ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ "ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΡΕΜΑ & ΕΙΡΗΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!" - ΒΙΝΤΕΟ


 ΚΥΡΙΑ ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,


ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΣΤΙΧΙΑΔΗΣ, ΕΙΜΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΑΛΩΒΗΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.

ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΩ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ :

ΤΟ 2009 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ, ΦΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΕΞΕΠΕΣΑΝ ΕΚ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ, ΒΟΥΛΗ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΝΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

ΑΠΟ ΤΟ 2009, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΙΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ, ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, Η ΣΑΦΗΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ, Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ. ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΙ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΟΡΚΙΣΘΕΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΑΝ ΜΗ ΟΡΚΙΣΘΕΝΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΙΝ ΑΡΧΗΣ. ΤΟΤΕ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ, ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΡΚΙΣΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΗ ΟΡΚΙΣΘΕΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΥΠΟ ΤΑΣ ΣΥΝΘΗΚΑΣ ΑΥΤΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΞΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΘΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ :

·           ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟΝ, ΒΕΒΗΛΩΣΙΝ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΙΩΝ, ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.


·            ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΕΘΙΜΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΘΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΩΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ.


·            ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΦΕΚ 94Α ΤΟΥ 2015 ΣΕΛ. 1023 ΠΑΡ. Γ), ΣΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΑΣ.


·            ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ «ΟΧΙ» ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 2015.


·            ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


o    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΝΕΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΛΟΓΩ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.


o    ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ.


o     ΕΜΜΕΣΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΦΥΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΒΕΒΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.


o    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ, ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE ΤΗΝ 11-ΙΟΥΝ-2018, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ»,


·            ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΟΠΩΣ Π.Χ. (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ) ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΙΣ 675 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ 2015 (ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2015 ΣΕΛ. 14-15-16) ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΑΛΗΨΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΩΣ.


·            ΤΟΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΜΩΣ ΚΩΦΕΥΟΥΝ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΕΓΚΛΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ; ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.


·            ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ :


o     ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.


o     ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.


·            ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΥΜΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΞΑΣΚΟΥΝΤΩΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.


ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΣΑΦΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΣΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ, ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΘΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ :


ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,


ΚΑΙ


ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ


 


·         ΚΥΡΙΑ ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟ, ΔΙΑΚΟΠΤΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΑΣ, ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΕΝΕΞΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ :


o   ΔΙΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΚ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΠΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ,


o   ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΕΤΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΩΝΟΤΗΣ,


o   ΔΙΟΤΙ ΘΕΤΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΙΘΑΝΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ,


o   ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟ ΗΔΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,


o   ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΔΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΟΥΛΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,


ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΞΙΝ ΑΥΤΗΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΜΕΘΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΜΕΘΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ :


o   ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ,


o   ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.


o   ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.


·         ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΡΙΑ ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ), ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ  ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.


 


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Δεν υπάρχουν σχόλια :