Το Ψευτορωμαίικο της Νέας Τάξης Καθαρμάτων. Δηλαδή, η πλευρά του Αντιχρίστου!

παπα-Ηλίας Υφαντής *   

Το πολίτευμα της Ελλάδας δεν είναι ούτε δικτατορία ούτε ολιγαρχία ούτε δημοκρατία, αλλά μπουληδοκρατία. Δηλαδή, καθεστώς των μπούληδων. Κι όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και άλλων χωρών. Π.χ. Γαλλίας, Καναδά, Ουκρανίας, κλπ….
Βλέπετε τέτοια γούστα έχουν τ’ αφεντικά: Δηλαδή, η απανταχού της Γης Νεοταξίλα. Η οποία επιλέγει τους εντολοδόχους της με αγγελικά πρόσωπα και διαβολικές ψυχές, Έτσι ώστε να τους βλέπουν τα κοπάδια των λαών και να νομίζουν ότι είναι άγγελοι, που κατέβηκαν στη Γη, για να τους ανεβάσουν στον παράδεισο…
Και πράγματι έτσι παρουσιάζονται προεκλογικά. Αλλά μετεκλογικά βγάζουν σιγά-σιγά την προεκλογική μασκαράτα τους και εμφανίζονται τα κέρατά τους, τα γαμψόνυχά τους και τα σουβλερά τους δόντια. Και τους βλέπουμε να μας γκρεμίζουν σε ολοένα και σκοτεινότερα τάρταρα κόλασης. Χαρακτηριστικά ο κ. Μίμης Ανδρουλάκης λέγει περί του ΓΑΠ ότι είναι «ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο». Όπερ ισχύει και για όλη τη γκάμα των «εξοχότατων» και «εντιμότατων» αρχιπροδοτών και αρχιληστάρχων της μπουληδοκρατίας μας…

Και μπαίνει το ερώτημα: Τι συμβαίνει με τους ανθρώπους αυτούς, που, ενώ προεκλογικά τα εξωνημένα ΜΜΕ τους ανεβάζουν μέχρι τρίτου ουρανού, μετεκλογικά μας γκρεμίζουν στα τάρταρα της αβύσσου; Η απάντηση, που εκ των πραγμάτων προκύπτει, είναι ότι αυτό συμβαίνει, επειδή είναι ηθικά ηλίθιοι. «Προσόν» που περισσότερο από κάθε άλλο, τους καθιστά καταλληλότατους για τον ρόλο, που τους προορίζουν οι εκλέκτορές τους να παίξουν. Γιατί μόνο ηθικά ηλίθιοι μπορούν να κάμουν τόσες και τέτοιες ατιμίες σε βάρος του λαού και της πατρίδας τους.

Γιατί όμως καταντούν σε τέτοια αθλιότητα, ώστε να μη σέβονται τίποτε! Η κοινή λογική μας λέει, επειδή ακριβώς τα έχουν όλα. Γιατί αυτοί που τα έχουν όλα, «δεν έχουν», κατά το κοινώς λεγόμενο, «τον Θεό τους»»! Για να επαληθεύεται έτσι ο Γκαίτε, που λέει, πως «όποιος ποτέ δεν έφαγε με πόνο το ψωμί του, αυτός δεν σας εγνώρισε ουράνιες δυνάμεις»!

Είναι, λοιπόν, άθεοι. Κι όταν ακόμη δεν το δηλώνουν. Αλλά, όπως ο Κ…, αμπαρώνουν τις εκκλησιές με πρόσχημα τον κορονοϊό ή αλλάζουν την ημέρα του Πάσχα. Ή όπως ο ΓΑΠ, που, σε κάποιο χωριό της Πελοποννήσου, απαίτησε να μην χτυπάνε οι καμπάνες, γιατί του χαλούσαν τις διακοπές. Και βέβαια ο Τσίπρας, που ευθαρσώς δήλωσε πως είναι άθεος. Για να επαληθεύεται αυτό, που έχει πει ο Ντοστογιέφσκι: Αν δεν υπήρχε Θεός, όλα θα επιτρέπονταν. Κι, «αφού -γι’ αυτούς- όλα επιτρέπονται, άρα δεν υπάρχει Θεός»!

Που σημαίνει ότι τα «καλά αυτά παιδιά» βρίσκονται, κατά το λέγειν του Κ…, «στη σωστή πλευρά της ιστορίας». Ποια είναι η «σωστή» πλευρά; Τα Σόδομα, η Ιερή Εξέταση, ο Χίτλερ και τώρα Η Νέα Τάξη Καθαρμάτων. Δηλαδή, η πλευρά του Αντιχρίστου!

