μερικές μέρες.

Τα κανάλια δεν θα φανερώσουν ποτέ την αλήθεια και βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία να προκαλέσουν μίσος κατά της Ρωσίας. Όσο δυνατός και αν είναι κανείς, τα κανάλια τον επηρεάζουν. Μην πει κανείς… «Εγώ είμαι δυνατός και δεν με επηρεάζουν», γιατί ακόμα και η οργή που θα νιώσετε κατά των δημοσιογράφων, γι’ αυτούς είναι νίκη εναντίον μας.

Αδέρφια, κλείστε τις τηλεοράσεις και τα διαδικτυακά τους πλοκάμια και μιλήστε στον Θεό να επέμβει. Κάντε την αγωνία, τον φόβο και τον πόνο προσευχή και βοηθήστε τους Ορθόδοξους αδελφούς μας να απελευθερωθούν από τον αληθινό εισβολέα. Τη σατανική Δύση, τους νεοναζί και τους σχισματικούς ψευτορθόδοξους ουνίτες. Οι ορθόδοξοι δεν είμαστε απλά αναγνώστες των ειδήσεων, αλλά μετέχουμε και προσευχόμαστε με όλη μας την καρδιά και συμπαραστεκόμαστε στους αδελφούς μας.

Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει για συμπαράσταση για τα θύματα της οκτάχρονης γενοκτονίας των Ρώσων και Ρωσόφωνων αδελφών μας στην ανατολική Ουκρανία στην πρεσβεία της Ρωσίας στην Πατρίδα μας μέσω email: [email protected]

Όπως άλλοτε με τη Σερβία, οι Έλληνες δεν μένουμε αδιάφοροι, αλλά συμπαραστεκόμαστε έμπρακτα.

Σήμερα είναι οι Ρωσόφωνοι, χθες ήταν οι Σέρβοι, αύριο θα είμαστε εμείς.

Γιώργος Θαλάσσης

romioitispolis.gr

loading...