ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ…

Γράφει ο Δημήτριος Μαντές

Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε οριακό σημείο.
Ένα βήμα πριν εμπλακεί στον πλέον καταστροφικό πόλεμο που γνώρισε ποτέ, στον Γ΄ Παγκόσμιο

Πόλεμο. Κι ενώ ο πόλεμος αυτός μαίνεται εδώ και αρκετά χρόνια ως Γ΄ Παγκόσμιος Οικονομικός πόλεμος, τώρα ήρθε η ώρα να γενικευθεί ως πόλεμος όπλων μαζικής καταστροφής και Πυρηνικός πόλεμος σε παγκόσμια ανάφλεξη και γενική σύρραξη.

Είναι γιατί τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο και όλοι πλέον θέλουν αυτόν τον πόλεμο ως μία λύτρωση, μια επανεκκίνηση, μία «φτου κι από την αρχή» να το θέσω απλά, αφού όλοι απέτυχαν στις πολιτικές τους ειδικά στην οικονομική πολιτική, την κοινωνική, τις παροχές και πρωτίστως απέτυχαν να κάνουν έναν κόσμο καλύτερο.

Όλοι οι σύγχρονοι πόλεμοι γίνονται για έναν και μόνο λόγο: Για οικονομικούς λόγους και όταν κινδυνεύει το δολάριο, μπαίνουν μπροστά οι πολεμοχαρείς μηχανισμοί του ΝΑΤΟ και ισοπεδώνουν κράτη και αντιρρησίες τύπου Σαντάμ στο Ιράκ, Καντάφι στη Λιβύη, Άσαντ στη Συρία και άλλων που θα αναλύσω στη συνέχεια.

Κανένας Πόλεμος ποτέ στην Ιστορία δεν έγινε για ηθικούς λόγους, για πατριωτικους, για προσωπικούς κλπ. 

Ακόμη και οι λεγόμενοι θρησκευτικοι πόλεμοι που έγιναν (π.χ. σταυροφορίες) πίσω τους είχαν καλά κρυμμένα οικονομικά κίνητρα.

Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό διότι όπως λέει και το σοφό λαϊκό ‘άσμα « για τα λεφτά τα κάνεις όλα» αυτή είναι η μεγαλύτερη αλήθεια και τείνει να γίνει πολιτικός νόμος defacto.

Όλες οι οικονομίες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ χρωστάνε!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...