Δεν γνωρίζουμε, βέβαια, αν ο διαβόητος κ. Ζελένσκι είναι άθεος, Αλλά οι πράξεις του, τουλάχιστο, αυτό μαρτυρούν. Γιατί, αν δεν ήταν άθεος, δεν θα δεχόταν να περάσει κάτω «απ’ τα Καυδιανά δίκρανα» των παγκόσμιων νεοταξιτών δολοφόνων, για να συνταχθεί με τους νεοναζί του «εντιμότατου» κ. Πάιατ. Ούτε ακόμη να φιλοξενεί στην επικράτειά του εργαστήρια εκκόλαψης επικίνδυνων βιολογικών όπλων προϊόντων και πάλι των παγκόσμιων δολοφόνων.

Αλλά άθεοι είναι και κάποιοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι και αυτοί πέρασαν κάτω απ’ τα «Καυδιανά Δίκρανα» του εκλεκτού των παγκόσμιων δολοφόνων, Κ… Και προσπαθούν ν χωρίσουν τους Έλληνες, εκτός από εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, σε βόρειους και νότιους. Υποστηρίζοντας ότι οι βόρειοι συντάσσονται με τον κ. Πούτιν. Γιατί δεν τους συμφέρει να παραδεχτούν ότι η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων είναι με τον κ. Πούτιν που, παρά τα τυχόν ελαττώματά του, φαίνεται πως «έχει τον Θεό του». Και μάλιστα τον Θεό της Ορθοδοξίας, όπως και η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων.

Και ύστερα απ’ όλα αυτά αναλογιζόμαστε γιατί ο Κ.. βρίσκεται σε τέτοιο αμοραλιστικό παραλήρημα! Όταν βέβαια έχει χρισθεί πρωτοπαλίκαρο του Σόρος και του Σβάμπ για την υπόθεση της Μεγάλης Επανεκκίνησης. Γι’ αυτό και καμαρώνει, έχοντας σε περίοπτη θέση πάνω στο γραφείο του το δυσαγγέλιο του πάτρωνά του. Και πώς να μη στέλνει όπλα στον πρόεδρο της Ουκρανίας; Αφου βλέπει πως ο Πούτιν πάει να καταστρέψει το ωραιότερο όνειρό τη ζωής του. Και πώς να μην αντιδρά, όπως κάθε κακομαθημένο παιδί θα αντιδρούσε, όταν κάποιος, θα επιχειρούσε να του πάρει το ακριβότερό του παιχνίδι.

Αλλά το αμοραλιστικό παραλήρημα φαίνεται μεταδόθηκε και στον Υπουργό Υγείας, ο οποίος, όπως λένε, θέλει να τιμωρήσει τους ανεβολίαστους ως αρνητές της επιστήμης. Ποιας επιστήμης; Της επιστήμης των Μέγκελε! Της επιστήμης, που αποσκοπεί στον εξολοθρεμό και την απανθρωποποίση του ανθρωπίνου γένους; Που πειραματίζεται με δισεκατομμύρια ανθρώπων και αδιαφορεί για τους θανάτους και τις παρενέργειες, που προδιαγράφουν εφιαλτικό το μέλλον για όσους εμβολιάζονται!

Και βέβαια ξεχνούν αυτό, που λέει ο Πλάτων; Ότι, δηλαδή, «επιστήμη, χωριζομένη δικαιοσύνης και της άλλης αρετής, πανουργία και ου σοφία φαίνεται»! Και αλήθεια μπορεί ποτέ η τερατώδης αυτή δυσνομία να έχει την παραμικρή σχέση, με την στοιχειώδη έστω λογική και ηθική, τους ακρογωνιαίους λίθους του ελληνικού και χριστιανικού πολιτισμού! Και ασφαλώς τα ναζιστικά αυτά νομικά ανοσιουργήματα, που εκδίδονται απ’ την κυβέρνησή «μας», προκειμένου να στραγγαλίζουν τον ελληνικό λαό, στραγγαλίζουν ταυτόχρονα και την ιατρική και την νομική επιστήμη.

Σοφά, νομίζω, κάποιος πνευματικός συνδαιτημόνας του Δικτύου Ελληνισμού παρατηρεί ότι οι ιατρικοί, πολιτικοί και δικαστικοί Μέγκελε μετάλλαξαν την Ελλάδα της δημοκρατίας, της ελευθερίας και του πολιτισμού σε Μεγκελάδα του ναζιστικού Άουσβιτς!

ΠΗΓΗ papailiasyfantis

loading...