Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΩΣ ΣΑΝΤΣΟ ΠΑΝΤΣΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΓΗΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ





Δρ Ευριπίδης Μπίλλης  *   

 Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,

Στον ΟΤΕ όπου είχα την τύχη να εργαστώ πολλά χρόνια με συνεργάτες άξιους από κάθε πλευρά Έλληνες τεχνικούς, οι καλοί εργοδηγοί είχαν τότε και έναν μικρού βαθμού τεχνίτη που τους κρατούσε την τσαντα.

Το θυμήθηκα σήμερα ακούγοντας τον απαράδεκτο κ. Πλεύρη να υποστηρίζει άνευ αιδούς την οικονομική δολοφονία των υγειονομικών του αρχηγού του. Και έτσι κοτζαμ υπουργός χωρίς να νρέπεται «κρατούσε» την ανάλγητη δολοφονική οικονομικά τσάντα του μεγάλου αρχηγού, τη τσάντα της δολοφονίας των Ελλήνων υγειονομικών.

Description: Μητέρα έκανε tweet για νοθευμένα ποτά και της απάντησε ο Θάνος Πλεύρης –  Newsbomb – Ειδησεις

Μου θύμισε επίσης τον γνωστό Σάντσο Πάντσα του μεγάλου Κυριάκου Δον Κιχώτη (στην περίπτωση αυτήν)

Η λέξη ντροπή για την δολοφονική και βλακώδη αναλγησία του κόμματος σας είναι απείρως μικρη για να την χαρακτηρίσει. Ντροπή σας που δεν αντιδράτε γιατί  φοβάστε τον μεγάλο οικονομικά δολοφόνο των Ελλήνων υγειονομικών.

Είστε δηλαδή όλοι Πλεύρηδες!! Ντροπή σας.

Σας θυμίζω επίσης το κατωτέρω:

«Να δυσπιστείτε σ’  όλους αυτούς,  που  μιλούνε πολύ για τη δικαιοσύνη τους ! Κι ͐ όταν αυτονομάζονται «καλοί και δίκαιοι»,  μη ξεχνάτε πως για γίνουν φαρισαίοι δεν τους λείπει παρά μόνο   ̶ η δύναμη !» Και έχουν τη δύναμη και το δείχνουν (δεν είναι δικό μου, είναι του ΝΙΤΣΕ)

Ντροπή σας πάλιν οικομικοί δολοφόνοι Ελλήνων. Δικαίως θα το πληρώσετε μαζί με άλλα του αρχηγού σας, στιςπροσεχείς εκλογές.

Τέλος μεγάλη ντροπή και στα ΜΜΕ που παρακολουθούν την οικονμομική δολοφονική εξόντωση των Ελλήνων υγειονομικών σιωπηλά και  με πλήρη απάθεια.

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

loading...