Ληξουριώτισσα: Αντί φάρμακο…, φαρμάκι

Δυο επιστήμονες προειδοποιούν και διαπιστώνουν:

1. Δόκτορ Μπράϊαν Άρντης

https://www.bitchute.com/video/iOjSWNRiQGFA/

«Αποδείχτηκε ότι το Remdesivir σκοτώνει. Είχα πει από το Μάιο του 2020 ότι το Remdesivir θα σκοτώσει τουλάχιστον 30% από τους νοσηλευμένους ασθενείς, που λαμβάνουν αυτό το φάρμακο για 5-10 ημέρες.
Είχα πει στον Θωμά να αντλήσει τις πληροφορίες από το CMS. Αποφάσισα να το κάνω αυτό στη Νέα Υόρκη. Ήθελα να μάθω το ποσοστό των θανόντων που είχαν λάβει Remdesivir για πέντε ημέρες στη σειρά. Είχαν πεθάνει το 26,9%!
Ξέρατε ότι το Remdesivir είχε οριστεί ως τοξικό, από το «Περιοδικό καρδιοαγγειακής τοξικολογίας», της 16 Οκτώβριο του 2020; Το ότι προκαλεί τον θάνατο των κυττάρων της καρδιάς και μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή ανακοπή είναι γεγονός.
Στις 16 Δεκεμβρίου, το FDA – συγγνώμη, το ΝΙΗ -, με εκείνον τον Άντονι Φάουτσι, αποφάσισε να αναβαθμίσει όλες τις οδηγίες για τα επιτρεπόμενα, επικυρωμένα φάρμακα με ένδειξη για την θεραπεία της Κόβιντ στα νοσοκομεία των ΗΠΑ. Μαντέψτε ποιο είναι το μοναδικό φάρμακο, από τις σχετικές λίστες, που έγινε αποδεκτό για τους αμερικανούς που βρίσκονται στα νοσοκομεία; Remdesivir! Ενώ ο ΠΟΥ δημοσίευσε ότι το συγκεκριμένο φάρμακο προκαλεί αυξημένη νεφρική ανεπάρκεια σε σχέση με άλλα φάρμακα που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως. Αυτό δε, είχε δημοσιευτεί τον περασμένο Απρίλιο.
Οπότε, έχουμε νεφρική ανεπάρκεια, ηπατική ανεπάρκεια και τώρα και καρδιακή ανεπάρκεια, όλα αυτά εξ αιτίας του Remdesivir, όλα δημοσιευμένα. Δυο μήνες αργότερα, το ΝΙΗ και το FDA εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι αυτό είναι το μοναδικό φάρμακο που εγκρίνεται για τους ασθενείς κόβιντ στα νοσοκομεία.
Και ξέρετε τι είναι ακόμα πιο απεχθές; Το γεγονός ότι το FDA, στις 21η Ιανουαρίου, επιμήκυνε την άδεια επείγουσας χρήσης, λέγοντας ότι τώρα υπάρχει μόνο μια εγκεκριμένη αγωγή που δύναται να χυθεί στις φλέβες νεογέννητων αυτής της χώρας, ξεκινώντας από βρέφη με σωματικό βάρος 3,100 κγ.. Μαντέψτε ποιο είναι το μοναδικό αδειοδοτημένο φάρμακο για την θεραπεία παιδιών με κόβιντ, μέσα και έξω από τα νοσοκομεία; REMDESIVIR!»
2. Ο Δόκτορ Πολ Μέρικ, με ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, με πολλές, επιστημονικού ενδιαφέροντος, δημοσιεύσεις και με 35 χρόνια εμπειρία στις ΜΕΦ, πρόσφατα χωρίς δικαίωμα άσκησης επαγγέλματος, καταθέτει:

