Ληξουριώτισσα : Τι λένε οι πηγές…

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, [αυτό το διάστημα] λαμβάνει χώρα μια επείγουσα δράση εξαφάνισης βιολογικών προγραμμάτων. Τα έγγραφα που ελέχθησαν βεβαιώνουν ότι, από την 24/2/2022, το Ουκρανικό Υπουργείο Υγείας είχε δώσει εντολή να καταστραφούν εντελώς τα βιο-δραστικά στοιχεία από [όλα] τα εργαστήρια. Ταυτόχρονα η ανάλυση των οδηγιών που είχαν φθάσει στους επισήμους των εργαστηρίων δείχνει ότι η διαδικασία καταστροφής στοχεύει στην αμετάκλητη εξαφάνιση των [βιο-]συλλογών.

Ως φαίνεται, όλα όσα ήταν απαραίτητα για την συνέχιση της εφαρμογής του στρατιωτικού βιολογικού προγράμματος έχουν ήδη μεταφερθεί εκτός Ουκρανίας.

Η ανάλυση των εγγράφων καταστροφής δείχνει ότι η δουλειά αφορούσε παθογόνα όπως πανώλη, άνθρακας και βρουκελλώση, από το εργαστήριο του Λβίβ και διφθερίτιδας, σαλμονελίωσης και δυσεντερίας, από τα εργαστήρια του Κάρκοφ και της Πόλταβα. Ενδεικτικά: στο Λβίβ καταστράφηκαν 232 κοντέινερ με το παθογόνο της λεπτοσπείρωσης, 30 κοντέινερ με τουλαραιμία, 10 κοντέινερ με βρουκελλώση, 5 κοντέινερ με πανώλη, συνολικά πάνω από 230 κοντέινερ.

Η νομενκλατούρα και ο υπερβολικός αριθμός παθογόνων δείχνει ότι η δουλειά έγινε στα πλαίσια στρατιωτικών βιολογικών προγραμμάτων. Οι αρμόδιοι από το Πεντάγωνο καταλαβαίνουν ότι εάν αυτές οι συλλογές φτάνουν στα χέρια ρώσων ειδικών, το γεγονός της καταπάτησης της Συνθήκης για την Απαγόρευση των Βιολογικών και Τοξικών Όπλων από την Ουκρανία και τις Η.Π.Α., το πιθανότερο είναι να επιβεβαιωθεί. Τουτέστιν: εργασίες για την αύξηση των παθολογικών χαρακτηριστικών των μικροοργανισμών χρησιμοποιώντας μεθόδους συνθετικής βιολογίας. Μόνο αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει την βιασύνη με την οποία πραγματοποιήθηκε η εκκένωση.

Και αυτό είναι μόνο ένα μέρος των εγγράφων. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά και θα σας κρατάμε ενήμερους.»

Ληξουριώτισσα

loading...