Πονηρά θηλυκά-Κατεργάρες γυναίκες!

 Νεαρές Ουκρανές διακινούν γυμνές φωτογραφίες τους στον καθένα έναντι χρηματοδότησης για τον Ουκρανικό στρατό!! #TROnlyFans. Σεξουαλικό τζιχάντ από Ουκρανές!!!!!!

Οι νεαρές Ουκρανές προσφέρουν στον οποιοδήποτε φωτογραφίες στις οποίες είναι τσίτσιδες αντί δωρεάς χρημάτων για τον Ουκρανικό στρατό. Αυτό το κίνημα που άρχισε από το πουθενά επέτρεψε να συλλεχθούν περί τα 60.000 euros σε 9 ημέρες. Μπορεί ν΄απαγορεύθηκαν τα Μπολσόι αλλά όχι το διαδικτυακό πορνογραφικό υλικό που διακινεί η πτέρυγα διαδικτυακό sex shop του ουκρανικού στρατού. Ο στρατός προσλαμβάνει πόρνες ή εκπορνεύει κοπέλες με πατριωτικό ….. συναίσθημα…. Νέα ήθη στον ευρωπαικό.. στρατό Ζελένσκι….

“Σας ευχαριστώ”, είναι το σλόγκαν της campagne με λογότυπο #TROnlyFans

Όταν μπαίνει στο Twitter ένας Ουκρανός πέφτει αρκετά γρήγορα σε μια τάση με την επωνυμία Tronlyfans. Ένα περίεργο κράμα μεταξύ TRO, κι ουκρανικού στρατού που λανσαρίστηκε στο Donbass αυτά τα τελευταία χρόνια ; και OnlyFans, η plateforme που πριν απ΄όλα είναι γνωστή για το πορνογραφικό της υλικό φωτογραφίες και vidéos.

Η Nadia, μια νεαρή 23χρονη κάτοικος Κιέβου και manager σ΄εταιρία E-sport διηγήθηκε τις περιπέτειες από την Ε-πορνεία εις δόξαν της χώρας της και του περήφανου στρατού της που έβγαλε τις κοπέλες στο σφυρί. Η Nadia λέει πως όταν άρχισε η ρώσικη εισβολή ήταν διακοπές στην Κροατία. Από τότε κατέφυγε στην Πολωνία με την καλύτερή της φίλη την Anastasia.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Νάντια προσπάθησε να βοηθήσει ένα φίλο της να φύγει από το Χάρκοβο κάτω από τις βόμβες. Στο twitter η Nadia έχει 7000 συνδρομητές, μια κοινότητα με την οποία συζητά βιντεοπαιχνίδια. «Έγραψα στο Twitter, για πλάκα: αν κάποιος με βοηθήσει να σώσω αυτό το άτομο από το Χάρκοβο του στέλνω μια γυμνή φωτογραφία μου – με άλλα λόγια μια φωτό ημίγυμνη”. “Έτσι βρήκαμε ένα αμάξι για να βοηθήσω το φίλο μου να διαφύγει από το Χάρκοβο ” εκμυστηρεύεται……αμάρτησα για το φίλο μου κατά το αμάρτησα για το παιδί μου…

Η Nadia συνειδητοποιεί τότε τη δύναμη που έχουν οι γυμνές τις φωτογραφίες και επιδίδονται με την Anastasia σε αυτό το projet εδώ και 10 μέρες. Αρχικά οι νέες κοπέλες δεν περίμεναν παρά μια δεκάδα δωρεών ( έτσι λέμε την ταρίφα αν είναι για Ουκρανές που κάνουν σεξουαλικό τζιχάντ στα πρότυπα των γυναικών που έφυγαν από Μαγκρέμπ να πάνε Συρία για να ικανοποιούν τους στερημένους τρομοκράτες ) το μάξιμουμ. Αλλά στις 3 μέρες, μάζεψαν 8 000 euros που τα έστειλαν άμεσα στον τιμημένο ουκρανικό στρατό ή πολεμάς για τις αρχές σου ή όχι. Μπράβο στα κορίτσια είναι πατριώτισσες.

Μετά από 9 μέρες μάζεψαν περίπου 60 000 euros. Η Nadia φοβόταν τους επικριτές, αλλά παραδέχεται ότι την υποδέχτηκαν καλά τα δίκτυα.

Από τότε, άλλες νεαρές γυναίκες, αλλά και άνδρες, έχουν ενταχθεί στην ομάδα. 15 γυναίκες και 5 άνδρες οργανώνονται στο Telegram. Προσοχή όμως, η ομάδα TronlyFans δεν χρησιμοποιεί την πλατφόρμα OnlyFans. Όταν λαμβάνει αποδείξεις για πληρωμές χρημάτων στον ουκρανικό στρατό ή σε τοπικούς συλλόγους, τα κορίτσια στέλνουν μια γυμνή φωτογραφία.

Η Νάντια δηλώνει ότι θέλει αυτή η ενέργεια να διαρκέσει «μέχρι τον θάνατο του Πούτιν», τον οποίο αποκαλεί επίσης Putler.. Η κυρίως είδηση προέρχεται από την τηλεόραση franceculture

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…

https://dimpenews.com

loading...