https://www.bitchute.com/video/Exim6NmMxAqK/

«[…] Είχα φροντίσει εκατοντάδες νοσούντες με κόβιντ, από το Μάρτιο του 2020. Έχω να σας πω ότι 4-10% από τους απανταχού συμπτωματικούς ασθενείς κόβιντ, χρειάστηκαν νοσηλεία` με την παραλλαγή όμικρον μιλάμε μόνο για 2%. Σε αυτή τη χώρα είχαν νοσηλευτεί με κόβιντ 4εκ. άτομα, εκ των οποίων περίπου 850.000 πέθαναν. Αυτοί όλοι ήταν αχρείαστοι και αποφεύχσιμοι θάνατοι.
Οι οδηγίες του ΝΙΗ για την αγωγή των νοσηλευμένων με κόβιντ, περιλαμβάνει Remdesivir και χαμηλή δόση Δεξαμεταζόνι. Συνεπώς, σχεδόν όλοι οι ασθενείς κόβιντ σε όλη τη χώρα, έχουν λάβει αυτή την αγωγή.
Η ομάδα έρευνας της DuPont είχε εξετάσει τέσσερα φάρμακα για χρήση σε Έμπολα. Τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν στις 12/12/2019, στο «Περιοδικό Ιατρικής» της Νew England. Η ημερομηνία αυτή είναι πολύ σημαδιακή διότι τότε ξεκίνησε και η κόβιντ. Η σχετική μελέτη ασφαλείας ουσιαστικά ακύρωσε το Remdesivir` το ακύρωσε! Διότι το Remdesivir αυξάνει το ρίσκο θανάτου και νεφρικής ανεπάρκειας. Ήταν ένα τόσο τοξικό φάρμακο ώστε η Επιτροπή Επισκόπησης Δεδομένων Ασφαλείας [Φαρμάκων] ακύρωσε την χρήση του.
Παρ’ ολ’ αυτά το Ιανουάριο και το Φεβρουάριο 2020, το ΝΙΗ επιστράτεψε ομάδες ασθενών προκειμένου να διενεργήσει
μελέτες για την χρήση του Remdesivir για την θεραπεία κόβιντ. Ο τελευταίος ασθενής ενετάχθη στο πρόγραμμα στις 19 Απριλίου 2020. Δέκα μέρες αργότερα, πριν ακόμα να ολοκληρωθεί η μελέτη, ο δόκτορας Φάουτσι έκατσε στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου και είπε ότι η δοκιμή έφερνε «καλά νέα». Αυτά που δεν είπε ο Φάουτσι ήταν ότι, όταν στη μέση της δοκιμής […], βλέποντας πως, βάση των κριτηρίων που είχαν επιλεχτεί, το φάρμακο δεν επιδεικνύει ικανοποιητικούς συντελεστές απόκρισης, οι αρμόδιοι άλλαξαν τα κριτήρια αξιολόγησης του σκευάσματος. Αρχικά είχε οριστεί μια κλίμακα υπόδειξης οκτώ σημείων, μεταξύ των οποίων «θάνατος» και «ανάγκη για μηχανική οξυγόνωση». Γνωρίζοντας ότι το Remdesivir δεν θα επηρέαζε αυτά τα σημεία, «εφηύραν» ένα κάλπικο κριτήριο αναφοράς ονόματι: «χρόνος ανάκαμψης». Έτσι ώστε τα στατιστικά στοιχεία που προέκυψαν από αυτή τη δοκιμή υπήρξαν σημαντικά. Το Remdesivir έλαβε την έγκριση στις 20/10/2020.
Άρα, όταν κανείς αναλύει από κοντά τις μελέτες για το Remdesivir, τις δυο μελέτες που είχαν ως χορηγό τη Guillete, βλέπει μια μείωση των θανάτων` όμως όταν κανείς κοιτάζει τις τέσσερεις μεγάλες, ανεξάρτητες μελέτες, μεταξύ των οποίων και μια εκτεταμένη του WHO/ΠΟΥ, βρίσκει ακριβώς το αντίθετο. Το Remdesivir αυξάνει το ρίσκο θανάτου κατά 3%! Αυξάνει το ρίσκο της νεφρικής ανεπάρκειας κατά 20%. Αυτό είναι ένα τοξικό φάρμακο.
Όμως η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο κραυγαλέα όταν μαθαίνουμε ότι η FDA προτίθεται να δίνει, στα νοσοκομεία, 20% μπόνους από ολόκληρο το (τζίρο;;; σ.μτφ. – δεν κατάλαβα τι λέει), του νοσοκομείου, εφόσον συνταγογραφούν το Remdesivir για αγωγή σε ασθενείς. Δηλαδή, η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση δίνει χρηματικά κίνητρα για να συνταγογραφηθεί ένα φάρμακο που θεωρείται τοξικό!
Το Remdesivir κοστίζει 3000 $/το κιβώτιο (;;; σ. μτφ. – δεν κατάλαβα τι λέει). Η Ιβερμικτίνη μειώνει το ρίσκο του θανάτου κατά 50% και το κόστος του είναι 2 σεντς.
Όσον αφορά τη δεξαμεταζόνη, αυτό είναι το λάθος φάρμακο, σε λάθος δοσολογία, για λάθος χρονικό διάστημα. Παρόλ’ αυτά, κάθε ιατρός στη χώρα θα χρησιμοποιήσει αυτή την ομοιοπαθητική δόση δεξαμεταζόνης. Γιατί; Διότι αυτό τους λέει το ΝΙΗ, να κάνουν.
Αυτό που το ΝΙΗ αγνόησε είναι μια λίστα από εγκεκριμένα από το FDA, φάρμακα, μη πειραματικά, τα οποία είναι οικονομικά, ασφαλείς και έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν το ρίσκο θανάτου σε ασθενείς σε ΜΕΘ ή νοσοκομεία. Π.χ.: υπάρχουν 25 υψηλής ποιότητας μελέτες δοκιμών – [το λέω αυτό επειδή] υπάρχουν παράπονα για την ποιότητα των μελετών -, που δείχνουν ότι η Ιβερμικτίνη μειώνει το ρίσκο θανάτου κατά 26%. Αυτό είναι το πιο ασφαλές – και φτηνό – φάρμακο στον πλανήτη. Είναι πιο πιθανό να πεθάνεις παίρνοντας ένα Depon, παρά Ιβερμικτίνη, και όμως το FDA το θεωρεί ένα επικίνδυνο αποπαρασιτικό, για άλογα!
Υπάρχει μια μεγάλη λίστα με φάρμακα που ενδείκνυνται για την θεραπεία ασθενών […]
Η ερώτηση είναι γιατί αγνοήθηκαν τόσα ασφαλείς φάρμακα για την θεραπεία της κόβιντ, που θα μπορούσαν να είχαν σώσει ως και 500.000 ζωές! […]”
Μετάφραση: ληξουριώτισσα
Υ.Γ. – Δεν μετέφρασα ολόκληρες τις ομιλίες τον ιατρών, χωρίς όμως να αφήσω απ’ έξω τμήματα που θα επηρέαζαν την ουσία. Κατά τόπους χρειάστηκε να προσαρμόσω τον προφορικό λόγο στο γραπτό κείμενο, δίχως, πάλι, να επηρεάσω την ουσία.

loading...