ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ;

Κωνσταντινος Αρβανίτης Καρδιολόγος – Διδάκτωρ Καρδιολογίας Παν/μιου Αθηνων

ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ… ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ…

Ο αναγνώστης πληροφορείται ότι:

“Δυστυχώς, υπήρξε και υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση σχετικά με τα εμβόλια και την ανάπτυξή τους και την αντιμετώπιση των συχνών, αλλά ΗΠΙΩΝ ανεπιθύμητων ενεργειών τους.” (!)

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 11 “ΜΥΘΟΙ”, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ κ. ΚΟΥΒΕΛΑ;

Ας τους δούμε, μαζί με το πιο επίμαχο κομμάτι της απάντησης που δίνει ο κ. Κούβελας,ξεκινώντας με τη λέξη: “Γεγονός”.
Ακολούθως σε μερικά βάζω και εγώ μία σημείωση στην απάντηση που δίνει ο κ. Κούβελας, με την ένδειξη: “ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ”.

1ος Μύθος: Το εμβόλιο κατά της COVID-19 θα αλλάξει το DNA μου.

Γεγονός: …
…Το mRNA δεν εισέρχεται ποτέ στον πυρήνα του κυττάρου, όπου βρίσκεται το DNA μας (γενετικό υλικό). Το mRNA διασπάται ταχύτατα, αμέσως μετά την μετεγγραφή του.

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ: Μα έχει ΗΔΗ αποδειχτεί ότι και εισέρχεται στον πυρήνα και μεταγράφεται στο DNA μας και μάλιστα και σεις ο ίδιος κ. Κούβελα αναφέρετε την επόμενη κιόλας μέρα, 3 Μαρτίου, στον τοίχο σας, την πρόσφατη μελέτη που το αποδεικνύει!)

2ος Μύθος: Το εμβόλιο COVID-19 έχει σοβαρές παρενέργειες όπως αλλεργικές αντιδράσεις.

Γεγονός: …
… Οι σπάνιες ανεπιθύμητες δεν πρέπει να ωθούν τον πληθυσμό υψηλού κινδύνου να αποφεύγει τον εμβολιασμό του.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ: Αυτό είναι θέμα προσωπικής εκτίμησης των κινδύνων. Ομως δεν είναι μόνο θέμα των ΑΜΕΣΩΝ παρενεργειών, αλλά και των μεσοπρόθεσμων όπως η υπερβάλλουσα θνησιμότητα από όλα τα αίτια, αλλά και των μακροπρόθεσμων παρενεργειών, που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τις ξέρει ακόμη…)

3ος Μύθος: Το εμβόλιο COVID-19 προκαλεί στειρότητα στις γυναίκες.

Γεγονός: ..
… Εν τούτοις νεότερα δεδομένα δείχνουν διαταραχές περιόδου σε νέες γυναίκες και επαναπροσδιορίζεται η πιθανότητα εμφάνισης της συγκεκριμένης απώτερης ανεπιθύμητης δράσης.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ: Εδώ το προφανές λέγεται σωστά…)

4ος Μύθος: Έχω ήδη διαγνωστεί με COVID-19, επομένως δεν χρειάζεται να κάνω το εμβόλιο.

Γεγονός: Εάν είχατε ήδη COVID-19, υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε από το εμβόλιο. …
…Μερικά πρώιμα στοιχεία δείχνουν ότι η φυσική ανοσία μπορεί να μην διαρκέσει πολύ και για αυτό έχει προταθεί η επανάληψη ενισχυτικής δόσης.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ: Αυτό μάλλον θα το έγραψε ο Βασιλακόπουλος! Δεν εξηγείται αλλιώς! Εχουμε ΣΤΟΙΧΕΙΑ που δείχνουν από τον αρχικό SARS-COV του 2003 ότι η φυσική ανοσία μπορεί να διαρκέσει και 17 ολόκληρα χρόνια!)

5ος Μύθος: Μόλις λάβω το εμβόλιο COVID-19, δεν χρειάζεται πλέον να φοράω μάσκα.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ: Αυτό όντως είναι μύθος.)

