Γ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ BIS: «ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ CBDC (ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ)»

ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

2 BINTEO

 ΓΡΑΦΕΙ Η  RHODA WILSON
Μετάφραση: Απολλόδωρος 

Η “πανδημία” του Covid ήταν, και είναι, ένα τεράστιο θεατρικό οικοδόμημα που αποσκοπεί στην απόσπαση της προσοχής του λαού από το

γεγονός ότι οι εγκληματίες τραπεζίτες που διοικούν το νομισματικό σύστημα κάνουν μια συντονισμένη ώθηση προς τον πλήρη ολοκληρωτισμό μέσω του νομισματικού και χρηματοπιστωτικού ελέγχου.

Σε μια Σύνοδο Κορυφής του ΔΝΤ το 2020 ο Agustin Carstens εξήγησε ότι για τη γενική χρήση των ψηφιακών νομισμάτων της Κεντρικής Τράπεζας (“CBDCs”)

“τείνουμε να καθιερώσουμε την ισοδυναμία με τα μετρητά και υπάρχει μια τεράστια διαφορά … στα μετρητά δεν ξέρουμε, για παράδειγμα, ποιος χρησιμοποιεί ένα χαρτονόμισμα του δολαρίου σήμερα … μια βασική διαφορά με τα CBDCs είναι ότι η κεντρική τράπεζα θα έχει τον απόλυτο έλεγχο των κανόνων και των κανονισμών που θα καθορίζουν τη χρήση … και επίσης, θα έχουμε την τεχνολογία για να τα επιβάλουμε”.

Ο Agustin Carstens είναι γενικός διευθυντής της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (“BIS”). Με έδρα την Ελβετία, η BIS είναι η Κεντρική Τράπεζα των Κεντρικών Τραπεζών. Ο Carstens είναι επίσης μέλος του Συμβουλίου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (“FSB”) και της Ομάδας των Τριάντα (“G30”).

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 


      

loading...