ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Ελλείψεις στην αγορά εσπεριδοειδών και ηλιέλαιο από τα 9 στα 26 €

Ελλείψεις αλεύρι ζυμαρικά και όσπρια, πήδημα της τιμής του σπορέλαιου από τα 9 στα 26 ευρώ !!!!!! στο Ηράκλειο Κρήτη, από έλλειψη ή κερδοσκοπία ???.

Ο ‘‘ζόφος’’ της καθημερινής ΟυκρανοΡωσικής πολεμικής ενημέρωσης, παράγει αυτοματισμούς στο υποσυνείδητο των Ελλήνων καταναλωτών, με αποτέλεσμα ωσάν ήδη να έχουν τελειώσει τα σχετικά τρόφιμα και ότι θα πεινάσουν.

Σούπερ Μάρκετ που ανάρτησε στην είσοδο ότι είναι περιορισμένο το απόθεμα σε Ηλιέλαιο, αφορά την ανικανότητά του να έχει απόθεμα, αφού όπως όλα τα Σ.Μ. μορφοποιήθηκαν σε απλούς πάγκους που τους ανεφοδιάζουν σε καθημερινή ροή οι προμηθευτές τους.

Τώρα, αν και οι προμηθευτές λειτουργούν με αλυσίδα καθημερινής ροής και όχι με αποθέματα, αυτόματα δηλαδή τα καθημερινά γεμίσματα των μεν ραφιών στα Σ.Μ. χωρίς απόθεμα για περίπτωση μεγαλύτερης ζήτησης, τα ράφια θα αδειάσουν οι δε καταναλωτές που με την αίσθηση κινδύνου αγοράζουν περισσότερα των αναγκών τους, θα τα πετάξουν αφού θα σκουληκιάσουν όπως έχει ξαναγίνει.

Είμαστε χώρος της Ε.Ε., δεν υπάρχει λόγος επιδρομών στα τρόφιμα από τους καταναλωτές.

Για όλα αυτά, ζητούμε και παρακαλούμε τον κο Υπουργό Ανάπτυξης τον κο Γεωργιάδη, να εκφραστεί στο αν υπάρχει λόγος υπερπρομηθειών από τους καταναλωτές, ή αυτό που πιστεύουμε εμείς το ΙΝΚΑ ότι η αγορά θα συνεχίζει να εφοδιάζεται κανονικά, όπως οφείλουν να το κάνουν και οι Μεγαλοπρομηθευτές και τα Σ.Μ..

Βέβαιο είναι πως κάθε πλασματική έλλειψη για τίναγμα των τιμών, θα ελεγχθεί αποτελεσματικά, όπως απέδειξε ότι μπορεί να το κάνει πρόσφατα ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ας φοβούνται λοιπόν τυχόν πονηριές και τα Σ.Μ. και οι Προμηθευτές τους.

Τους λόγους των τυχόν άδειων ραφιών και το τίναγμα της τιμής του ηλιέλαιου από τα 9 στα 26 € στο Ηράκλειο, μπορεί να διαπιστώσει το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Προσοχή λοιπόν, αλλά και να μην ταΐσουμε τα σκουλήκια οι Έλληνες καταναλωτές.

https://www.cretapost.gr/687519/adiazoun-ta-rafia-ton-souper-market-apo-zymarika-ke-alevri/

loading...