ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ…





ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ *   

Σύμφωνα με το έγκριτο  Business Insider, 51 μέλη του Κογκρέσσο των ΗΠΑ (Δημοκρατικοί, τί άλλο..)  έχουν επενδύσει πολλά εκατομμύρια δολάρια στην άμυνα της Ουκρανίας, υπογράφοντας συμβόλαια αναφορικά με τα αντιεροπορικά κι αντιαρματικά Javelin και Stinger, τα οποία στέλνουν σωρηδόν!! Οι τύποι πολυ απλά κερδοσκοπούν ή καλύτερα ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΥΝ από τους πολέμους! Δυστυχώς, η ταπεινότητα μου επιβεβαιώνεται πανηγυρικά, όταν μόλις προχθές έγραφα, πως αυτοί, που… διαρρηγνύουν ιμάτια για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία (το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και τα τσιράκια τους στην Ε. Ε.) είναι ΑΥΤΟΙ ακριβώς, οι οποίοι επιθυμούν με ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ αυτός να διαιωνίζεται, να παρατείνονται οι συγκρούσεις, να σκοτώνονται άνθρωποι, να επιμηκυνεται το μαρτύριο των αμάχων, αρκεί η αφεντιά τους να παίρνει την προμήθεια της! Μετηλλαξαν τους πολέμους σε… κρυπτονομίσματα! 

Επιπροσθέτως, όπως έχω αναφέρει πολλάκις, εξωθούν τον Πούτιν, είτε να χρησιμοποιήσει μικρά πυρηνικά, (κλιμακωνοντας και διευρύνοντας την σύρραξη) είτε να προβεί σε μαζικούς βομβαρδισμούς, εντός αστικού ιστού, ούτως ώστε να απομονωθεί περαιτέρω από την διεθνή κοινότητα και γιατί όχι να ανατραπεί, εκ των έσω. Ένας έτερος (κι… εταίρα των διεθνών τραπεζιτών) ηγέτης στο τιμόνι της Ρωσίας θα μπορούσε να αποβεί πιο συνεργάσιμος και πιο… υπάκουος για τα συμφέροντα των δυτικών σε πολλαπλά επίπεδα, όπως για παράδειγμα στον τομέα της ενέργειας. Κατά συνέπεια, δεν τους ενδιαφέρει το δράμα των Ουκρανών αλλά το… μελόδραμα της θεατρικής παράστασης, που παίζουν για να ικανοποιήσουν την εσωτερική των μωροφιλοδοξία, με όχημα…πλείστη υποκρισία!! 

Πώς είπατε;; Να πω δυο λόγια και για την χώρα μας;; Χμ, αντ’ αυτού, θα πω κάτι για Ισραήλ και Τουρκία. Πόσες κυρώσεις είπαμε επέβαλαν στην Ρωσία οι ανωτέρω χώρες;; Ούσες… κώλος και βρακί ΚΑΙ με το ΝΑΤΟ (στα πλαίσια της επωφελούς αμοιβαιότητας) ΚΑΙ με την Ρωσία, αναλαμβάνοντας, συν τοις άλλοις διπλωματικές πρωτοβουλίες τερματισμού του πολέμου, αναβαθμίζοντας τον γεωπολιτικό τους ρόλο! Αντιθέτως, η αφεντιά μας τί έκανε;; Απέστειλε… βλήματα και κατασχεμένα Καλάσνικοφ διότι όπως είπε ο παριστάνων τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος: Ανήκουμε εις την Δύση! Εν τέλει, μάλλον ανήκουμε… πανταχού ΠΛΗΝ της Ελλάδος! Διότι ουδόλως μπορεί ο καθένας (σήμερα οι Έλληνες) να μείνει στην Ελλάδα! Γελώ τώρα που είπα αυτό, αφού ενθυμήθην την αρχαία ρήση: “Ου παντός πλην εις Κόρινθο!”. Από την ανάποδη… 

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

loading...