Η σύζυγος του Ζελένσκι αποθεώνει την Τουρκία: ”Σας ευχαριστούμε για τα Bayraktar” – Εμινέ Ερντογάν: ”Είμαστε δίπλα σας”!

 H Εμινέ Ερντογάν, σύζυγος του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έστειλε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στην Olena Zelenskiy, σύζυγο του Προέδρου της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskiy.

Η Εμινέ Ερντογάν ανέφερε τα εξής:

”Προσευχόμαστε στον Θεό. Ενώ προσπαθούμε να σταματήσουμε τους πολέμους και τις συγκρούσεις που γίνονται σε πολλά μέρη στο κόσμο εδώ και χρόνια, τώρα η Ουκρανία βιώνει την ίδια εμπειρία και προσπαθούμε να σβήσουμε.”

”Ως γυναίκα, μητέρα, γιαγιά και γιαγιά βρίσκομαι σε μια απερίγραπτη θλίψη. Θέλω να φωνάξω από εδώ σε όλο τον κόσμο, ας μην επιτρέψουμε άλλον πόλεμο, ενώ θα πρέπει να σταματήσουμε τους πολέμους που ήδη γίνονται. Η ανθρωπότητα είναι εξαιρετικά κουρασμένη στο σημείο που έχει φτάσει. Εύχομαι οι χώρες να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους με διπλωματία και όχι με συγκρούσεις».

«Καλώ όλο τον κόσμο να πει «όχι» στον πόλεμο»

”Η υποδειγματική αλληλεγγύη που επιδεικνύει η διεθνής κοινότητα για την Ουκρανία πρέπει να ισχύει για όλους τους καταπιεσμένους λαούς ανεξαρτήτως γλώσσας, θρησκείας ή φυλής. Καλώ όλο τον κόσμο να πει όχι στον πόλεμο, ναι στην ειρήνη.”

Λίγο μετά, όπως αναφέρει ο stavroforos, η Olena Zelenska, πρώτη κυρία της Ουκρανίας, δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο instagram, το βίντεο-μήνυμα της Εμινέ!

”Η τουρκική λέξη Bayraktar, έχει γίνει πλέον ένα όνομα στην Ουκρανία τις τελευταίες ημέρες. Αυτά τα drones μας βοηθούν να υπερασπιστούμε τη χώρα μας από τους εισβολείς. Με αυτόν τον τρόπο, η Τουρκία αγωνίζεται μαζί μας για την ελευθερία και την ασφάλεια όλου του κόσμου.

Ωστόσο, δεν μας υπερασπίζονται μόνο τα όπλα. Ο λόγος της αλήθειας είναι επίσης μια ισχυρή δύναμη κατά τη διάρκεια του πολέμου, που η Ρωσία διεξήγαγε εναντίον μας στο μέτωπο της ενημέρωσης. Εδώ είναι η αλήθεια από τον μεγάλο μας σύμμαχο, την Πρώτη Κυρία της Τουρκίας”!

 Και όλα αυτά, την στιγμή που όπως αποκάλυψε πρώτο το Directus.gr, η Τουρκία συνεχίζει να ενισχύει την Ουκρανία! Χθες ένα Ουκρανικό Antonov, απογειώθηκε από την Τουρκία και προσγειώθηκς στο πολωνικό αεροδρόμιο του Rzeszów. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετέφερε Bayraktar TB2.

https://directus.gr/

loading...