6ος Μύθος: Μπορείτε να νοσήσετε με COVID-19 από το εμβόλιο.

Γεγονός: Δεν μπορείτε να νοσήσετε με COVID-19 από το εμβόλιο επειδή δεν περιέχει ιό.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ: Και η καταρραμένη η ακίδα κ. Κούβελα, που είναι τοξική, από το πρώτο κιόλας μόριο που παράγεται;)

7ος Μύθος: Μόλις λάβω το εμβόλιο, το test μου για COVID-19 θα είναι θετικό.

Γεγονός: Επειδή δεν υπάρχει ιός στα εμβόλια, τα εμβόλια δεν θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα του test σας. Είναι πιθανό να μολυνθείτε από τον ιό καθώς το εμβόλιο χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα για να προστατεύσει πλήρως τον οργανισμό σας.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ: Στους κύκλους που εκτελείται, ένα σωρό τεστ εμβολιασμένων θα έβγαιναν “θετικά”, όπως συμβαίνει και στους ανεμβολίαστους. Αλλά δεν συνιθίζεται ούτε τεστ PCR να γίνεται σε εμβολιασμένους, στα καλά καθούμενα, αλλά ούτε και τεστ αντισωμάτων, όπου εκεί θα έπεφτε πολύ γέλιο…)

8ος Μύθος: Δεν διατρέχω κίνδυνο για σοβαρές επιπλοκές του COVID-19, οπότε δεν χρειάζομαι το εμβόλιο.

Γεγονός: Ανεξάρτητα από τον κίνδυνο, μπορεί να μολυνθείτε από τον ιό και να τη μεταδώσετε σε άλλους, οπότε είναι σημαντικό να εμβολιαστείτε. (!!!)
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ: Δηλαδή κ. Κούβελα, τα “εμβόλια” αποτρέπουν την μετάδοση; Τι μάθαμε και σήμερα!)

9ος Μύθος: Εάν λάβω το εμβόλιο COVID-19, διατρέχω μεγαλύτερο κίνδυνο να αρρωστήσω από άλλη ασθένεια.

Γεγονός: Δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι η λήψη του εμβολίου αυξάνει τον κίνδυνο να αρρωστήσετε από άλλη λοίμωξη όπως η γρίπη.

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ: Και όμως κ. Κούβελα ΥΠΑΡΧΟΥΝ στοιχεία που δείχνουν ότι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα του 2021 στην Αγγλία προέρχεται από τους εμβολιασμένους. Αρα η λήψη του εμβολίου ΑΣΦΑΛΩΣ και “αυξάνει τον κίνδυνο να αρρωστήσετε από άλλη ασθενεια” και όχι μόνο να αρρωστήετε, αλλά και να αποδημήσετε…)

10ος Μύθος: Τα Μη Στεροειδή Αντιφλεγμονώδη Φάρμακα (ΜΣΑΦ) για την ανακούφιση από τις ανεπιθύμητες ενέργειες, πιθανόν να μειώνουν την ανοσολογική απόκριση στο εμβόλιο.

Γεγονός: …
… Αυτό συνέβη στις κλινικές δοκιμές Pfizer-BioNTech και Moderna, οι οποίες έδειξαν αποτελεσματικότητα άνω του 94%, που υποδηλώνουν ότι η χρήση αντιπυρετικών/ΜΣΑΦ, δεν επηρέασε την ανοσοαπόκριση στο εμβόλιο.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ: Που βρέθηκε το 94% της αποτελεσματικότητας. Κάποτε λέγατε και σεις ότι η αληθινή αποτελεσματικότητα των “εμβολίων” είναι από 0,8% ως 1,4% το πολύ. Τώρα πως ξαφνικά και υιοθετήσατε την απατηλή ψευτο-στατιστική της PFIZER, με το σχετικό κίνδυνο στην θέση του αληθινού;)

11ος Μύθος: Δεν πρέπει να κάνουμε χρήση παρακεταμόλης ή ιβουπροφαίνης για την αντιμετώπιση των ήπιων ανεπιθύμητων ενεργειών.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ: Αυτό όντως είναι μύθος)

ertopen.com

loading...